0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Ще оставим ли лошия късмет в 2006 година?
« Отговор #20 -: Декември 28, 2006, 00:12:55 am »
момичета, току-що ми хрумна един принос към магията за прекъсване на лошия късмет, която бъркаме тук.
спомних си какво правели италианците на Нова година - изхвърлят навън от дома си нещо старо. защо да не опитаме и ние? всички заедно, хващаме по нещо старо и омръзнало и - НАВЪН!
както казал Айнщайн, като го попитали защо си е закачил подкова над вратата, след като не вярва в суеверия - чувал съм, че помага и на тези, които не вярват :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #21 -: Декември 28, 2006, 07:38:40 am »
  Както вече писа  Mary, отдавна спрях да очаквам Коледни изненади. Безкрайно съм изморена, неприятно изненадана от резултатите при момичетата с неуспешни опити през последните месеци. За съжаление се оказва наистина доста трудно, но въпреки това няма да се откажа. Ще продължа борбата и през 2007г. пък дано, дано...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #22 -: Декември 28, 2006, 08:47:53 am »
Честно казано,и аз се уморих!Вече 6-7 години опити! Тази година 2 неуспешни инсета.:(
Но въпреки всичко,по рождение съм голям оптимист и продължавам да се надявам! :DСамо надежда ми остана,и няма да я изпускам!
Колко и да ми е тежко и отчаено,вътре в мен има някаква вяра че ще се получи,половинката и тя вярва че ще стане!.Искренно се надявам лошия късмет да си остане в старата 2006 година и 2007 да бъде по-щастлива  и по-успешна за всички нас! :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #23 -: Декември 28, 2006, 08:54:29 am »
В старата година оставям унинието и сълзите!
Оставям тъгата,оставям безсилието!
Оставям самотата........просто нея вече я няма...
Няма я откакто се чувствам част от тази реално-виртуална дружина!

НАДЕЖДА черпя от ВАС :grouphug:, СИЛА черпя от ВАС :grouphug:!
Мотивация също ,както и много много СЪПРИЧАСТНОСТ !
:sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower: :sunshine: :flower:
2006 не ми донесе бебето което исках,но ми донесе
      шанса да ви срещна и това промени живота ми!
2007 си пожелавам да е ПЪЛНА!
       С ЛЮБОВ и ЗДРАВЕ!

:heartbeat: yahoo_17
      Желая го и на вас!
               :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #24 -: Декември 28, 2006, 11:49:28 am »
Дано, дано всичката лошотия остане в 2006 г.
За мен спасението е да не мисля и да не се връщам назад да си спомням лошите неща. Пробвайте, помага :D
*

Гост

« Отговор #25 -: Декември 28, 2006, 14:28:53 pm »
Много тъжен форум-дори не ми се иска да допрочета мненията, защото ми се доплака. Най-тъжно ми е, че виждам, как всеки е изгубил всякаква надежда.... аз- също..... Мили момичета, искам да пожелая на всички ни да се сбъдне мечтата ни. Обичам ви и ви прегръщам силно.
*
« Отговор #26 -: Декември 28, 2006, 14:56:44 pm »
Момичета, нека оставим всички лоши и тъжни мисли в старата година!
И нека Новата 2007 ни донесе тъй чаканото слънчице в нашите домове!

Аз май все още съм непопрвим оптимист и след всяка неуспешна процедура си казвам, че следващия път ще стане... А сълзите май вече ми пресъхнаха, опитвам се да ги заместя с оптимизъм и вяра! Няма начин да не стане , след като толкова много го желаем!!!

Дано с Новата година добрите новини при всички ни завалят като звезден водопад !

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #27 -: Декември 28, 2006, 17:12:03 pm »
Три години поред си пожелавам лошото да остане в старата година, а Новата да е по-щастлива и здрава, и мечтата ми за дете да се сбъдне....
И три години всяка Нова е по-лоша от предходната....
И сега искам лошото да остане в старата година, но нямам сили да си пожелая Новата да е по-добра.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #28 -: Декември 28, 2006, 18:01:59 pm »
и аз 3 години не мога да забременея чак тази година разбрахме защо
,но много силно вярвам че тази година ще ни изпълни с нови сили и вяра -вярата която все още ни крепи.
Моми4ета дано тази година е наи щастлива за нас и БОГ чуе моолбите ни дано всички имаме деца защото те са наи важното нещо в живота на човек
МОЛЯ СЕ ЗА ВСИЧКИ ВАС ДАНО МЕЧТИТЕ НИ СЕ ЗБЪДНАТ :bighug: preggo :babbycarrage: stork-girl
« Отговор #29 -: Януари 01, 2007, 12:54:31 pm »
От сърце желая на тези, които се лутат, да открият причините; а на тези, които са ги открили - да разрешат успешно проблемите. Дано 2007 бъде по-светла, по-плодородна и по-малко тъжна за всички ви.

