Здравейте момичета,
Имам много големи притеснения за бебка.Повръщаше преди от кърмата, която цедях, но някак си рядко и по обясненията на педиатърката ни не било проблем.Аз обаче от 4 дни спирам кърмата и сме минали на замразена и на Аптамил 1.При тая схема бебето се одра да повръща, при което повръща не само след ядене и като го сложа в леглото , ами колкото пъти я вдигна все изкарва и според мен доста.Това ме влудява направо, но нищо не мога да направя сега по празниците.Въпросите ми са хиляди, но вече съм толкова гроги, че нямам сила и да чета.Допра ли възглавница заспивам, а от тъпия Бромокриптин не съм спряла да рева вече 3 дни и съм като пумпал в лицето.Цялата ситуация е супер гадна и ми е едно супер непразнично.
Моля Ви помогнете със съвети: Възможно ли е бебето да не понася Аптамила и от това да повръща?(но пък аз замених с него само 2 яденета!!!!!????????????/Дали нещо не е наред със замразената кърма и от това да е проблема???????????
Нормално ли е дъха на бебката да мирише малко като на ферментирало/??това трябва ли да ме притеснява/
При Вас имало ли е проблеми като сте почнали да давате адаптирано мляко?
УФФФФФФФФФФФФФ, вече направо не знам къде да се дяна.Наистина излудях от притеснения.
При спирането на кърмата с Бромокриптин/Парлодел възможно ли е от това цвета на изцеденото да е леко зеленист и да е едно такова много прозрачно?При Вас, ако имате опит така ли е било?