Здравейте и от мен. Новичка съм и, ако напиша някоя глупост не ми се сърдете, а ме поправете. Все пак никой не се е родил научен и предварително благодаря за критиките.
И така.Моят "проблем" е следният: миналата ми менструация беше малко странна.Дойде ми три дни по-рано(обикновенно е много точна), след което спря за един ден.По принцип си гледкам здравето и изтичках на доктор,който каза, че имам възпаление на тръбите.Изписа ми антибиотик, а в същото време приемах и Клацид, заради острия бронхит(почти пневмонийка).В предпоследния ден от менструацията(даже мойе да се каже и последния) правихме много страстна любов с Милото и не се пазихме.Аз бях отгоре.(по дебелите книги пише,че така няма начин да се забременее!).
В момента ситуацията е следната: два-три дни след въпросната случка инстинктивно започнах да си пазя корема. Преди около 10 дни започна една много тъпа болка ниско долу в корема.Болка в кръста и от време на време продължаваща по целия гръб.Често посещаване на WC-то, умора, отпадналост, сънливост.Месото ми мирише на мърша и единствено Пъстърмичката ме успокоява.Температурата ми е между 36.7-37.3 в различните интервали на денонощието.
Менструацията ми закъснява, вече 5-ти ден, а вчера S.Check-a отчете само една чртичка.(А толкова искам бебче).Ще изчакам още 2-3 дни и ще пробвам с нов.Към края на седмицата, ако няма менструация и на доктор ще отида.
Вие какво мислите по въпроса? Възможно ли е да има бременност? Аз искренно се надявам и се моля да е така.
Успех на всички момичета тук.