Да споделя и аз какви бяха моите симтоми - Първо и представа си нямах, че съм бременна,беше неочаквано така да се каже в смисъл станало беше от първия път. Цикълът ми закъсняваше само с около ден/два, но ми се гадеше, постоянно ми се спеше, чувствах се много изморена през цялото време, сутрин-гадене, вечер-киселини, и все се прозявах. Закъснението стана вече 6 дни, а аз изпитвах ужас от сладки неща, при положение, че по принцип гъча шоколадчета и вафлички всеки ден по няколко пъти задължително, тогава ми се повдигаше от сладко и изпитвах нужда да ям солени неща. Апетит всъщност нямах никакъв, гърдите ми бяха пред гръмване - големи, подути, болезнени, твърди. На седмия ден от закъснението си направих тест - беше + + + и тогава разбрах, че бях бременна. Специфичното при мен е, че имах болки ниско в корема през цялото време, все едно аха аха да ми дойде, но се оказа, че е извънматочна бременност, което се разбра чак в края на втори месец
Та за болките не мога да кажа дали при нормална бременност ги има, но всички други симтоми имах още около датата на евентуалния ми Ц.