И моята история няма да е никак кратка, като се има предвид, че започва от 2002 г. и приключи с две чертички след 2 пъти ИКСИ през 2006 г. Започнахме първо с лечение при съпруга ми, пробвахме с каквото му изпишат. Резултатът беше още по-лош! Великите специалисти просто ни казаха, че няма смисъл да продължаваме да даваме излишни пари! Дори за ИКСИ според тях нещата бяха с много малък процент!
Благодарение на първо на клуба, после на сайта и на всички момичета тук аз не спрях да се боря и да търся начини! Съпругът ми въпреки че беше много притеснен правеше всичко възможно да подобри резултатите!
Благодарение на Мели, която ни даде много кураж след като направихме няколко спермограми при нея и лична среща със Светило, на която съм и много благодарна решихме, че ще пробваме в Якентро. За съжаление първия път опита беше неуспешен! Д-р Димов от София, които ме стимулира ме докара до хиперстимулация! Гърците отложиха трансфера, ходихме втори път за него, но въпреки всички мерки за съжаление нямахме късмет.
През юни в деня на репродуктивно здраве в Плевен решихме да пуснем едни имунологични за всеки случай! При мен нямаше проблем! И УЖАС! антифосфолипидни тела, нк - клетки, мутантен алел при едната от хромозомите т.е. тромбофилия. Въпреки тези всички истории аз бях решила, че ще направим още един опит. Преди него правихме специална ваксина и след това опита! Този път стимулацията я прави д-р Даскалов, който ме дебнеше под лупа да не направя пак хиперстимулация, за което съм му много благодарна. Едновременно с стумулацията започнах с огромни дози фолиева киселина, аспирин и Клексан 0.2.
На 20 ноември беше трансфера! Едва устисках до теста като преди това направих един уринен, имаше и втора бледа чертичка! Преди Коледа успяхме да видим едно мъничко ембрионче! Продължавам с фолиева киселина, В 12, В6, фраксипарин 0.4 и сирурно така ще е до края!
Много се надявам всички да момичета да стигнат до тук. Е после започват другите проблеми но не се броят.