Каси прегнила се изчиства за 10 дни иначе ще ти отчете евентуално грешен ЧХГ тест.
Аз имах точно ПМС но така и не ми дойде. Единствено странно нещо което ме озадачи, бяха гърдите. Два дни ми бяха подути и болезнени последвани от 2-3 дни на отпуснатост и безболезненост, така се редуваха на периоди докато родих. Само да вмъкна, че нямах много кърма незнам това дали има връзка. Уринен тест само на Шуърчек препоръчвам, тъй като съм си патила от други марки фалшиви тестове. (+ и -). Кафето си го пиех през всичките 9 месеца. Док. ме убеди, че кафето не вреди ако е в разумно количество и няма някакви противопоказания относто развитието на плода. Само заклетите кафеджийки които пиели по няколко силни и къси кафета, раждали по малки на кг. бебета. Искам да кажа, че симптомите са много индивидуални и много си приличат с менструалните. Ако не си мерих БТ, щях да реша че ще текна всеки момент. Имах болки съвсем в началото ниско долу и придърпвания, като след консултация с док за всеки случай си пиех но-шпа (3х1 или докато отшумят болките). Ядях като обезумяла в началото до към 12 г.с. кисели краставички по два буркана на ден. Гадеше ми се и имах киселини някъде от началото на 8 до към 13 г.с., без да повръщам. Ядях нормално нямах засилен апетит, на моменти не ми се и хранеше. Шунката я обожавах, но в един момент и тя ми опротивя (след 6 месец се оправиха нещата)Наддадох 5 кг. до 16 г.с., след това по 2 кг. на месец, а в 7,8,9 месец нямам думи (общо качих 25 кг.). Много е важно движението, аз работих до 30 дни преди раждането. Имах и болки в кръста до 16 г.с. които мъж ми облекчаваше с лек масаж. В 8 и особено в 9 месец болките в таза станаха супер непоносими, неможех да се обръщам в леглото, мъж ми ме обличаше и обуваше. Бебето ми притискаше пикочният мехур и ходих до тоалетна по 3 пъти на вечер.
Ми това си спомням засега , ако има въпроси питайте.