За температурата незнам.И аз питах същото в една друга тема, защото телесната ми температура от няколко дни е 37.3. Ако разбереш нещо за температурите, пиши.
Миналия месец за мен беше много странен и най - накрая увенчан с дългоочаквания + резултат. :DПървия ми признак беше температурата.Телесната 37,3-37,5, а понякога и повече.Базалната Т беше също между 37,3 и 37,5.Знаех , че не е настинка, защото се чувствах много добре.Само веднъж ми е прилошавало , закратко.За първи път през годината ми нарастнаха гърдите и станаха болезнени и това ме накара силно да се надявам.Знаех ,че непосредствено преди МЦ трябва да падне БТ и буквално ежедневието ми минаваше с термометъра. :lol:На четвърти ден от закъснението теста отчете втора много много бледа черта , на шести ден по- ясна и на 13 ден - две прекрасни черти. До днес се чувствам прекрасно - нито ми се гади , нито повръщам , никакви други признаци.Незнам за признак ли се брои запекът и честото ходене по малка нужда.Е, имам ги. :oops:Само преди малко започна да ме наболява ниско долу...и незнам.Още не сме видяли плоден сак и сърдечна дейност.Утре по мои сметки трябва да вляза в 8 г.с., а в петък отново съм на док.
Бременността протича с много индивидуални симптоми за всяка жена.Трябва да се отсеят истинските симптоми от въображаемите , които често(поне аз)си внушаваме.Със сигурност , обаче БТ е един от тях.Ще потърся статията , в която четох , че ако БТ се задържи повече от 18 дена висока, това е сигурен признак за бременност.
Pukanka , Stanislavavaleriva , стискам палци!