0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

аМИ никога не сме имали сериозни опити,на 8 декември даже не се и пазахме, вероятно съм имала ову точно ве4ерта на 8_ми срещу 9_ти,
Fanta, не усещаш ли, че прекаляваш?
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
 :D Ех че се радвамммммм. И от мен да ви е честита темичката и дай боже да станеее ехеее много голяма. А инъче исках да вметна нещо на Цветенцето- Цвети тази БТ е чудесна мила, да не кажа силна дума ама тя е неформалната бременна Т  :D :D. Дано да се задържи така до края. На всички пожелавам много положителни тестчета, на вече получилите такива много леки бременностти, а на всички ЕДНА ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА ИЗПЪЛНЕНА С ЧУДЕСА. Обичам ви всички и много прегръдки.
  8) :lol: Ще ви чета и ще ви следя от близко.
Евро  :D вярвам, че и ние скоро ще задаваме въпроси тук. Прегръщам те.
Аз някак си бях убедена, че е станало. Не разчитах на симтптоми, защото от толкова четене по темата можех да си внуша какво ли не... Само дето като някоя извратенячка постоянно си гледах бельото ( заради изтичащия утрогестан) и си опипвах гърдите(дори и на обществени места  :? ) Теста беше на 14-тия ден след трансфера - не ми слагаха прегнил, но два дни преди теста забелязах нещо бледо розово на бельото и веднага си хакнах една инж. не помня колко единици. Деня на теста съвпадаше с рожденният ден на таткото и се мотах около час преди да направя теста... голям страх ме гонеше... Шуърчека почти не показа втора черта и косата ми се изправи... веднага извадих един китайски (май беше Blue Cross) и втората черта блесна наситена като другата (колко теста направих после...). Е тогава вместо да се зарадвам (просто не смеех), ме обхвана един страх, който не ме пусна докато не усетих първите движения на бебчето! На вас ви желая положителни тестове и леко бременеене!  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
Дони, как разбра, че си хиперстимулирана? Какво почувства, какви ти бяха симптомите? Моля те да разкажеш  :bighug:
Balmi, на 7-я ден от трансфера си лягам и се ядосвах как може да съм такова прасе и така да преям, че да не мога да дишам като си легна, а като се замисля не бях яла чак толкова. Както и да е заспах, но на сутринта вместо да ми спадне корема се беше подул още повече. Тогава се притесних и по кю си говорих с Мели какво да правя, че продължавам да пия вода и тя ми каза да не се ослушвам ами веднага да звънна на Александров. така и направих , а той ми каза утре сутринта в 8 с торбичка запостъпване в болница. Същата вечер преди да замина за болницата вече не можех да си намеря място как да легна и да се заврътя.
Когато ме видя Александров в болницата каза, че е сигурен, че е станало и даже ми каза, че са 2, защото тогава се получава така. Много подут ми беше още 2-3 дни и в болницата, накрая не можех да легна, не можех да седна, докато не ми направиха пункция и дренаж.
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 10:51:18 am от cygnus »
*

