Здравейте настоящи и бъдещи мами,
Аз специално като раждала вече веднъж жена, при първата бременност нямах никакви проблеми,единствено разбрах ,че съм бременна при еднодневното закъснение ,което за мен беше адски необичайно , обикновено седмица преди цикъла ме боли глава кръст и яйчници, а тогава нищо и се появиха две чертички.
Сега първо ме озадачи лекото зацапване и то съвсем капчици, два дни,след това адски болки в кръста и болезнено чувствителни гърди и леко придърпване в яйчниците, дори в дена на цикъла когато очаквах да ми дойде.Закъснение на цикъл никога ,ама никога в целия си съзнателен до сега живот не съм имала, а винаги е преварвало ден-два дни до седмица по-рано.И хоп сме с две чертички и в понеделник живи и здрави съм на преглед за доказателство(след4 теста положителни правени по различно време освен сутрешните и в различни дни разбира се). И до сега и до сега си имам главоболие и някакво леко придърпване ,но не е постоянно и е търпимо, болки и в кръста,ще видим в понеделник.Успех на всички , пожелавам много положителни тестове и не се отчайвайте отпуснете се правете любов, а не бебе и ще се получи!