Здравейте, момичета
Пиша тук не да моля за съвет какво да направя, а да науча има ли някой с опит като моя.
Имам две неуспешни бременности - едната прекъсната по медицински причини в 21 седмица, а другата - кухо яйце, приключи с кюретаж в 9 седмица.
Сега съм бременна отново и разбира се имам ужасни страхове.
Имам два положителни теста за бременност + едно посещение на АГ. Потвърди наличие на плоден сак в 5 г.с. - това беше миналата седмица. Следващият ми преглед е на 06.10. - надяваме се да видим пулс и ембрионче.
Аз обаче имам следното притеснение. Около 14.09., когато направих тестовете за бременност се чувствах много бременна - апетит като вълк от рано сутрин, корем подут, гърди твърди и увеличени, нощно пишкане, леко гадене след обилно хапване, умора и желание за сън постоянно.
Сега обаче някои от тези симптоми отпаднаха и аз съм притеснена. Например коремът ми е не подут, гърдите ми са по-големички, но не ги чувствам кофти....
Остана ми гладът, умора, пишкане .....
Възможно ли е симптомите на бременност да се появяват и изчезват? Или пък някои да траят толкова кратко ? Възможно ли е точно тези - гърди и корем да се появяват само около дата на цикъл ?
Моля мами с опит споеделете /?