Здравейте, мили приятелки!
Ето че се престраших да пусна нова тема. След като Наха предложи нещо подобно в "Зимна тема", аз ще формулирам /с нейното съгласие и подкрепа/ нова седмична тема "В очакване на ....."
Предлагам тя да бъде за всички, но по-конкретно да е в помощ на тези от нас, които пристъпват към процедури, които са в очакване на положителния тест, които имат въпроси по време на процудерата и след това.
Също така дай боже за тези, които очакваме първото си дете и имаме хиляди въпроси по време на бременността си.
Надявам се тази седмична тема да бъде полезна и ползотворна. Защото знаете колко много са въпросите, които изникват в главите ни, след като мине деня на оплождане, или на трасфера и т.н.
Нека споделяме за първите си признаци, за проблеми със стомаха, с гърдите, с настроението, с кръвните тестове и нивото на ЧХГ-то, за лекарствата, които пием, за изследванията, които правим, с всичко, което ни се струва важно за нас.
Всичките тези неща ги има в други раздели, затова предлагам да ги обединим тук, за да си бъдем максимално полезни! Нека тук споделяме болката, радостта и всичко онова, което ни кара да чувстваме, да обичаме и да мразиме!
Очаквам в темата да се включат вече забременелите и вече родилите момичета, със своя безценен за нас опит.
Надявам се, че идеята ще ви хареса и дай боже от нея да се раждат самостоятелни темички, такива като на denito, efirche например.
И понеже аз поставих темата, ще споделя за мен, че съм в очакване на положителния си тест на Коледа след първото ИКСИ!!!!
Обичам ви и ви благодаря, че ви има!