balmi

Мила Дони, колко си преживяла...... Да са живи и здрави и малките човечета и Вие с таткото и много ти благодаря за бързия отговор.
Благодаря на всички мами и на бременелките,че споделихте с нас за този толкова вълнуващ момент от живота ви.Много ми беше интересно. И сега да питам,имахте ли някакви усещания за пола на детето :D,а кога най-рано може да види какво е,аз нещо нямам търпение :D.Поздрави :bighug:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Признаци при мен почти нямаше- зацапа ми още 2 дни преди датата на предполагаемия М,кървях почти 1 месец, гърдите ми омекнаха 6 дни след закъснението ( бях сигурна, че и този път ще абортирам).Имах обаче страшен апетит( ама аз по принцип съм лакомичка :lol:) и големи нерви ме тресяха.
За пола бях почти 100 % сигурна,че ще е момиче и това се потвърди на триизмерния ехограф при д-р Мазнейкова в 19 седмица.
Лека бременност на всички момичета и много положителни тестове на всички в очакване!Прегръщам ви!
Да ви разкажа и аз!
Значи бяхме на морето, на връщане в автобуса сякаш си усещах матката - беше странно! Прибрахме се и хоп, нямаме асансьор! А ние сме с куфар / аз и Лора/ и хайде у нашите отидохме! Хапнахме там и се прибрахме с Лора с едно пликче с най-необходимите неща пеша по стълбите! На другата сутрин си обличам една бежова рокля, но установявам, че съм със сините си сандали, а кафявите са в куфара! Тогава се сещам, че имам едни стари кафяви и се намъквам в тях! Тръгваме надолу по стълбите и между 8 и 7 етаж аз се подхъзвам на незнам какво и като по старите комедии тупвам по дупе с краката напред на поредната стълба! Викам си: ей, сега и да е имало нещо, ще изпадне! Цял ден гледам за " нещо", което да изпадне, но нищо няма! Викам си - ми то не е станало значи! До датата на цикъла оставаха 2 дни!
На другия ден тръгваме за вилата и аз си взимам превръзки и си чакам! Вечерта отивам до тоалетната и виждам на хартията червено течение! Викам си - ето го! Но повече нямаше за тази вечер течение, на другата сутрин също и така разбрах, че ще видя този път двете чертички! Като се прибрахме отидох до аптеката за един Шуър чек и го направих веднага, макар че беше вечерта!
Чертичките се появиха веднага!
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 12:25:32 pm от venus_melena »
Матей - 1.04.2006 г
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Днес ми излязоха някои от изследванията - можете ли да ми кажете какво означава:
Рубеола Ig G - 10IU/ml /<10 отр. 10 гран. >10пол. /, т.е. резултат на границата, а също така от лабораторията са пропуснали да ми напишат реф.граници на:
СУЕ (РУЕ) 8mm/h /М до 50 год.до 18,над 50 год.до 22;Ж до 50 год.до  ????/ лабораторията е "Цибалаб"
да, и на  Siphilis - TPHA пише: * Титър
Всичко друго, което до този момент е излязло е в граници.
Благодаря ви.  :D
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 17:15:42 pm от denito »

от лабораторията са пропуснали да ми напишат реф.граници на:
СУЕ (РУЕ) 8mm/h /М до 50 год.до 18,над 50 год.до 22;Ж до 50 год.до  ????/ лабораторията е "Цибалаб"
Благодаря ви.  :D

Тези референтни граници при бременните са различни, така че и да ги бяха написали все тая. Преди време ги търсих, но без успех... Доктора ще ти каже като ги види. Хайде споко!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
мирси setakap, а какво ще кажеш за останалите - забравих да напиша, че на Рубеола Ig M пише: Отрицателен

Момичета, аз имам един мнооого глупав въпрос  :oops: - може ли да пия кафе преди кръвния тест? Като се уговарях с клиниката забравих да питам, а сега ми е неудобно да звънна  :oops: :oops: :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
IgG означава минало състояние (тоест има прекарано заболяване и има имунитет вече изграден), IgM е моменто.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Момичета, аз имам един мнооого глупав въпрос  :oops: - може ли да пия кафе преди кръвния тест?
Да, можеш и да ядеш даже, поне на мен така са ми казвали от лабораторията.
Момичета, аз имам един мнооого глупав въпрос  :oops: - може ли да пия кафе преди кръвния тест? Като се уговарях с клиниката забравих да питам, а сега ми е неудобно да звънна  :oops: :oops: :oops:
Зависи, какво ще изследваш. Ако е ЧХГ, може когато си искаш, след като си правила, яла, пила, каквото си искаш, единствено несъм много наясно как влияе Прегнила.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
IgG означава минало състояние (тоест има прекарано заболяване и има имунитет вече изграден), IgM е моменто.

оооох олекна ми. Благодаря  :kiss:,
ами титър какво ще рече?

Пета, Васи - благодаря ви  :bighug: :kiss:

Васи - точно ЧХГ ще изследвам, а прегнила би трябвало да е отшумял - последния го бих миналия четвъртък... А и док каза, че от 19-ти натам може да тествам ЧХГ-то, но аз умишлено изчаках малко повечко...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Рали, утре ли ще се тестваш? Ще стискаме палци, дано има добри новинки. :D
Утре, утре ... и да си кажа честно - направо треска ме тресе какъв ще е резултата ... Някъде до обяд си бях спокойна, ама реших да погледна календарчето, и като видях, че по план график е датата на лелката ... и съвсем ме втресе  :lol: :lol: :lol:

Ама споко де - имам си няколко готини филмчета на машинката, довечера ще зяпам и ще заспя с laptopa пък милото като се прибере от дежурство да се оправя  :jump12:

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
rally и аз стискам палци дано още утре да се похвалиш.  :D

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 18:48:15 pm от denito »