Здравейте. Току-що се регистрирах, т.к. искам да попитам дамите тук, които са много по-наясно от мен.
През месец януари, около 10 число трябваше да ми дойде. Случи се около тази дата, но само ми процапа. За около ден-два след това нищо нямаше, след което около 10 дена след това, а може и повече от време навреме ми процапваше съвсем слабо, дори не си слагах превръзка. Сега би трябвало между 8 и 10 февруари да ми дойде пак. През този интервал от време от 10 януари досега не са спирали да ме болят гърдите и да ги усещам напрегнати. Не ми се гади, ям си както досега, не виждам разлика в съня. Всичко ми се струва нормално, с изключение на това, че ме болят гърдите вече толкова време. През месец декември, малко след като тогава ми свърши цикъла, правихме секс с мъжа ми, без предпазни средства. След това до момента, в който ми процапа, не съм имала полови контакти. Дали е възможно да съм бременна от един път или? Честно казано мисля, че тези смущения в януарския ми цикъл може да се дължат на стрес, т.к. напуснах работа точно преди това и до края на месеца ми течеше предизвестието. Не съм сигурна обаче, че само това може да е причината. Често казано, надявам се да не съм бременна, т.к. ми предстои да започна доста добра работа и не ми се иска да пропускам възможността. Може би избързвам с притесненията и трябва да си дочакам датата този месец, но т.к. все това ми е в главата, а притесненията също оказват влияние в/у месечния цикъл, ще вземе да ми закъснее и съвсем ще почна да се шашкам.