Здравейте! Надявам се да ми дадете съвет или да ми помогнете в объркването ми! Вече и аз не знам какво да мисля.
С моя приятел имаме връзка и аз бих се радвала, да я скрепим още повече с едно детенце. Обаче, както винаги има едно обаче....
Та през месец април и месец май тази година направо откачих - 20 дни в месеца постоянно кървях. Доктора ми изписа противозачатъчни, но вместо по разписание да ми идва след изпиването на опаковката, ми идваше пак два пъти в месеца - след изпиването на опаковката и след около 10 дни от началото на прием на нова. Беше ми казано да пия хапчетата 2 месеца, ама аз реших, че за всеки случай ще пия 4 месеца.
Та, последното хапче пих на 25 септември и по навик очаквах около 5-7 да цъфна пак - но не би. От началото на месеца имам чувството че има някаква промяна, която все повече се засилва. От около две седмици имам постоянно гадене - сутрин, обед, вечер - по всяко време всъщност. От около седмица имам още два бонуса - метален вкус в устата и по-напрегнати гърди с леки болки в тях и тъпа, но не силна болка в областта на матката. А един апетит ми се е отворил - не е за разправяне. Преди ядях обед и вечер и все ми беще едно тежко от яденето, а сега - в 9ч. ядох една хубава мазна баничка, като преди това направо ми се драйфаше от глад, но като си хапнах това чувство изчезна, и ето сега отново съм гладна като вълк.
Направо се побърквам вече.
Естествено, че правих и тест за бременност - миналия петък и днес - резултата е 1 чертичка /а как ми се ще да са две/!
Та, питането ми е? Въпреки резултата от теста, който може и твърде рано да е направен / и това го допускам/, е ли възможно да съм бременна и теста да не показва вярно? Кога според вас да проверя пак и рано ли е да ходя на доктор? Не искам да ми се смее и да ми каже, че съм фантазьорка. Да изчакам ли до края на месеца, когато би трябвало да ми дойде, ако не съм или е минало достатъчно време?