0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Моята ужасна 2006г. ..
« -: Декември 21, 2006, 17:25:04 pm »
Мили момичета,толкова ми е криво-тази година беше просто ужасна за мен.Започна с мисед в 9 г.с. през януари и завърши със загуба на еднояйчни близнаци -момченца в 20-та г.с.(този понеделник).Просто не мога още да се осъзная.Днес се прибрах от болницата и ми е толкова пусто,чувствам се толкова празна,толкова ненужна.
 Самото прежижяване беше ужасно .Всичко започна в Петък-сложиха ми таблетка за предизвикране на контракциите и след цял ден болки,изведнъж всичко премина и събота и неделя нямах никакви контракции.В понеделник ме сложиха на системи и в шийката някакъв балон-какетър,който е вързан за едно тежко шише и така прави разкритие.Оставиха ме в стаята,в моето си легло да се оправям сама,а аз дори не можех да ставам.От системите получих разтройство(въпреки,че имах направена клизна) и повръщане и ако не беше дошла майка ми,да ми слага и маха подлогите,не знам какво щях да правя.След 13 часа болки,най-накрая бебетата излязоха(в собственото ми легло) и чак тогава дойдоха да срежат пъпната връв и да ме закарат за абразио.Прави ми го,някой си Лачев-той беше дежурен.Но явно не си беше свършил добре работата,защото вчера се наложи реабразио-поне него ми го прави Димитрова и се надявам всичко да е ок.
Ако не беше майка ми и мъжът ми,просто не знам как щях да го преживея.Добре поне,че имам страхотно семейство и най-добрият съпруг на света.За времето прекарано там,се наслушах и нагледах на толкова истории,че направо ще ми гръмне главата,не ми стига моята мъка,ми преживявах и тази на останалите.

Толкова обичах Коледа,беше любимият ми празник,годежът ми също е тогава,а сега ми ста толкова безразлична.Така ми се иска да бъда щастива,не за пред хората-тази поза вече е добре усвоена,да бъда отново щастива за себе си....
<br />
*
Re: Моята ужасна 2006г. ..
« Отговор #1 -: Декември 21, 2006, 17:38:45 pm »
Мила, тръпки ме побиха като четох написаното от теб. Не знам какво да ти напиша, затова само силно те  :bighug:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #2 -: Декември 21, 2006, 17:42:58 pm »
Няма по-голяма мъка!
z22 сила, мило момиче!
 :heartbeat: Прегръщам те!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #3 -: Декември 21, 2006, 17:51:37 pm »
Миличка, знаеш колко те обичам.
*
« Отговор #4 -: Декември 21, 2006, 17:52:57 pm »
Ох, мила Зори...не знам какво да ти кажа, може ли изобщо
да се намерят думи за това...
Много силно и от цялото си сърце ти пожелавам всичко лошо
да остане в тази година, а следващата да имаш само поводи за радост и усмивки!
Прегръщам те!!!
*
« Отговор #5 -: Декември 21, 2006, 18:02:11 pm »
Мила zz22 от мен също имаш голяма :bighug: . Знам че е много трудно, но бъди силна.
*
« Отговор #6 -: Декември 21, 2006, 18:08:18 pm »
z22,пожелавам ти много щастие през новата година.силно те прегръщам. :bighug:
за мен тази година също беше ужасна.загубих баща си,преживях 2 неуспешни иксита.срината съм психически,но все пак надеждата ми за успех не си отива.
късмет на всички
« Отговор #7 -: Декември 21, 2006, 18:11:41 pm »
Зори, живота понякога е гаден. Обаче ние сме силни и ще го преборим. Предполагам как се чувстваш, както споделих в съседна тема, в семейството ни се случи голямо нещастие. Ако искаш да говориш по проблема с някой, пиши ми.
Прегръщам те! :bighug:

