Душка, Шуши
! Много съжалявам, но като искаме нещо толкова силно - то ще стане!
Аз бях изчезнала малко, че ме мори една суха кашлица... с две думи:
в сряда направих кръвен тест - 27.12... не посмях да се зарадвам. Беше ми 28 ден, но го направих заради кашлицата и хрема (вече синузит), която влача от повече от 10 дни вече. Направих го за собствено успокоение, за да пия смело антибиотик и изненада!
Да, но за малко май ! Останах си у дима - лежане, пиене на какво ли не - чайове, мед, лимони, ленено семе... От вчера съм със зацапване и кървене. Сутринта ходих при док и той каза, че не е силно още като цикъл, че резултата си е положителен и ако до четвъртък не ми дойде -да ходя пак да ме прегледа, но за сега нищо не виждал в матката.
Каза ми да пия Аугментин, заради кашлицата без да се притеснявам.
Все си мисля, че ще ми дойде нормално и не знам в момента кое е по-хубавото да е станало или не, а и с това кървене ме е страх да не е в тръбата, защото определено си имам на моменти болка вляво...
Просот не знам какво още може да се струпа накуп! Толкова го искаме, чакаме , а сега заради някаква гадна настинка / вирус, всичко да отиде по дяволите! Вчера си поплаках малко, но вече се чувствам така изтощена, че нямам сили и да заплача. В крайна сметка правим каквото трябва, пък какво ще стане...
Та това от мен - ще отхвърля мако работа и си отивам пак в къщи!
Целувки на всички!