Сега и моите сомптоми, дано да са от полза за някого, но да си кажа, че според мен при всеки е индивидуално.
При нас стана май от първия път, за което много се радвам
Сега и симптомите:
1. Усещах миризми, ама адски силно, а хората около мен нищо не усещаха. Така беше и тази сутрин, когато се събудих имах чувството, че някой е готвел вътре в спалнята, а мъжа ми нищо не усети.
2. Непрекъснато ми беще студено, а сега все пак е май месец, би трябвало да ми е добре, при положение, че още от март си носех късите ръкави, сега да имаше как щях да си сложа и кожух
. Преди няколко дни разбрах, че и температура съм вдигнала и сутрин бе около 37.2, а след обяд се покачваше до 37.6, ето защо ми било студено
3. Имах огромно желание за секс, доста нетипично за мен, след като рядко проявявам желание, даже почти никога да го практикувам, беше все поз адължение, а сега вече не.
4. Имам супер силен апетит, искам да ям без да спра, толкова ми е сладко яденето на последак.
5. Отново нещо странно, никога не съм избивала, а сега сам цялата пъпчасала като кисела краставичка съм.
6. Болят ме гърдите, не много, но зърната ми са супер чувствително и това никога не ми се бе случвало.
Аз видях вече двете чертички
, пожелавам на всяка една жена желаеща дете, скоро също да види заветните две чертички
Чувството е неописуемо
Успех дами!!!