0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tanita_3

Re: Инвитро при д-р Чернева от АГ Варна?
« Отговор #40 -: Февруари 18, 2007, 11:47:58 am »
Здравейте и от мен,след едно лапаро в софия за хидросалпингс идвам във Варна до Александров и се оказва,че се налага второ пак за същото и поетапно подготвяне на док.за икси по ЗК.Насочи ме към Чернева за подготовка на док.,понеже той не се занимавал с това,та въпроса ми е каква е последователноста,колко пъти ще се налага да ходя до варна/доста ми е далеко/какво ще ми струва,какво е отношението на Чернева към пациенти на Александров,двамата ли са екип и въобще как протича всичко,има ли мотане и висене пред кабинетите?станаха много.благодаря предварително
*
« Отговор #41 -: Февруари 18, 2007, 12:24:49 pm »
А защо второ? На същата тръба ли?
*

tanita-3

« Отговор #42 -: Февруари 18, 2007, 13:20:25 pm »
Да при първото тръбата е била отворена и почистена ,което според Александров е лудост,че не е била отстранена при чудесни яйчници и друга здрава тръба и сега след година отново се пълни за жалост.
*
« Отговор #43 -: Февруари 18, 2007, 17:09:55 pm »
Да чака се много, те не дават часове предварително, отиваш сутринта и чакаш, понякога и до 13.00 часа, понякога само до 11 говоря за АГ- болница). Александров работи в екип с Маркова и Чернева, те се занимават с оформяне на документите, стимулациите, прегледи, фоликулометрия и т.н. Предполагам, че те е насочил към Чернева, понеже при нея сатва по-бързо. Мисля, че тя има по малко  пациенти. 

*
« Отговор #44 -: Февруари 18, 2007, 19:59:02 pm »
Момичета, а колко струва самото инвитро във Варна?
Знам, че лекарствата за стимулация са различни за всички пациентки, но колко горе-долу ви излезе на вас?! Интерисува ме цената на самата манипулация! Благодаря за отговорите ви предварително!

*
« Отговор #45 -: Февруари 18, 2007, 20:34:45 pm »
В момента процедурата струва 1800лв.Плаща се в деня на пункцията.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #46 -: Февруари 18, 2007, 20:38:07 pm »
Благодаря, Сapris!
А случайно някой да е правил инвитро с донорски материал? А цената - тогава?

*
« Отговор #47 -: Февруари 18, 2007, 20:51:27 pm »
Благодаря, Сapris!
А случайно някой да е правил инвитро с донорски материал? А цената - тогава?
Донорски материал на какво - сперматозоиди или яйцеклетки?

*
« Отговор #48 -: Февруари 18, 2007, 20:56:22 pm »
...на сперматозоиди...

*
« Отговор #49 -: Февруари 18, 2007, 22:22:38 pm »
Ами от моят злополучен опит във Варна, знам че няма криобанка (т.е. замразена донорска сперма) или поне за инсеминация не ми предложиха, говорих лично с д-р Александров за това. Дали обаче така стои въпросът и с инвитрото? Не знам.

*
« Отговор #50 -: Февруари 19, 2007, 11:47:04 am »
Дано не си права, мила!
Че толкова време се чудя и най-после се насочих към Варна...
Момичета, дайте ми някакви координати за връзка с Варна с д-р Чернева или доц. Маркова! От сутринта звъня на разни телефони и никакъв резултат. И всъщност те къде работят - в АГ болница или в Университетски инвитро център? или е едно и същи, тъй като и адреса е еднакъв?

*
« Отговор #51 -: Февруари 19, 2007, 14:58:49 pm »
Телефона на д-р Чернева е 0887/787345, стационарен в кабинета в АГ болница 052/613795.
052/613 803/280 или 207/-доц Маркова       
0888325749- д-р Александров

Имай предвид, че се чака доста
*
« Отговор #52 -: Февруари 19, 2007, 15:48:08 pm »
Имай предвид, че се чака доста

Какво имаш в предвид, мила?
Благодаря ти за инфото. Аз искам да кандидатствам по ЗК, нямам ли шанс?

*
« Отговор #53 -: Февруари 19, 2007, 16:03:50 pm »
Моят съвт е първо да се свържеш с Александров, що се отнася до донорски материал. Той поне няма да те заблуди, т.к и той ще учавства в процедурата, а не би го направил ако нещо не е наред, за разлика от други хора. Имена няма да спонавам, че пак ще ме нападнат. Най-добре си направи един преглед с Александров в клиника Кисьови, там на спокойствие ще ти бъде обяснено всичко.

*
« Отговор #54 -: Февруари 19, 2007, 16:26:18 pm »
Gygri , Zinaz -  :thankyousign:!
Свързах се по телефона с кабинета на д-р Чернева. Казаха ми да отида в ден, в който работи и лабораторията т.е. делничен ден, ако случайно имам пропуснати изследвания, да ги направя веднага. Казах, че сме с мъжки фактор и попитах дали работят с донорски материал. Отговориха ми, че работят. Хубаво е, обаче да се свържа и с д-р Александров за една консултация. Къде се намира клиника"Кисьови"? Предполагам, че е частна?

« Отговор #55 -: Февруари 19, 2007, 16:45:59 pm »
Д-р Александров е в АГ болницата на 7 етаж в ин витро центъра, доколкото знам в сряда прави спермограми в Консултативния център пак към АГ болницата.

Приема и в :
Клиника Кисьови
тел.052/631 888-там е във вторник и четвъртък
ул.Габрово №43
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
« Отговор #56 -: Февруари 19, 2007, 17:01:48 pm »
Еva_di -  :thankyousign: !

*

BETII

« Отговор #57 -: Февруари 19, 2007, 19:23:31 pm »
Миналата година аз също правих ин витро при Чернеша , но неуспешно.Мога да ти кажа, че екипа е страхотен и не се притеснявай да питаш, когато имаш нужда.Утре ми предстои трансфер пак при тях.
*
« Отговор #58 -: Февруари 19, 2007, 19:26:23 pm »
Моят съвт е първо да се свържеш с Александров, що се отнася до донорски материал. Той поне няма да те заблуди, т.к и той ще учавства в процедурата, а не би го направил ако нещо не е наред, за разлика от други хора. Имена няма да спонавам, че пак ще ме нападнат. Най-добре си направи един преглед с Александров в клиника Кисьови, там на спокойствие ще ти бъде обяснено всичко.
Просто, ако има много процедури през деня, в който си там, ще чакаш доста време, докато те приемат. Просто се настрой предварително, че няма да стане веднага като отидеш
*
« Отговор #59 -: Февруари 19, 2007, 19:48:34 pm »
Благодаря ви, момичета!
Утре ще давам кръв за спин и хепатит В и С. В сряда, ако не ми мине котка път, мисля да пътуваме за Варна. Моята гинеколожка ми пусна всичко по ЗК. Платих единствено 6 лв за Wasserman(сифилис) и 1 лв за време на съсирване. За първи път получавам нещо срещу здравните си осигуровки. Желая на всички ви успехи!
BETII, а на теб - успешен трансфер и после +++ резултат!