Фрешо и Диде, понеже само вас познавам лично, исках да ви кажа, че ви прегръщам топло и много, много ще се моля 2007 да е вашата година.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #30 -: Януари 02, 2007, 15:56:07 pm »
Затварям очи и си представям....
нося много багаж, пълни чували с болка, няколко чанти със сълзи и дузина раници с безсилие и нерадост. Оставям ги една по една, бавно и уверено ги свалям от раменете си, пускам ги на земята и се освобождавам от тях. След като съм ги оставила прекрачвам прага на вратата и напускам 2006г., вече съм по-спокойна, защото влезнах в 2007г. Искрено вярвам, че тя ще е по-различна!!! :D :D :D

Искрено вярвам, че тя ще бъде успешна, за всички нас!
Пожелавам ви момичета много сили за предстоящите битки
и много любов!!! :bighug:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #31 -: Януари 03, 2007, 13:30:41 pm »
Ами,че аз това точно обещах!Да ПОВЯРВАМ че ще стана мама!!!И нашите 5-годишни опити отслабиха вярата в мен.Натъжиха ме!Изнервиха ме!Подложиха ме на стрес!Плача лесно!Рядко се усмихвам!Тревожа се от къде да намираме пари , за да продължаваме с изследванита!
Затова ще се опитам да престана с тези тревоги.Те само ми пречат.Знам,че е трудно да съхраниш вярата в сърцето си,но аз ще се опитам тази година само на нея да се уповавам!Опитайте и вие!
Пожелавам ви сили в борбата!И нека тя бъде успешна!
« Отговор #32 -: Януари 03, 2007, 13:33:44 pm »
Не оревах таз годишните празници. Като никога. Май окончателно си изплаках сълзите през 2006-та. Забелязах тази тенденция още след 3-ия неуспешен опит. Все по-малко сълзи, все по-саркастичен хумор (болката все пак трябва някак да се бори).

С милото си разделихме късметчетата в баницата - да няма пропуск. Никакви рискове с късметчета повече! Не смея да разчитам на съдбата, по-добре сами да си опечем нещата.  

Изпратих 2006-та с бурен купон и диви танци! На пук на всичките злини, които ми стовари. Хич да не си мисли, че може да ме пречупи!

Я да видим какво ни чака  2007 - според хороскопа (Везни) трудностите били отминали! Хм как добре звучи. Не че вярвам (според тези за 2006 г. трябваше няклко пъти да родя), ама ме устройва.

А надеждата за 2007-ма - надежда винаги има, просто понякога през сълзите си не я виждаме. Затова да ги избършем и да продължим напред.

Целувам ви и ви прегръщам всички и от цялото си сърце ви желая през Новата Година да сбъднете най-съкровената си мечта!

« Отговор #33 -: Януари 03, 2007, 13:44:43 pm »
момичета, току-що ми хрумна един принос към магията за прекъсване на лошия късмет, която бъркаме тук.
спомних си какво правели италианците на Нова година - изхвърлят навън от дома си нещо старо. защо да не опитаме и ние? всички заедно, хващаме по нещо старо и омръзнало и - НАВЪН!
както казал Айнщайн, като го попитали защо си е закачил подкова над вратата, след като не вярва в суеверия - чувал съм, че помага и на тези, които не вярват :)

Направих го! С голям кеф го направих и някак с вяра го направих.
Мармотче, пращам ти един силен гуш и цунк и ти благодаря  :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #34 -: Януари 03, 2007, 15:01:15 pm »
    Сега се замислих и установих, че изминалата 2006-а година
           не е била никак успешна за мен от гледна точка
                    увеличаване на семейството  :D
!

1. Открих "Зачатие" и Д-р Стаменов. Това май са единствените хубави неща за тази година в това отношение.
2. Започнах с първа по-сериозна процедура през февруари месец. Регистрирах първо неуспешно инсе без стимулация. Сега като се сетя какви надежди възлагах, хм, колко наивна съм била.
3. Месец март последва второ инсе-слабо стимулирано. Пак надежди. И то попадна в графата-неуспешно.
4. Лятото се отдадох на живот, но пък пипнах кърлеж на гърба, хайде 2 седмици в болница и куп системи, лекарства и изследвания. Регистрирах-марсилска треска. Изследванията бяха отрицателни  :D 
5. Продължих с купоните, ужасно готино лято, направо нямам думи, ходих на 3 морета и фалирах естествено. Поне 5-6 пъти в Пловдив!!! Редувах командировките там с личните посещения!  8O
6. Станахме с мъжа ми на по 30 години. Организирах 2 готина и незабравими купона за приятелите и роднините ни. На моят обаче пипнах вирус /винаги така става на рождените ми дни, явно е някаква орисия, не знам/ и го задрасках от спомените си, уж!
7. Решихме се ужасно бързо на ИКСИ. В началото на годината за мен това беше супер непозната територия и не предполагах, че съм толкова силна жена! Доверих се на моя лекар, направих куп изследвания и тук, и в Пловдив /естествено/ при страхотните хора и специалисти Д-р Даскалови.
8. Старт на ИКСИ-то. Огромни надежди. Невероятно силно шесто чувство за успех! Но последва провал. Видях, че мога да бъда и търпелива. Не направих тест, докато не прокървих на 17-и ден, на именния ден на мъжа ми /27.12.06г./. Така вместо купон имаше тъга в душите ни. Док беше супер тъжен и доста изненадан, след като имах 6 дневно закъснение, но това е ... живота продължава. Получих подкрепа от моите приятелки в "Зачатие", те знаят кои са.
9. В края на годината затворих магазина. Не усетих празнотата, защото я запълних с процедурата ИКСИ. Какви надежди, а какво стана? Но аз няма да се откажа! Сега ми липсва тичането, сметките и живеенето на пълни обороти.
10. На 4 ноември изпуших последната си цигара в Пловдив благодарение на Мели. И така от 1 кутия на ден в продължение на 10 години се случи на три-четири пъти да запаля по една цигара за тези 2 месеца до днес. Мисля си, че е постижение! Дано и в новата година да устискам!

