0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
Незнам точно къде да пусна темата, а и незнам точно кого да питам, но се чудя - не е ли време вече да има някаква яснота по въпроса?
Токущо по новините казаха, че правителството отпуска още 120 млн. лева за скъпоструващи лекарства. Това не засяга ли и нас? Няма ли тази година да бъдат подпомогнати още двойки? Не е ли време да започнем борбата пак? Да не забравя НЗОК, че съществуваме ?!?!
*
Re: приема на документи за инвитро през 2007г. от НЗОК
« Отговор #1 -: Януари 04, 2007, 21:30:30 pm »
Миним,обади се в касата и питай!Че те както започват така и свършват местата!Относно 120 млн.лв,казаха че повечето са за онко-болни,химиотерапии и някакви такива.Не споменаха за програмата!Стискам палци тази година да са доста повече от 600 :)
« Отговор #2 -: Януари 04, 2007, 23:59:31 pm »
Аз съм от Стара Загора и днес се обаждах в РЗОК. Не се чува нищичко за прием на документи и изобщо за програмата тази година. Изобщо никъде нито дума!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Януари 05, 2007, 07:55:46 am »
Май и в касата още не са наясно!Трябва да се изчака. :(
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #4 -: Януари 05, 2007, 09:04:25 am »
Прекалено е рано още!Преди 1 февруари няма да има яснота!
Те скоро приеха рамковия договор,трябва да ги "разпределят"!
Предполагам преди 1 март няма да започне прием на документи!
Което не означава че,ние не трябва да ги притесняваме! :phone:
И в момента когато обявят дата,да имаме готовност да окомплектоваме бумагите!
                                 :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #5 -: Януари 05, 2007, 09:12:15 am »
  И аз предлагам да им загреем телефоните, нищо че е рано. :director:
« Отговор #6 -: Януари 10, 2007, 03:31:34 am »
Вчера ходих до РЗОК Стара Загора, за да ги притесня лично, като им казах, че от НЗОК са прехвърлили отговорността за информираността на мен и такива като мен към тях. Казаха ми, че отговора им е, че засега нямат отговор милите - те по места избощо не са информирани.
Съвет от мен момичета - звънете през ден! Информация се очаква да има от 15.01.07 нататък, така че не пропускайте! Трябва да се знае, че сме много и си търсим нашето!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*
« Отговор #7 -: Януари 12, 2007, 12:58:33 pm »
И аз предлагам да им загреем телефоните, нищо че е рано. :director:
права е солей-лично аз чакам с готови документи от април 2006г така,че не ще им загреят телефоните,които и без това рядко вдигат ами...вече и аз незнам 8O 8O 8O :bonk: :balk_198:
« Отговор #8 -: Януари 13, 2007, 15:28:23 pm »
Яд ме е за безхаберието на управляващите....толкова ли не осъзнават че ще станем малцинство...защото е факт.Яд ме че съм българка и ме е срам.И да ви кажа честно освен да бягаме в чужбина друг начин не виждам.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #9 -: Януари 13, 2007, 23:06:09 pm »
...И да ви кажа честно освен да бягаме в чужбина друг начин не виждам.
да бе. как не сме се сетили до сега. те хората и червен килим сигурно са ни постлали вече и само ни чакат да минем по него
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #10 -: Януари 15, 2007, 15:35:52 pm »
Да попитам и аз:
Тази година ще приемат ли документи на такива като мен, които вече са се възползвали от програмата или не?
« Отговор #11 -: Януари 15, 2007, 15:48:21 pm »
да бе. как не сме се сетили до сега. те хората и червен килим сигурно са ни постлали вече и само ни чакат да минем по него
:lol:
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #12 -: Януари 27, 2007, 14:47:03 pm »
Здравейте момичета.Вчера звънях за пореден път в РЗОК(Варна).Вярвайте,но всеки ден им звъня(от служебния тел.)направо ги побърквам.Добре че са няколко жени на информацията,иначе като ме чуят и сигурно ще ми затворят.Всеки път ми казват че инфо ще има началото на февруари.Така че звънете им до побъркване.
« Отговор #13 -: Януари 30, 2007, 11:32:13 am »
Цитат на: myhito в Януари 13, 2007, 03:28:23 pm
да бе. как не сме се сетили до сега. те хората и червен килим сигурно са ни постлали вече и само ни чакат да минем по него.

Лили не мисля,че забележката ти е уместна.За червеният килим става въпрос.Никой не е участник във форума от хубаво.Това че съм изказала мнение не значи че си го налагам.Просто иронията не е уместна на фона на хорското нещастие.Пътят към лечението на стерилитета е много труден и хлъзгав,и не смятам че с подобни подмятания ще го извървим по лесно.
*

лили

• 2151
« Отговор #14 -: Януари 30, 2007, 12:40:40 pm »
и тук ще ти го напиша - слез на земята.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #15 -: Януари 30, 2007, 14:07:37 pm »
Обикновено не се меся в такива разговори, но мисля, че полза от това да прескачат искри няма никой.
« Отговор #16 -: Януари 30, 2007, 14:20:08 pm »
Ако само стерилитетът е мотив за някого да напусне България, това е ... меко казано странно. Да си призная, точно стерилитетът ме спря.
И наистина, червен килим няма в чужбина. За съжаление, няма го и в БГ - поне, за повечето хора. Въпрос на лична преценка е, къде ще се чувстваш по-добре, но не съм съгласна, че борбата със стерилитета е по-лесна някъде другаде.
Навсякъде е тежка.
« Отговор #17 -: Януари 30, 2007, 17:50:47 pm »
Момичета искри няма или поне проблемът се реши :lol:Нека и Лили да каже.А заминаването в чужбина е образно казано ,а не в буквалният смисъл/Като кажа,че ми стяга шапката/Това не значи че е така .Нито нося шапка нито пък ми стяга.:)Ако знаех че от едно изречение ще произлезе искра за конфликт никога нямаше да го напиша.Май ще си мина пак в пасивна позиция и само ще си чета :(
*

лили

• 2151
« Отговор #18 -: Януари 30, 2007, 23:03:20 pm »
то от самото начало нямаше проблем. myhito каза (написа) нещо смешно и аз се засмях. разбрахме се на лични - по лесно и по-цивилизовано беше.
myhito, не изпадай в крайности. продължавай да пишеш и да питаш. казах ти вече - стига да мога с удоволствие ще ти помогна. ако пак кажеш нещо смешно аз естествено пак ще се посмея :D. а ти се смей на мойте глупости - и те не са никак малко. ето вчера например гоних един младеж в центъра да му кажа да се откаже от спермограма в кандиларов :lol:. още ме е яд че не можах да го настигна 8O.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #19 -: Януари 31, 2007, 08:35:28 am »
[quote  ето вчера например гоних един младеж в центъра да му кажа да се откаже от спермограма в кандиларов :lol:. още ме е яд че не можах да го настигна 8O.
Цитат
:lol: :lol:A как бързо бягаш на снимката :balk_69: