0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
При мен секциото не беше планирано, а спешно. И в тарапаната трябваше да ми правят това изследване за алергия към упойките. Даже се учудиха как са го пропуснали по време на бременността.При теб щом е планирано би трябвало да ти кажат какви изследвания трябват и да ти ги направят при някоя от последните консултации.
Цитат на: Tamara в Декември 22, 2006, 18:29:27 pmПри мен секциото не беше планирано, а спешно. И в тарапаната трябваше да ми правят това изследване за алергия към упойките. Даже се учудиха как са го пропуснали по време на бременността.При теб щом е планирано би трябвало да ти кажат какви изследвания трябват и да ти ги направят при някоя от последните консултации.Изследванията, които ми даде да си направя гинекологът ми са ПКК, Микробиологични (анален секрет), Урина - белтък. Имам изследване за кръвна група, правена ми по- рано и понеже съм с Rh (-) имам и едно изседване - Кумс от преди 2 месеца.Единственото ми притеснение е за Спин, Васерман и Хепатит-а, да не би да не важат и да ме тикнат в изолатора. Казаха ми, че теста за алергия към упойките се правел в АГ-то.
Няма да те тикнат в изолатора Важат си тези изследвания...важното е да си ги носиш...