0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ще оставим ли лошия късмет в 2006 година?
« -: Декември 27, 2006, 09:45:18 am »
И за мен, както и за доста от вас, измина още една година, която не ни доведе нищо "репродуктивно".
Едно неуспешно икси, все така много въпроси без отговори, въртим се в кръг сякаш... Сякаш съдбата ми се присмива - колкото повече търся отговори, толкова повече нещата се случват противно на всякаква логика. След няколко месеца ще станат 4 "нерепродуктивни" години.

Чувствате ли се емоционално освежени от това, че идва нова година? Ще оставим ли лошия късмет в старата година, ще има ли за нас нов късмет в новата година? (Естествено, от сърце го желая на всички, които и тази година не успяхме!)

Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Ще оставим ли лошия късмет в 2006 година?
« Отговор #1 -: Декември 27, 2006, 09:46:49 am »
Ами аз все още съм позитивно настроена /почти три години/, вярвам че ще успея, надявам се и мечтая.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Декември 27, 2006, 10:02:32 am »
И ние като повечето тук се въртяхме в тоя кръг /повече от 8 год./, но през 2006 нещата поизбистриха, силно се надявам през 2007 да празнуваме!
Успех момичета! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #3 -: Декември 27, 2006, 10:41:49 am »
дано новата 2007 година е успешна за всички. здраве и успехи от мен.  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 11:09:40 am »
Вече и аз не знам на какво да се надявам, но искам да вярвам, че новата 2007 година ще ми донесе така желания подарък, а и на всички тук! Успех момичета и дано напълним форума с евробебета  :)
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 11:24:17 am »
Фреши, хубава тема, но дано не стане тъжна..
Въртя се повече от 4 години в този глупав кръг на празни надежди.
Всяка нова година посрещам изпълнена с вяра и нови надежди..
Аз просто се уморих да се надявам.
Празната надежда ме кара да се чувствам все по празна и непълноценна...
Уморих се
« Отговор #6 -: Декември 27, 2006, 11:44:31 am »
Фреши, хубава тема, но дано не стане тъжна..

Идеята ми беше да си направим нещо като "магия" - да напишем лошото, което да си остане тук, в старата година.  :lol: :lol: :lol:

Иначе и аз като теб, не смея много да допускам приповдигнатост в очакванията - то не е за първа година да съм си го пожелавала, не бе като станах на 32, не бе, като станах на 33 ...

Хайде да разведря малко темата - от баницата с късмети така се надявах да излезне някой по-така (въпреки че не съм суеверна и тия неща не ги приемам сериозно) - ама ми се паднаха някакъв щастлив студентски живот  :lol: 8O :lol: и пътуване, ама то си ми е планирато. Та така, само забавления. Добре че е мъжкото, падна му се къща и кариера :D Пък бебето - ако ще се появява, явно ще е неанонсирано от Дядо Коледа :lol:
« Последна редакция: Декември 27, 2006, 14:54:14 pm от FreshBreeze »
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #7 -: Декември 27, 2006, 13:03:56 pm »
Много бих искала всички да оставим лошия късмет в тази година  :(
Вече се уморих да се надявам ...
За първи път тази Коледа не ми беше никак празнично ...
Миналата година два пъти ми се падна бебе от баницата ...
Няма го и не знам дали някога ще го има ...
Тази година не ми се падна ....
Дано да стане наопаки, вече не знам на какво да се надявам ...
Живея единствено заради близките ми, които не искам да наранявам ...
Иначе моят живот го считам за приключил ...
Дано като напиша тук лошото от тази година, да стане "магията", както Фреши е пожелала ...
*
« Отговор #8 -: Декември 27, 2006, 14:04:16 pm »
И аз като Дидето вече се уморих да се надявам, а пък и не вярвам в Коледни чудеса  :lol: Тази година, с какво ще я запомня, ами с неуспешните иксита, за друго забележително май не мога да се сетя  :( Тя не беше добра за много от нас, иска ми се да вярвам, че другата ще е, но някак не си го мисля наистина...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #9 -: Декември 27, 2006, 16:03:15 pm »
Аз какво да добавя към всичко написано ....
Смотана 2006, а беше сватбената ми година :( Онзи ден гледам едни бели чехлички, които си купих за сватбата, много нисички и удобнички, бяха резервен чифт, за уморени крака ;)   Е да, ама вместо да си спомня за деня на сватбата, си спомних как ги виждах всеки ден до леглото си, докато лежах в болницата :( Разтроих се. След известно време си дадох сметка, че вместо да се радвам, аз си намирам поводи да съм тъжна ....

Е, сега се опитвам да променя това. Бях щастлива на Коледа, и не помислих за смотаната година и гадните случки. Ще опитам да не мисля за гадостите, които трябваше да преживве и ще гледам напред.

Аз ще оставя лошият късмет в 2006 и мисля с нова стъпка да влезна в 2007 :) Дано да  е различна от останалите три ...

