Здравейте и от мен. Днес се регистрирах.Искам да споделя с вас, че съм минала през 2 забременявания, които приключваха в края на 2-ри месец, заради мъжете, бяха отвратителни с мен...
..Миналата година забременях от мъж , който така ми се подигра с въпроса - "От мен ли е", когато му съобщих новината, че колкото и да исках да имам дете, защото съм вече на 34 год...нямаше как да го запазя,понеже след това забременяване разбрах с колко лош мъж съм била, пиеше и ми изневеряваше, дори, когато му показах тестта. Сега се ее върнал при бившата си, но разбирам, че никак не е щастлив, пие и си е пак същиял Та както и да е, да не ви занимавам с тази лоша история, минало е вече. След 1 година период от този гаден за мен, нежелан, но по стечение на обстоятелствата наложителен аборт, срещнах човек, с когото имам доста голяма разлика, но няма значение...та сега стоя пред дилемата дали съм бременна. Предния път си спомням, че първото нещо, което усетих беше как за няколко дни ми наедряха гърдите...и имах жълтеникаво течение.Нищо друго, не си мерих даже и температурата, защото напълно изнлючвах възможност за бременност, тя просто беше непланирана.И когато ми наближи датата ми зацапа , но на др ден нищо, после минаха 5 дни и аз още не правя тест, не вярвах или по-скоро не исках, защото не бях влюбена, нямах сериозна връзка с онзи мъж.Итака...станаха си 10 дни и започнах да ям много, по това се ориентирах и да спя, а аз не спя през деня.И после разбрах, но всичко завърши трагично.
Сега трябва да ми дойде на 18-ти юли, на 13-от 11-ти до вчера ми течеше доста жълтеникаво течение, както предишното, гърдите ми от 13 започнаха да ме болятр все още нямам онова зацапване - кафеникавото. Но до 18 все си има време - 3 цели дни. На 13-ти както си лежах и получих такова пробождане в десния яйчник, че чак се присвих и затворих очи, такова бях усетила и предния път, направо се изумих, но гърдите ми определено си стоят наедрели от 3 дни и не спадатр ньболява ме и кръста.Днес нанто си стоях и получих свиване в корема ПМС, което затихна и нищорако и утре съм така и в други ден, все повече ще има надежда.Като се къпя и след баня ми става студено.. А това беше най-яркото нещо, което помня от предишната бременност, как ми беше все студено и треперех, а беше лятото. Толкова мнтого го искам сега, защото харесвам човека и имам чувства, че ако е станало...не знам как ще се почувствам.Иначе в предната бременност гаденето прословутото, започна когато вях в 6 - та седмица.Дяволски се мъчех, но човека не ме потърси, а аз гледам и баба си и дядо си и изобщо за сачостоятелно отглеждане на дете продто беше изключен вариантар беше адски сложно и тъжно и никога няма да го забравя.Понякога живота те среща с ужасни хора и така... Пожелавам ви мн радост с бебенца.