На 28.12. в деня на отрицателния кръвен тест събрах сили и отидох на купона на редакцията ни, доста ми се зарадваха колегите, а тези, които знаеха за неуспеха ми стиснаха ръката, в това число и Шефа. Стана ми хубаво!
     Открих че, разочарованието след такъв неуспех е огромно, но и за пореден път разбрах, че времето лекува. Разбрах, че има доста безчувствени и бедни по душа хора. Съжалявам ги.
     Но открих, че имам много безценни приятелства!!! Искам да ги имам за цял живот!
     Това, което ме прави пълноценна и все още щастлива е прегръдката и усмивката на племенницата ми, обичта на родителите и съпруга ми, подадената ръка от приятели, прегръдката от моето ужасно голямо, готино и бяло куче, и разбира се факта, че съм жива, здрава, и че приятелите и колегите ми разчитат на мен!

В началото на новата 2007-а година с моя Док ще действаме, както ние си знаем. Ще теглим ипотечния кредит скоро и няма да се предам на отчаянието и тъгата.     :)

Така че, 2006-а година беше и тъжна, но и много щура за мен!
                        2007-а година ще успея! Знам!
« Последна редакция: Януари 03, 2007, 15:53:35 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #35 -: Януари 08, 2007, 19:51:16 pm »
Аз пък имам съвсем друга рецепта. Въпреки всичко преживяно (малка част от перипетиите ми са в "Усложнения при бременност"), мисля само и единствено за хубавите моменти през 2006. Дни преди новогодишната нощ седнах и помислих внимателно над всичко, което ми се случи. Опитах се да открия положителното във всяко едно преживяване инаписах на един лист как и с какво ми е помогнало то. След това си легнах, наспах се, починах си от всички емоции и на другия ден препрочетох листа... и ех, ако знаете как ми олекна.
Сякаш изхвърлих всичко лошо и запазих само най-хубавото в душата ми. Почувствах се като пречистена  :D

Посрещнах 2007-ма с бодър дух и с позитивна нагласа.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #36 -: Януари 08, 2007, 19:55:50 pm »
Ах, Каси, ти ме разплака и развесели едновременно с твоя постинг, пък и кураж ми даде....

3а съжаление тази година почна ужасно за нас... но аз знам, че ще успеем. Ще се борим.
Пожелавам на всички, много щастие през новата година. Много бебета.
Прегръдки от мен....от 2100 км. :bighug:
« Последна редакция: Януари 08, 2007, 20:00:47 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #37 -: Януари 08, 2007, 23:23:02 pm »
Осианка, радвам се, че съм те развеселила. Аз не мисля, че моята година започна лошо! Напротив почвам я с нови надежди и много оптимизъм!
  Иначе бебе2007, аз също след като написах моя пост, предцених, че няма за какво да съжалявам. Не се е случило нищо лошо, нищо фатално за мен и моите близки. Явно има защо да не става бебето, явно има още неща, които трябваше да изживея преди това  8O :D Вече забравих за неуспеха, защото почнах работа на толкова високи обороти, че освен за това и за ипотеката не мисля за нищо друго. Иначе почти сигурно съм решила за следващото ИКСИ! И вече нямам търпение.

Даже ще ви попитам за един съвет, моля да ми помогнете.
     Отваря ми се страхотна възможност за командировка в Англия следващата седмица, и тъй като реших да започна второто си ИКСИ тогава, се колебая, кое от двете да отложа!!!! А пък февруари и март също се очертават пътувания по работа, които също не искам да пропускам. Но тъй като винаги избирам по-трудния път и винаги усложнявам живота си, сигурно ще съчетая двете неща някак си! Ще се радвам, ако споделите мнението си!

Целувки! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #38 -: Януари 09, 2007, 07:43:59 am »
kassi миличка,направи това което ти казва сърцето! :D
Сигурна съм че ще вземеш правилно решение!Успех! :DЦунки!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #39 -: Януари 09, 2007, 08:47:58 am »
Каси, организмът има нужда от нормализиране след стимулациите. Приеми пътуването до Англия като знак, че трябва да изчакаш малко.