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #10 -: Декември 27, 2006, 16:37:29 pm »
Аз вече спрях да се надявам. То не е година, не е две, не е три, а вече осем.  Дидето много правилно си е казала, че човек се уморява да се надява. Това е първата коледа, на която не възлагам надежди за следващата година. Ще си наложа да се нося по течението, пък да става каквото ще.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #11 -: Декември 27, 2006, 18:16:23 pm »
Ще се включа и аз да ударя едно рамо в изпъждането на лошия късмет и в забъркването на добрите вълшебства. Да е късметлийска новата година, да се развържат тия пусти възли, да се прекъснат омагьосаните кръгове. На който вярва и мечтае - да му се сбъдне мечтата час по-скоро, а който се е уморил и натъжил - изненада, като гръм от ясно небе да му дойде. Прегръщам ви!
*
« Отговор #12 -: Декември 27, 2006, 18:21:07 pm »
Темата, може би не е за това, но след като прочетох това, което сте написали, момичета в мен остана думичката "надежда". Много хора около мен ме съветват да не се вторачвам в проблема и така ще ми е по-лесно. И аз в началото на всеки м. цикъл си казвам "няма да се надявам". Но след като м. ми дойде се оказва, че съм се надявала и още как. Така ще е и с календарната година............... Надеждата е по-силна. Жалко, че когато е напразна много ме боли 
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #13 -: Декември 27, 2006, 18:32:55 pm »
 :heartbeat:Ох,момичета колко се уморих и аз да се надявам...Не случайно навлязох в този форум с темата:"Аз се надявам,но вече нямам сили".Не знам лош късмет ли е ,лоша съдба или изкупуване на грехове,но на моменти така ми писва от всичко,че искам да умра,ама на секундата.Никога от страна на близки,приятели и роднини не съм чула лоша дума за това,че още се "ошумоляваме" за дете.Намирам невероятно разбиране и тактичност,а може би с лекота вече съм се научила да отбивам непринудените "атаки".Знам,че тези ,които не са чували за нашите проблеми не го правят нарочно,да ме засегнат,просто е добронамерено любопитство.Едно време,без да подозирам,че ще страдам толкова много в борбата срещу стерилитета и аз съм задавала на някои близки приятели,въпросите,които сега ме засягат.Абе,не ти ли дойде на главата,забрави да разбереш за какво иде реч.Е,уморихме се да се надяваме,сега какво?Каквото дойде!Нова година,нов късмет!А,дано магията хване! :lol:
« Отговор #14 -: Декември 27, 2006, 18:41:44 pm »
Аз се надявам  :D Надявам се, че ще оставиме лошото в тази и ще посрещнеме новата година с добра новина. Надявам се, че следващата ще е по-успешна. От сърце желая на всички да успеят скоро и дано наистина новата година ни донесе нов късмет  :D

lb2f
« Отговор #15 -: Декември 27, 2006, 19:18:25 pm »
Надявам се... надявам се и се моля лошите неща да останат зад гърба ни, да останат в тази 2006-та година, и да посрещнем 2007 с цялата надежда и сигурност, че всичките ни мечти ще се сбъднат...

Давам си сметка, че съм по-силна отколкото си мислех... Оказа се, че от близките ми аз съм човека, който най-лесно приема неуспеха... днес трябваше да утешавам милото, мама, тати, сестричка...

И си давам сметка защо съм силна - защото ви имам ВАС - всички прекрасни момичета от Зачатие, цялата тази подкрепа и съпричастност, и си давам сметка колко сме важни една за друга, как подкрепяйки се успяваме...

Затова съм убедена, че 2007-ма ще бъде най-прекрасната година за нас...

Един огроооомен  :bighug: за всички вас, и нека винаги да бъдем :comm:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #16 -: Декември 27, 2006, 20:04:31 pm »
И аз да се включа и да изхвърля лошия късмет в тази година. Уж нищо лошо не ми се е случило през2006-та - само дето бебето го няма. Уж лесно преглъщах неуспехите. Уж не се притесних много от 35-тата си година. Уж не храня големи надежди, за да не са големи разочарованията ми. А пък ми е едно свито под лъжичката и ми се плачеееееее, :balk_145: ама как само ми се плаче да знаете! А защо и аз не мога да кажа. Дали защото стискам зъби толкова много, че почва да ми избива от глупости?! А пък как ме дразни всичко и всички не е истина по цял ден не слизам от метлата :witch: Страх ме е да не избухна където и когато не трябва, чак ще си прехапя  езика от стискане, че е мого раздвоен :a_snake_01:
Абе луда работа ви казвам. Никога не съм била чак пък толкова нервна по-зле е и от ПМС.
Искам всичкия този яд и рев да го оставя в тази година и другата да е поне по-спокойна.
На всички вас пожелавам да заключите тук всичко лошо и да ви се случват само хубави работи през2007-ма!
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #17 -: Декември 27, 2006, 20:45:45 pm »
аз силно се надявам и вярвам,въпреки неуспехите тази година.
пожелавам на всички много бебета през 2007г. :stroller: :sbabygirl: :babyboy: ylinfant preggo stork-boy yahoo_17 :babbycarrage: stork-girl
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #18 -: Декември 27, 2006, 21:28:10 pm »
Аз ви предлагам да заключиме вратата на 2006 година и всички минали и да хвърлим ключа в миналото! Нека не се връщаме назад и да не си спомняме за проблемите и мъките, а да гледаме напред към бъдещето! От миналото полза няма освен страхове и болка...така че мили мои гледайте напред и всяка една от нас ще постигне мечтите си рано или късно!

Стискам ви палци на всички и весели празници
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #19 -: Декември 27, 2006, 21:36:41 pm »
Разбира се,4е 6те оставим тази ло6а за вси4ки ни 2006 година.
И Новата 2007 6те ни донесе само положителни емоции,здраве и много много много бебета.
Дано дано моми4ета за вси4ки ни бъде плодородна и репродуктивна :cuddle: :bfp: :crossfingers: :cloud9: :goodluck:
И мен ме е страх,мъ4но ми е,пла4а........
Но има надежда за вси4ки ни,да знаете,Нова година нов късмет tree2a :goodluck: :bighug: :kiss:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