Здравейте, току що се регистрирах.
Изключително съм щастлива да споделя, че и двата теста, които направих днес са положителни, така че мога да споделя моите ранни симптоми:
Също както при ПМС - болезнени гърди, болки в корема, леко подпухнало влагалище, но този път, за първи път досега, това продължи не 3-4 дни, а над 10 дни. Всеки ден се будех със увереността, че днес вече ми е дошло, но нямаше нищо. Въпреки това, коремът ме болеше сякаш аха-аха да тръгне и това повече от седмица. Обикновено съм имала тези усещания в последния ден само, никога толкова дълго.
Другото нещо, което забелязах е, че дори и да заспя за 10 минути (както вчера ми се случи), започвам да сънувам. Аз по принцип рядко имам нощ без сънища, но от 1-2 седмици са доста живи и истински и интересни
Много се надявах този път да не си самовнушавам неща, макар че, действително никога досега не съм имала толкова дълъг ПМС. Днес ми е 5 ден закъснение и затова се престраших да направя тест.
Засега нямам други симптоми, дано всичко да е наред и да имам прекрасна бременност!