При мен, това което ме накара да заподозра нещо е острите придърпвания или бодежи, които получавах, но не в областта на яйчниците, а като че ли в матката и то няколко дни подред за по малко, а не постоянно както като ми идва. Честото уриниране, което при мен се появява само при настинка. Също и течение, което беше няколко дни преди теста и беше толкова водно, че все едно се изпусках
, наподобяваше точно както след секс като станеш и всичко изтече.
Денят преди теста бяхме седнали в едно кръчме и аз така се бях втренчила в едни пържени картофи на съседната маса, че сякаш исках да се телепортират и досега редовно ям картофи като седнем някъде.
Иначе, гаденето почна към 8-9 седмица, повръщането към 13-14.
Кисело да не видя, месо си ям, абе нищо не ми се яде по-различно или да ми се е променил вкуса. Само в началото не ми се вкусваше сладко, а сега не могат да го опазят от мен.
Аз мерих температура същия месец, така че като на 15-ия ден след предполагаемата овулация не ми беше паднала темп, аз вече знаех, че е станало. Да не говорим, че същия месец си бях купила тест, а това ми беше може би 4-ия тест за три години, който съм си купувала. Беше Дрийм блу, само лентичка, чертичката се появи на 10-тата секунда. После ЧХГ, след два дни двойно и узита от 10-ия ден .....
Ох малко се олях в писането
Ако се сетя още нещо обаче, няма да ви го спестя