« Отговор #8 -: Декември 21, 2006, 18:46:33 pm »
Ох Зори, миличка... Много силно си те  :bighug: ... направо нямам думи... защо така...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #9 -: Декември 21, 2006, 18:51:57 pm »
Скъпа, z22, направо нямам думи за преживяното от теб. Представям си какво си преживяла, това е толкова кошмарно, направо не ми се побира в акъла колко може да изтърпи човек. Аз съм преживяла същото, но в по-малък месец и знам колко боли двойната загуба, направо ме разплака. Просто нямам думи........ :balk_146:
*
« Отговор #10 -: Декември 21, 2006, 18:58:56 pm »
Зори, потресена съм! :cry: Как е възможно господ да праща толкова мъка?
Желая ти една спокойна и много по-щастлива 2007г!Прегръщам те! Нека ангелчетата ти бдят над теб! Не се предавай!
Ако имаш нужда от емоционална подкрепа, знай че съм насреща!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #11 -: Декември 21, 2006, 19:00:21 pm »
Съжалявам много за загубата. Понякога такива моменти, ме карат да си мисля едни ужасни неща, антихристиянски! Не вярвам, че Бог е справедливост!!! Бог е сила и упование, но и примирение и отчаяние! Всичко!!!!!
Дано поне мъничко звънът на коледни камбанки разсеят мъката ти! Искам да вярвам, че стават чудеса, ама как да вярвам безрезервно?
Скъпа Зори, ти си силно момиче и с помоща на прекрасното си семейство ще се изправиш на крака и ще продължиш!!
Защото знаеш как и в края на дългия път един ден ще те чака нещо красиво! Сега се пази и запази добротата в себе си!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #12 -: Декември 21, 2006, 19:23:21 pm »
Зори, много, много съжалявам за това, което си преживяла! :cry: :cry: :cry: Не мога да намеря думи...
Мога само да кажа, че имаш най-всеотдайните майка и съпруг, които са били в този тежък момент неотлъчно до теб и са ти давали сила! Браво на тези добри хора!
Желая ти новата година да ви донесе само радост и незабравими щастливи дни за теб и семейството ти! Бъдете здрави!
Много силни прегръдки от мен! :hug2:
« Отговор #13 -: Декември 21, 2006, 19:31:45 pm »
 :cry: :cry: :cry:
Много, много съжалявам  :bighug:

lb2f
*
« Отговор #14 -: Декември 21, 2006, 19:35:06 pm »
Много, много съжалявам за голямата загуба! :( Напоследък не ми се влиза във форума. Толкова мъка концентрирана на едно място.......
Дано бързо успееш да се изправиш и продължиш напред.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #15 -: Декември 21, 2006, 20:10:18 pm »
Зори, много ми е мъчно за тебе. :balk_146:
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 20:15:28 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #16 -: Декември 21, 2006, 20:12:09 pm »
:balk_146:  Просто не знам какво да кажа (напиша) :balk_144:
:balk_113:Стоя пред екрана и думите не ми достигат  :balk_159:
 :balk_134:Изключително много съжалявам за това,
през което е трябвало да минеш  :balk_145:
 :bighug: те силно, мила. :heartbeat:
 :babydust:Искрено се надявам и се моля другата година
 да има нова тема ''Моята прекрасна 2007г...'' :rainbow:

*
« Отговор #17 -: Декември 21, 2006, 20:20:48 pm »
Зори, мила, много тъжно ми стана! Нямам думи! Хората казват, че времето лекувало уж... Много съжалявам за това, което си преживяла!
Прегръщам те!  :bighug:
Alexandra
*
« Отговор #18 -: Декември 21, 2006, 20:42:24 pm »
Страшно съжалявам за това, което те е сполетяло, мила z22! ... Думите са слаби да изрязат това, което чувстваме! Явно тази 2006 не е била добра за много от нас, добре поне, че и се вижда края. Бъди много смела и вярвай, че следващата 2007 ще е най-щастливата година за нас! Стига толкова нещастие!

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #19 -: Декември 21, 2006, 21:29:39 pm »
Съжалявам много, Зори!!! Вдигаш глава и продължаваш, няма място за отчаяние!!! Сигурна съм, че следващата 2007г. ще е нашата година!!! Прегръщам те!!!