Здравейте, искам и аз да споделя... Този месец решихме, че вече няма смисъл да се пазим. Една колежка по същото време ми се обади /към средата на миналият месец/ и шегувайки се ми каза, че сега е моментът, че вече ми било време, докога ще чакаме и че колко ще бъде щастлива да имам бебе и то точно на нова година... И така.... секс, няколко пъти. В неделя си взех тест, защото вече ми закъсяваше доста. Втората черта беше едва забележима, но реших че ще пробвам с още един тест след 2 дни. Във вторних взех още два теста, единият го направих вечерта - беше с ясно видими 2 черти, а вторият на сутринта! Също беше положителен. И сега днес след малко ще ходя на лекар, а за симптомите: гърдите ми са страшно напрегнати - болят ме, стомахът също ме боли, гадими се само като си помисля за нещо неприятно, но не съм повръщала, кръста също ме боли, нямам апетит по-различен от преди извесно време, но за сметка на това много често ходя на тоалетна - през ноща ставам по 4, 5 пъти, а през деня просто не ги броя... Това за сега от мен!