Здравейте момичета !
Нека преди всичко да пожелая много скорощно забременяване на тези, които с нетърпение го очакват!
Сега да си кажа и аз - това не ми е първа бременност, трябваше да ми дойде днес М, но поради куп съмнения, които ще опена по - долу се осъмних, че има нещо нередно и преди два дни реших да направя тест. Направих един, който веднага излезе положителен, но тъй като това не е планувана бременност реших да повторя теста да не би да има някаква грешка, но вторият също беше положителен...
Винаги съм спорила, че няма как да има симптоми на бременност преди да ти закъснее, но всъщност се оказа , че изобщо не е така. Сега като се връщам назад това което си спомням е, че преди десетина дни получих внезапно адски силен апетит - непреодолим - неможех да се контролирам, чудех се какво ми става... непосредствено след това започнах да ям в промишлени количества кисело и люто. Всеки ден ходя с приятели поне по 2 пъти на кафе, но в следобедното кафе започнах вместо кафе да пия горещ шоколад - никога не съм го обичала!!! Освен това започнах да пия и ям храни, които преди не съм обичала а спрях да ям и пия тези без които неможех.До тази сутрин някакси се насилвах сутрин да си пия кафето и количката, но от утре вече мисля да не се насилвам и да пия това което ми се иска...Друго което се появви при мен като симптом и дори се чудех на какво може да се дължи е болката в зърната и гърдите , преди около 10 дена се започна с тежест в гърдите изведнъж имах чувството, че са по тежки, но в последствие болката се засилваше с всеки ден повече и сега ужасно болят.При мен също се получи нужда от повече сън.От няколко дни усещам адски много всякакви миризми и също ме е прихванала голяма мания за чистота...ньпрьво съм като болна на тая тема...
Това е от мен - сега като се замисля имах разни зачудвания по повод цервикалната слуз...Няколко дни след овулация беше кремообразна, а по принцип друг път не ми се е случвало,но най - голямо впечатление ми направи на 19.10 когато отидох до тоалетната получих еднократно някаква прозрачна слуз като сопол
и се зачудих, защото такава получавам при овулация..