0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
ЩАСТИЕТО ДОЙДЕ И ПРИ НАС
« -: Януари 02, 2007, 12:38:53 pm »
Мили момичета след дълги години на чакане и аз мога да се включа в кампанията за 2007 г. Ако всичко е наред  живот и здраве и ние се надяваме през август да станем мама и татко! Благодарение на Вас, на д-р Даскалови, д-р Конова, специалистите Прапас от Якентро доживях момента да видя две чертички и едно мъничко създание на УЗИ! На всички, които се борят искам да кажа никога да не губят надежда и да се борят! :P 
« Последна редакция: Януари 02, 2007, 13:49:43 pm от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: ЩАСТИЕТО ДОЙДЕ И ПрИ НАС
« Отговор #1 -: Януари 02, 2007, 13:08:20 pm »
Поздравления! :lol:
Отделих ти мнението в отделна тема. Можеш да си смениш заглавието.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #2 -: Януари 02, 2007, 13:12:56 pm »
Честито и от мен! :D
Лека и безпроблемна бременност!
*
« Отговор #3 -: Януари 02, 2007, 13:17:01 pm »
Тъкмо ти писах в Статистика на успеха :)
Хайде да се повторя и тук, не ме мързи, защото много много се радвам за теб!!!
Лека бременност и красиво здраво бебе ти пожелавам!
Целувки!
« Последна редакция: Януари 02, 2007, 13:18:48 pm от cygnus »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Януари 02, 2007, 13:30:57 pm »
честито :D. лека бременност и zдраво бебе ти желая
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #5 -: Януари 02, 2007, 13:40:02 pm »
Честито  :D

lb2f
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #6 -: Януари 02, 2007, 13:44:11 pm »
И моята история няма да е никак кратка, като се има предвид, че започва от 2002 г. и приключи с две чертички след 2 пъти ИКСИ през 2006 г. Започнахме първо с лечение при съпруга ми, пробвахме с каквото му изпишат. Резултатът беше още по-лош! Великите специалисти просто ни казаха, че няма смисъл да продължаваме да даваме излишни пари! Дори за ИКСИ според тях нещата бяха с много малък процент!
Благодарение на първо на клуба, после на сайта и на всички момичета тук аз не спрях да се боря и да търся начини! Съпругът ми въпреки че беше много притеснен правеше всичко възможно да подобри резултатите!
Благодарение на Мели, която ни даде много кураж след като направихме няколко спермограми при нея и лична среща със Светило, на която съм и много благодарна решихме, че ще пробваме в Якентро. За съжаление първия път опита беше неуспешен! Д-р Димов от София, които ме стимулира ме докара до хиперстимулация! Гърците отложиха трансфера, ходихме втори път за него, но въпреки всички мерки за съжаление нямахме късмет.
През юни в деня на репродуктивно здраве в Плевен решихме да пуснем едни имунологични за всеки случай! При мен нямаше проблем! И УЖАС! антифосфолипидни тела, нк - клетки, мутантен алел при едната от хромозомите т.е. тромбофилия. Въпреки тези всички истории аз бях решила, че ще направим още един опит. Преди него правихме специална ваксина и след това опита! Този път стимулацията я прави д-р Даскалов, който ме дебнеше под лупа да не направя пак хиперстимулация, за което съм му много благодарна. Едновременно с стумулацията започнах с огромни дози фолиева киселина, аспирин и Клексан 0.2.
На 20 ноември беше трансфера! Едва устисках до теста като преди това направих един уринен, имаше и втора бледа чертичка! Преди Коледа успяхме да видим едно мъничко ембрионче! Продължавам с фолиева киселина, В 12, В6, фраксипарин 0.4 и сирурно така ще е до края!
Много се надявам всички да момичета да стигнат до тук. Е после започват другите проблеми но не се броят.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: ЩАСТИЕТО ДОЙДЕ И ПРИ НАС
« Отговор #7 -: Януари 02, 2007, 13:57:08 pm »
yana-v  още веднъж честито  :D, поздравления и за екипите които са Ви помогнали!
Щастлива и безпроблемна бременнаст ти пожелавам и здраво бебе! :ballons:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #8 -: Януари 02, 2007, 14:13:22 pm »

Лека бременност ти желая!
Накрая едно здраво сладко бебче.

« Отговор #9 -: Януари 02, 2007, 14:18:38 pm »
Честито! Лека бременност и всичко най-хубаво!
*
« Отговор #10 -: Януари 02, 2007, 15:01:51 pm »
Честито.
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #11 -: Януари 02, 2007, 15:11:48 pm »
Честито,мила Yana-v!
Хайде на финала едно здраво и сладко бебче!!! :babyflips:
Целувки от мен-Цвети от Габрово :bighug:
« Отговор #12 -: Януари 02, 2007, 15:13:19 pm »
Честито и лека бременност! preggo

*
« Отговор #13 -: Януари 02, 2007, 15:18:01 pm »
Честито!
Желая ти безпроблемно бременеене! И през август да гушнеш така жадуваното бебче!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #14 -: Януари 02, 2007, 16:51:26 pm »
Честито! Лека и спокойна бременност! :D
*
« Отговор #15 -: Януари 02, 2007, 17:05:09 pm »
Честито, мила Яна_В!
От сърце ти желая всичко да е наред до края с бременността и да си имаш една сладко и здраво бебенце, когато му дойде времето!
Стискаме ти палци!
Мари :D
Alexandra
*
« Отговор #16 -: Януари 02, 2007, 17:07:05 pm »
Честито, лека и беzпроблемна бременност!
*
« Отговор #17 -: Януари 02, 2007, 17:30:38 pm »
Честито, Яна! Лека и успешна бременност ти желая!

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #18 -: Януари 02, 2007, 17:36:09 pm »
Честитооо, лека бременност :D :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #19 -: Януари 02, 2007, 17:46:24 pm »
Ваня, страхотна новина, много се радвам за теб! Да ти е лека и щастлива бременността и да завърши с едно леко и успешно раждане!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!