Аз имам мигрена и нормално 2-3 дни преди мензис имам пристъп, него месец въобще дори и за малко не ме заболя глава, затова се усъмних, иначе гадене, диария и обоняние като на куче си имам и без това от метформина, но когато ми се прибавиха дърпане като с конец ниско в корема и бодежи по ареолите на гърдите и на това отгоре не ми дойде на уречения ден (идва ми като по календар), а вместо М имах една идея зацапване, което се разбра, че е кръв на много силна светлина, и си направих тест на следващия ден сутринта и беше положителен, доста бледо, но се позитивира на 3 минута, но какво да очаквам от 1 ден закъснение, спрях веднага метформина, но гаденето, болките в стомаха и кръста, безапетитието и обонянието (всяка миризма ми беше нетърпима) си останаха, освен това и сънливост, постоянно ми беше ужасно топло, не понасях никой да ме докосва, ходех 2-3 пъти нощем, както и през деня поне на 15 мин, да пишкам и се будех окончателно в 4 часа сутринта. Усещах се как несъзнателно ходя много внимателно, сядам и докосвам предмети. Бяха много хубави 2 седмици, докато не изкървях и всичко приключи. Не можах да се срина, защото сме с мъжки фактор и щастието че съм бременна, ми държа влага дълго след това.
Малко офтопик: спермограмата ни е вече почти в норма и заека явно все пак е при мен.