0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Ралиииииии! :sunshine:
Късметтттттттт! yahoo_17
 :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Рали, стискаме палци и чакаме новини!
Матей - 1.04.2006 г
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Рали, и тук пак ти казвам КЪСМЕТ И ЕДНО ПРЕКРАСНО ВИСОКО ЧХГ!!!  :D   :D   :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
:bfp1:УСПЕХ, РАЛИ ! :bfp1:
 :crossfingers:Започвам да стискам здраво. :crossfingers:
 :balk_46:Чакаме с нетърпение поредната Коледна новинка. :balk_5:

yahoo_17 :babydust: yahoo_17  :babydust: yahoo_17 :babydust: yahoo_17 :babydust: yahoo_17 :babydust: yahoo_17 :babydust: yahoo_17 :babydust: yahoo_17
*
и от мен стиснати палци :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
rally_pat   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: айде успех и от мен.На мен тази седмица ми тръгна с бременни познати, така че присъединявай се и ти! :bighug:
*
Успех, Рали !  :bighug:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Ралиии, силно стискам палци за ''бременно'' ЧХГ   :D :D :D
Успех!!!!
*
Честито нова темичка! Харесвам!
Ралинка, стискам палци!
И успех на всички останали в очакване  :D

При мен лудостта не е преминала, но явно е нещо нормално при хора като нас, които чакаме толкова време и постигаме тая мечта толкова трудно...
Вчера иначе чухме едно сърчице и беше страхотно преживяване - таткото не можеше да си събере усмивката, а аз едвам се удържах да не ревна с глас  :lol:
Сега започвам да събирам информация за необходимите изследвания и етапи, на които да се правят. Също и за храните, които да ям и които да избягвам, но иначе съм една лакомия страшна и почти винаги преяждам и после дишам тежко-тежко. Имам леко гадене от време на време от началото на 6 седмица, но е на моменти и е леко. Иначе гърдите ме болят доста, въпреки че имаше моменти, около тестовете ми (4 пъти ЧХГ  :)) се опипвах непрекъснато дали ме болят повече или по-малко от вчера и общо взето психясвах непрекъснато... Сега съм си взела малко болнични и мързелувам, и тъй като нямам компютър на разположение - спя като за световно първенство  :P
Също имам тези леки придърпвания в областта на матката, тежест и боцкания от време на време.
Вече спрях естрофема и витамин Е, продължавам с утрогестан, аспирин и фолиева. Това е засега - до скоро.
 :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Първо КАССИ поздравления за темата!!!!! :DМного ми харесва.Докато я четох.....направо се замечтах! :D
Рали стискам ти палци за теста! :DУспех на всички момичета в очакване,лека и безпроблемна бременност на бременелките . :D
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Здравейте момичета и честита ви тема :)

Аз предпочитах да си пишете в "нашата", но щом сте решили, за мен няма проблеми.

Първо да пожелая на всички момичета положителни тестове, декември месец е месецът, в който и моят кръвен тест беше положителен, и за това съм изпълнена с много хубави мисли към всички вас  :comm:
Ама как съм пропуснала, че Бора82 е бременна, това се чудя :dontknow:
Както и да е.
При мен симптомите почнаха на 6-7 ден със страхотно сърцебиене, подуване на корема, и не ми стигаше въздух, даже ми беше лошо, но не типичното "бременно" лошо, а някак тежко на стомаха...на 9 ден след трансвера, кръвния тест показа 60.
После ми ставаше много лошо от месо и специално от пиле, най- ми се ядеше люто и кисело, ох колко мило ми става като си спомням всичко

До 4 месец ми ставаше много гадно от храна, но после се успокоих и до края си хапвах всичко/ без пиле/

Ами това е от мен.

Отново стискам палци на всички очакващи и нека и тази коледа ви донесе по едно, две или три бебета

Целувки на всички
ема2 и бебетата

:babyflips: :babyflips:
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 23:47:20 pm от shygirl »
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
тази вечер си разглеждах двата теста за бременност, които си пазя. правила съм ги на 6-тия и на 8-мия ден след слагането на 5000 единици Прегнил. тогава си мислех, че двете чертички са от Прегнила, но Владимиров беше сигурен, че е бременност. даже като отидох в клиниката след още 2 дни да правя ЧХГ, вече цялата клиника знаеше, че съм бременна, само аз още не знаех (по-скоро, не вярвах). ЧХГ-то беше 1000.

гаденето почна към 7-ма седмица някъде. не беше много силно и съм повръщала само 2 пъти. по едно време ми ставаше отвратно гадно от миризми, усещах миризмата на радиатора в хола, от миризмата на топлите хлебчета, които мъжът ми донесе една вечер от Билла, направо ми се обърна стомаха. и понеже гаденето ту спираше, ту се появяваше, което ужасно ме плашеше - нали "изчезват симптомите" - той се пошегува, че трябва да ходя в Билла да ми става лошо и да съм спокойна. то така се и оказа - всяко ходене там и миризмата на топлия хляб беше достатъчна, за да се върне гаденето и аз да се кротна.
нямах предпочитания за храни, но все ме теглеше към нещо сочно - диня, праскова - все неща, дето ги няма през зимата или са ужасно скъпи. през цялата бременност спря да ми се яде сладко, но налитах на месо като пес. :)

пожелавам на всички момичета в очакване да сложат под елхата една лентичка с две чертички!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Цитат
нямах предпочитания за храни, но все ме теглеше към нещо сочно - диня, праскова - все неща, дето ги няма през зимата или са ужасно скъпи.

Не ме питай как млясках срещу едни ягоди завчера на пазара на граф Игнатиев, ма 7 лева за 100 грама - ха мерси ...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
lady_11  :D :D :D :D :D :D.
Трябваше да си купиш 100 г за да опиташ!Ами защо не си взе едничка да опиташ?????Сега си спомних за моята приятелка ,когато беше бременна така много й се приядоха ягоди ,че срам ,не срам открадна си едничка. :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Лейдито- я да отиваш на Метро да си купиш, там са по- евтини.
Рали- стискам палци за хубави новини. :crossfingers:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Ралиииии силно се надявам да стане чудото. С теб сме и стискаме палци силно. :D
Хайде още едно чудо да изкочи от шапката на магьосника 8).
Рали, стискам палци много силно и чакам най-прекрасната новина :P

*
Рали, успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:
Рали и аз стискам палци.И на всички останали,които чакат. :D