След най-трудните 15 месеца в живота ми, през които достигнах до най-тъмните бездни и до най-дълбоките пропасти във вси4ки отношения - професионални, и най-ве4е тези със съпруга ми, през които взех най-ужасяващото за един 4овек решение, проблесна лъ4 надежда - голям професионален успех (пророних 1-2 сълзи).
Но най-големия ми страх си остана, страхът 4е не мога да имам деца. И продължих със стимулациите, инсе и запо4наха най-дългите и най-най-трудните 15 дни, които съм преживяла - пропътувах пове4е от 1000 км в деня след инсето, мъкнах кашони, ревях под душа, нощем пред пс-то с убежденито, 4е нищо не е станало пак.
На 15 ден отидох за кръвния само и единствено, защтото исках да знам 4е трябва да спра неприятния утрогестан, психи4ески не можех да понеса ина4е още един отрицателен тест. 1 4ас и 35 минути по-късно на 8.12.06 4ух невероятното - Г-жо тестът е положителен ! След 3 години 4акане... Избухнах в ридания, този път от истинска радост, каквато никога не съм изпитвала, не можех да говоря. След 2 4аса като насън отидох с 1 кг от шоколадовите бонбони, които бях обещала да купя ако някога забременея, при моята лекарка- говорим си на вие, а аз я галех по коси4ката и и благодарях. Тогава 4ух - много се радвам, но нали знаете имате по-голям риск за извънмато4на ,след инсето. Не знаех това и се приземих от много високо - отивах на работа пла4ейки, не спя добре и до днес, тръгвйки за България мислех да купя тампони, но реших да не предизвиквам съдбата.
И после видях то4ицата... в матката си е. В4ера видях и сърде4ните пулсации (според лекаря). Благодаря ти Боже !
ще опиша и медицинските детайли, щом се приберем и вклиу4им нета (ще отнеме месец, нали сме в нов апартамент), но ще имам време така да събера вси4ки изследвания и резултати, може да послужи.
Моми4ета, от цялото си сърце и душа се моля и знам, 4е и вие скоро ще изпитате тази радост! Толкова много ви оби4ам!