Още ми е шашнато и страшно ново, но хайде и аз да се разпиша!
Симптомите при мен много напомняха ПМС, но с няколко - явно съществени - разлики. Аз съм доста слаба, но скоро след овулацията ми се появи една "резервна гума", без да съм прекалявала с нищо (която започна да изчезва в деня на закъснението). Вместо да се изпъпча седмица, преди да ми дойде, порите ми се отпушиха и тенът ми се подобри много. Шест-седем дни, преди да (не) ми дойде, започнаха едни бодежи ниско в корема, ама здрави (все едно с шиш за лед)
. Гърдите също доста ме боляха, направо на следващия ден след овулацията започнаха. Оттогава ме замъчи и апетит - бездънен, но се засища буквално от 1 хапка и повече не мога да преглътна. Постоянните разходки до тоалетната отдавах на хроничен цистит с поне 25 годишна история, но - не било това. По-странното беше, че на втория ден от закъснението (вчера, всъщност) сънувах, че си правя положителен тест за бременност. Събудих се необичайно рано и - въпреки, че усещането беше, все едно ще ми дойде всеки момент и въобще не се надявах да се е получило - си направих тест и наяве. Беше положителен. А днес е категорично, ярко и неопровержимо ++++++.
Щом премина денят на закъснение, целият дискомфорт изчезна!