Да ви разкажа и аз!
Значи бяхме на морето, на връщане в автобуса сякаш си усещах матката - беше странно! Прибрахме се и хоп, нямаме асансьор! А ние сме с куфар / аз и Лора/ и хайде у нашите отидохме! Хапнахме там и се прибрахме с Лора с едно пликче с най-необходимите неща пеша по стълбите! На другата сутрин си обличам една бежова рокля, но установявам, че съм със сините си сандали, а кафявите са в куфара! Тогава се сещам, че имам едни стари кафяви и се намъквам в тях! Тръгваме надолу по стълбите и между 8 и 7 етаж аз се подхъзвам на незнам какво и като по старите комедии тупвам по дупе с краката напред на поредната стълба! Викам си: ей, сега и да е имало нещо, ще изпадне! Цял ден гледам за " нещо", което да изпадне, но нищо няма! Викам си - ми то не е станало значи! До датата на цикъла оставаха 2 дни!
На другия ден тръгваме за вилата и аз си взимам превръзки и си чакам! Вечерта отивам до тоалетната и виждам на хартията червено течение! Викам си - ето го! Но повече нямаше за тази вечер течение, на другата сутрин също и така разбрах, че ще видя този път двете чертички! Като се прибрахме отидох до аптеката за един Шуър чек и го направих веднага, макар че беше вечерта!
Чертичките се появиха веднага!