От много време чета тази тема и всеки месец се вглеждам за симптоми. Е най-накрая да се похваля и аз:
1. Малко след овулацията гърдите ми бяха ужасно напрегнати и ме боляха зверски;
2. Започнах да си похапвам доста и дори тичах след работа вкъщи, защото бях освирепяла от глад, или си вземах нещо по път;
3. Трябваше да тръгваме за море и тъкмо си мислех, че гадната лелка ще ме съпътства през половината от времето, тъй като вече доста ме наболяваше корема и кръста, но нищо подобно не се случи
4. През нощта като тръгвахме към морето корема ужасно ме болеше, дри пих 2 ношпа и не можах да спя, та събудих мъжа ми и тръгнахме в 3 часа!
5. На морето вече 3-ти ден продължаваше да не ми идва и бях в постоянно очакване, тъй като кръста и корема продължаваха да ме болят като преди цикъл, а гърдите ме боляха още по-зверски
6. На 4-тия ден от закъснението си направих тест и беше +. Направо не можех да повярвам на очите си /готвехме се за инвитро септември/
7. Сега вече в 6-та г.с. дойдоха и гадене, непоносимост към храни - ям само леки супички, плодове и зеленчуци, почти не понасям храните, които допреди това съм обичала! Не си и помислям за цигара, а пушех...Ами това е в общи линии!
Пожелавам, на всички момичета, които само четат темата скоро да се запшат в нея!!!
6.