Здравейте! След като две години трепетно ровех тази тема за нови и нови симптоми, дойде и моя ред да пиша тук! Дължа го на всички, които пишат в този форум, както и на тези,които като мен не са се престрашили до този момент, а само жадно попиват информацията, която им е нужна,за да постигнат мечтата си!
Симптомите, които имах, още преди теста да покаже и преди евентуалното закъснение(имам изключително нередовен цикъл) бяха наистина малко, но някак усещах, че нещата са различни.
1. Преди очаквана менструация обикновено умирам за сладки неща, още със ставането сутрин подхващам шоколадите. Сега, изведнъж желанието за слакиши изчезна, шоколадите стоят необезпокоявани
Нападам само солени и кисели храни;
2. Не съм страстен пушач, паля по някоя цигара на ден, но няколко дни преди положителния тест просто спря да ми се пуши и цигарения дим ме дразнеше;
3. Пак по същото време на щанда за риба се загледах в една прекрасна скумрия, най - прекрасната, която бях виждала. Телефона ми звънна в този момент обаче, расеях се и не я купих. Цяяяяяяяяяяяяяла вечер я мислих и през целия следващ ден все тази скумрия ми беше в главата и ми идваше да ревна с глас за нея.
4. Обикновено преди очаквана менструация ме боли кръста, корема, гърба - този път не. Само яйчниците ме пробождаха от време на време.
5. Направи ми впечатление, че няколко дни след овулацията (която не успях сточност да засека), започнах да се пробуждам през нощта към 3-4 часа, а си спя като пън обикновено.
6. В късния следобяд започна да ми се доспива неистово, сутрин започнах да се будя наспана и бодра рано - рано,нещо нетипично за мен.
7. Лекото гадене се появи след като видяхме плодния сак в 4 г.с;
Май това е по- различното, надявам се бременността ми да се развива нормално!
Желая успех на всички!