0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ива

продължаваща менструация
« -: Януари 09, 2007, 10:10:59 am »
Здравейте ,
доста съм притеснена от проблем , който ми се появява за първи път и бих искала да ми кажете вероятните причини за него - на 25 години съм , нераждала и менструацията ми е редовна и продължава не повече от 4-5 дена . Този месец обаче имах закъснение от около 10-12 дена , след което получих доста слаба/оскъдна менструация/ продължи няколко дена и след това продължи със кафяво течение още няколко дни , на 3-тия ден от кафявото течение пак започна и продължава слабо кървене като в началото , това е съпроводено с подуване на гърдите и болка и напрежение в тях още от преди първия ден на менструациявта,обикновенно тази болка изчезва след първият ден но този път продължава и всичко това продължава около 10 дена , естествено , че ще потърся специалист но съм доста уплашена и бих искала да зная евентуалните причини за това.
Re: продължаваща менструация
« Отговор #1 -: Януари 09, 2007, 10:26:26 am »
Здравей Ива!
Според мен първото нещо преди да отидеш на лекар е да си направиш тест за бременност. Има вероятност да си бременна и е добре да го знаеш преди да отидеш на преглед.
Успех!
*
« Отговор #2 -: Януари 09, 2007, 10:40:32 am »
и аз си мисля, че може би си бременна! Първо си направи тест и после на лекар. Успех  :goodluck:
*

Ива

« Отговор #3 -: Януари 09, 2007, 11:39:08 am »
Благодаря ви за помоща , много ама много съм се уплашила  :? ще купя тест и ако не е бременност се опасявам много , защото съм чувала ужасни неща за продължително кръвотечение  8O
*
« Отговор #4 -: Януари 09, 2007, 11:44:10 am »
Миличка, не се шашкай предварително.  И независимо дали тестът ти е + или -, ще трябва да отидеш на лекар.
*
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2008, 15:25:28 pm »
Момичета извинявайте че темата е отдавна , но не исках да пиша нова.
Цикъла ми и този път беше на приливи и отливи, т. к. само два дена иамх течение както си му е редно.вчера го сметнах като приключила М, т.к. нямах течение , а по скоро тъмно кафяво зацапване.Прецених, че е нормално понеже последен ден(нещо подобно като първия)Дори днес вече не бях с превръзка, и забелязах че бельото ми е отново зацапано с това тъмно кафявото.никаква следа от кръв  8O.Не ми се е случвало и за това питам  :?
Как мислите дали трябва да отида на лекър  :?