Нека да се отчета и аз:)
Днес бях на сондаж при Маркова - леле много странна е тази упойка!Все бях чела за странни усещания, но наистина докато не го изпитах не можех да си представя за какъв филм става въпрос!
Както и да е,казаха че всичко е наред - за съжаление не можах да разбера подробности,а и от откъслечните думи и реплики които чувах по време на процедурата не мога да си спомня нищо смислено
Значи днес ми беше 24ти ден на цикъла,сега имам да пия още малко примолут нор(започнат на 19-ти ден),спирам го сега в неделя и като ми дойде някъде сряда-четвъртък от първи ден почвам Декапептил 0.1 по една инжекция на ден.Като ги започна трябва да се обадя в кабинета на Маркова в АГ-то за да ми кажат докога ще слагам декапептила и кога да отида за изследване на естрадиол,след което ще е и Пурегона.
Предписаха ни общо 15 ампули Декапептил и 14 ампули Пурегон.А,и също аспирин и фолиева киселина по едно всеки ден. Но аз фолиевата си я пия от 2 месеца вече така или иначе:)
Някоя от вас момичета била ли е по тази схема? Аз изчетох доста постинги и горе-долу най-често виждам пурегон и диферелин като комбинация,и то диферелин еднократно(само че по-голяма доза).Доколкото знам Диферелина и Декапептила действат на един и същ принцип,и все пак от какво зависи на кого кое ще дадат?Или няма значение?Дали на база на това което са видяли при сондажа днес са решили да е декапептил? :ask:Ох много дълго стана момичета, благодаря ви за търпението с което изчетохте всичко това,но просто толкова много се вълнувам ,това ни е първо икси и много,ама много се радвам че ви има за да споделя с вас...
Стискам палци на всички чакащи резултат,също и на тези в процес на процедури,както и на имащите намерение да почват!