0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
И аз харесвам темата, и се моля на Бог един ден и аз да мога се похваля и да попиша тук...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
На бременелките честито!
А на чакащите резултат късмет! Тази седмица вече научих за една чакана бременност на колежка, айде сега и всички чакащи да ни зарадват - и себе си най-вече!
Успех момичета!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Мини, Лейди, благодаря ви за включването.
Пфу, и аз много пишкам, не е ли раничко?  8O
Тези дърпания и пробождания само ниско долу не спират и това си е.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Момичета, а имате ли отвреме на време бяла цервикална слуз?, защото аз да.

Каси, Наха страхотна тема  :youwoman:
След трансфера и аз имам болки ниско долу в корема и в яйчниците, но повече ме притеснява, че поддържам ТТ между 37,1 -37,3.Според вас дали е нормално да се повиши температурата
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Цветенце, аз нямам ТТ, пфу, не съм я мерила всъщност, но съм ок. Болките в областта на яйчниците отминаха,сега имам стрелкания и тежест ниско долу. Ей, цвете, късмет! Радвам се, че питаш и споделяш с нас!

Каси  :kiss: :bighug:
Въпреки температурата, аз също се чувствам добре, дори съм станала и по - спокойна.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Каси  :kiss: :bighug:
Въпреки температурата, аз също се чувствам добре, дори съм станала и по - спокойна.

И аз, и аз!!! Само така, никаква паника!  :bighug:

*
Момичета, а имате ли отвреме на време бяла цервикална слуз?, защото аз да.
Незнам коя седмица си, но аз до 12 г.с. си слагах вагинално утрогестан, а той изтичаше като бяла цервикална слуз. В по късен етап от бременността също се появи течение което е нормално имайки в предвид засиленото действие на жлезите. Момичета винаги уведомявайте своя акушер-гинеколог ако получите такова течение, той да прецени дали да се пусне микробиология или не.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Незнам коя седмица си, но аз до 12 г.с. си слагах вагинално утрогестан, а той изтичаше като бяла цервикална слуз. 

Хм, и аз имам, но е явно от гадния утрогестан. Иначе нормално ли е да изтича? При мен доста.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
аз споделих с моя лекар и той каза, че е нормално, а пък и имам микробиология от преди 2 месеца и там всичко е наред, но се притеснявах да няма някакъв друг проблем?!?  :D
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 21:05:44 pm от denito »

*
микробиология от преди 2 месеца и там всичко е наред, но се притеснявах да няма някакъв друг проблем?!?  :D

ами точно затова питаш твоя док.

Незнам коя седмица си, но аз до 12 г.с. си слагах вагинално утрогестан, а той изтичаше като бяла цервикална слуз.

Хм, и аз имам, но е явно от гадния утрогестан. Иначе нормално ли е да изтича? При мен доста.

да много е неприятно,  чувстваш се някак си нечистоплътна е поне при мен беше така
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Изтича утрогестана, хем по 1 час съм лежала и пак.
Иначе симптоми не можах да различа защото бях хиперстимулирана и ми беше толкова лошо, че едва ли е могло да различа гадения, придърпвания и т. н. Това, което ми  направи впечатление е, че постепенно започнах да отделям месото от супата, докато накрая изобщо не можех да помириша месо - и така до 15 г.с. Миришеше ми на няма да казвам какво ...
Успех на всички, които очакват двете чертички и лека бременност на момичетата, които вече чакат бебчета!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Изтича утрогестана, хем по 1 час съм лежала и пак.
Иначе симптоми не можах да различа защото бях хиперстимулирана и ми беше толкова лошо, че едва ли е могло да различа гадения, придърпвания и т. н. Това, което ми  направи впечатление е, че постепенно започнах да отделям месото от супата, докато накрая изобщо не можех да помириша месо - и така до 15 г.с. Миришеше ми на няма да казвам какво ...
Успех на всички, които очакват двете чертички и лека бременност на момичетата, които вече чакат бебчета!

Дони, но тези симптоми си ги имала след теста ли, мила! На мен ми е интересно, има ли други симптоми преди теста? На мен бюста ми е твърд, по-голям и боли, но той винаги нараства преди цикъл, така че.....не знам. Пишкам често, похапвам доста, онази вечер ядох 3 пъти, дори в леглото. Имам бодежи и дърпания ниско долу. Но и това имам като ПМС, но тогава е доста по-силно и ме боли кръста много. Това е, което се сещам да опиша за себе си.
Дони, благодаря ти. Изпрати ми нови снимки на мишлетата, за да си сменя тази от декстопа.

*
Каси и преди и след, мен ме хвана хиперстимулацията на 8 ден от трансфера. А и корема ме болеше леко по 1 час на ден някъде основно вечер.
*
При мен единстевения симптом преди теста беше, че всеки ден около 4-5 часа следобед започваше да ме наболява стомаха, не гадене, а просто болка в стомаха, все едно си ял нещо пържено, например. Но аз имам гастритче и не им обърнах внимание, а се чудех какво толкова съм яла, че пак ме боли. И така 3-4 дни докато направя теста, като се има предвид, че го направих чак към 38-40 ден от цикъла.
Гърдите започнаха да ме болят чак 8-9 седмица, гадене не съм имала, просто до към 9-10 седмица не ми се ядеше всичко, а аз тъпча здраво :lol:
Повърнах един единствен път, но то беше от лакомия и чак в 14 седмица, защото натъпках две прилично големи пици :?
Болки не съм имала, само една постоянна от дясно на три пръста от кокала, но при мен може да е от предишната операция, може да е облата връзка, която се разпъва на матката или кой знай какво друго. Та там си ме понаболваше до края.
Бодежи придърпвания, пристягания, не.
*

balmi

Дони, как разбра, че си хиперстимулирана? Какво почувства, какви ти бяха симптомите? Моля те да разкажеш  :bighug:
Стефи и къде ги сложи тия пици и това тъпкане?! Егати - ти беше само на коремче!
Матей - 1.04.2006 г
От колко време правите опити, Фанта_22 ?
При мен, това което ме накара да заподозра нещо е острите придърпвания или бодежи, които получавах, но не в областта на яйчниците, а като че ли в матката и то няколко дни подред за по малко, а не постоянно както като ми идва. Честото уриниране, което при мен се появява само при настинка. Също и течение, което беше няколко дни преди теста и беше толкова водно, че все едно се изпусках  :lol:, наподобяваше точно както след секс като станеш и всичко изтече.
Денят преди теста бяхме седнали в едно кръчме и аз така се бях втренчила в едни пържени картофи на съседната маса, че сякаш исках да се телепортират и досега редовно ям картофи като седнем някъде.
Иначе, гаденето почна към 8-9 седмица, повръщането към 13-14.
Кисело да не видя, месо си ям, абе нищо не ми се яде по-различно или да ми се е променил вкуса. Само в началото не ми се вкусваше сладко, а сега не могат да го опазят от мен.
Аз мерих температура същия месец, така че като на 15-ия ден след предполагаемата овулация не ми беше паднала темп, аз вече знаех, че е станало. Да не говорим, че същия месец си бях купила тест, а това ми беше може би 4-ия тест за три години, който съм си купувала. Беше Дрийм блу, само лентичка, чертичката се появи на 10-тата секунда. После ЧХГ, след два дни двойно и узита от 10-ия ден .....

Ох малко се олях в писането  :?
Ако се сетя още нещо обаче, няма да ви го спестя  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!