0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Балми, на мен изобщо не ми ставаше лошо от хормоните, не мога да кажа, че съм имала някакви неприятни странични усещания.
Хиперстимулация доколкото знам се получава евентуално след пункцията /тогава лекарят ще прецени дали да направи трансфер/ и втори вариант след трансфера /т.нар. вторична хиперстимулация/, един доста положителен знак за крайния резултат  :D
Не се тревожи предварително, в МЦРЗ изключително стриктно следят за евентуална хиперстимулация  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Хиперстимулация доколкото знам се получава евентуално след пункцията /тогава лекарят ще прецени дали да направи трансфер/ и втори вариант след трансфера /т.нар. вторична хиперстимулация/, един доста положителен знак за крайния резултат  :D

Грейси, какво означава, че вторичната хиперстимулация е положителен знак за крайния резултат? Какво представлява тя? Подут корем ли? 
Благодаря ти.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Каси, и аз нямам личен опит, но да, нещо такова, подут корем.
Дано да се включи някое момиче, при което е бил такъв случая.
Така знам, че това е знак за евентуално настъпила бременност.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

balmi

Каси, Грейси благодаря Ви. Аз ще правя манипулацията в МЦРЗ (при Щерев) най-вероятно през януари месец.
Сигнусчето може да каже за т.нар. вторична хипестимулация, и как тя е добър знак :D

Но пък не е задължително да има хипестимулация, за да има "+" - даже по-добре да няма :D

На всички стискам палци нещата им да се подреждат по желания начин :D
Благодаря ти, Бени!

*
Каси прегнила се изчиства за 10 дни иначе ще ти отчете евентуално грешен ЧХГ тест.
Аз имах точно ПМС но така и не ми дойде. Единствено странно нещо което ме озадачи, бяха гърдите. Два дни ми бяха подути и болезнени последвани от 2-3 дни на отпуснатост и безболезненост, така се редуваха на периоди докато родих. Само да вмъкна, че нямах много кърма незнам това дали има връзка. Уринен тест само на Шуърчек препоръчвам, тъй като съм си патила от други марки фалшиви тестове. (+ и -). Кафето си го пиех през всичките 9 месеца. Док. ме убеди, че кафето не вреди ако е в разумно количество и няма някакви противопоказания относто развитието на плода. Само заклетите кафеджийки които пиели по няколко силни и къси кафета, раждали по малки на кг. бебета. Искам да кажа, че симптомите са много индивидуални и много  си приличат с менструалните. Ако не си мерих БТ, щях да реша че ще текна всеки момент. Имах болки съвсем в началото ниско долу и придърпвания, като след консултация с док за всеки случай си пиех но-шпа (3х1 или докато отшумят болките). Ядях като обезумяла в началото до към 12 г.с. кисели краставички по два буркана на ден. Гадеше ми се и имах киселини някъде от началото на 8 до към 13 г.с., без да повръщам. Ядях нормално нямах засилен апетит, на моменти не ми се и хранеше. Шунката я обожавах, но в един момент и тя ми опротивя (след 6 месец се оправиха нещата)Наддадох 5 кг. до 16 г.с., след това по 2 кг. на месец, а в 7,8,9 месец нямам думи (общо качих 25 кг.). Много е важно движението, аз работих до 30 дни преди раждането. Имах и болки в кръста до 16 г.с. които мъж ми облекчаваше с лек масаж. В 8 и особено в 9 месец болките в таза станаха супер непоносими, неможех да се обръщам в леглото, мъж ми ме обличаше и обуваше. Бебето ми притискаше пикочният мехур и ходих до тоалетна по 3 пъти на вечер.
Ми това си спомням засега , ако има въпроси питайте.
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 16:59:52 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Наде, благодаря ти за подробния разказ. Това е много важно за нас!
Само да ти кажа, че прегнила ми е 1500 единици, и едва ли ще трябват 10 дни за "изчистването" му. Аз ще си чакам просто ей така! Още веднъж благодаря ти!

*
касси, силно стискам палци дядо коледа да ти донесе така желания подарък  :bfp1:
аз този месец пропускам, но догодина още в началото ще се пробвам пак  :D
още веднъж  :crossfingers:
*
Само да ти кажа, че прегнила ми е 1500 единици, и едва ли ще трябват 10 дни за "изчистването" му.

Сори грешката е моя аз го прочетох с една нула повече (15000)

Как разбрах,че съм бременна-преди още да ми закъснее,бяхме на 1 вила-май месец и тогава пекохме 1ни страшно вкусни шишове :balk_170:.Повърнах всичкото месо,тогава разбрах,че има нещо,отидох и си купих тест.После в София доктора видя точката само на 3дни закъснение на цикъла.Гърдите ме боляха в началото само,после спряха,това не е никакъв признак.Значи в бг-мама,писали ,че като спрат да болят гърдите, вече не си бременна и така шашкат девойките/ама то там се начетох на неверни неща и вече нищо не ме учудва/ :witch:.
Успех на всички в очакване на теста/да кажа,че аз досега не съм имала грешен тест,независимо каква марка/ :balk_103:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Нахита :biglove: , Каси :biglove:!
 :flower:БЛАГОДАРЯ за темата! :flower:
Много е готино,наша си "чакща" темичка с отговори на бебеимащи и бебечакащи! :balk_21:
Да са ВИ живи и здрави  :babyflips:"албумчетата в лентичките" МАМИНКИ!
Вашите  :sunshine:  са надеждичка за нас! :rainbow:
Много изненади под  tree2a ,вълнения и щастливи сълзи по КОЛЕДНО време!
                       :grouphug2:
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 18:20:58 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mishanta

• *
  • 7232
Фанта,Фанта,Фанта,Фанта,Фанта!
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 18:24:59 pm от mishanta »

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Аз нихичко си седя и очакавам всеки един момент да ме сполети нещо което и аз не искам 9 месеца рно не разчитам на кекса от вечерта на 8 декемврил Има си време и аз да се хваля , когато му дойде времето но дано чудото стане  :) :P :?  

Фанта, извини ме, но моля те, не разваляй хубавата ни тема с глупави коментари. Да наричаш секса с думата кекс, е най-малко просташко, да не говорим тийнейджърско. Тук не е форум за объркани тийнейджъри!

*
Аз нихичко си седя и очакавам всеки един момент да ме сполети нещо което и аз не искам 9 месеца рно не разчитам на кекса от вечерта на 8 декемврил Има си време и аз да се хваля , когато му дойде времето но дано чудото стане  :) :P :?  

:?:  8O  :?:  8O  :?:  8O

Открийте рзликите
Извинявам се предварително, за втората емотикона, но не се сдържах  :balk_71:

Поздравления за новата темичка  :balk_5:
Очакваме много хубави новинки  :balk_103:
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 19:18:05 pm от BLACK_ROSE »
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима

Открийте рзликите
Извинявам се предварително, за втората емотикона, но не се сдържах  :balk_71:

Поздравления за новата темичка  :balk_5:
Очакваме много хубави новинки  :balk_103:

Рози, супер си! Много ми хареса втората картинка, няма защо да се извиняваш!  :D

*

mishanta

• *
  • 7232
 :smiley_abxb: Розииии , "УНИКАТНА" си! :smiley_abxb:
mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8Искам като твоето чувство за хумор и аз! :balk_104:
 :grouphug2:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Ох, и тука Фантата. Но ... както и да е.
За симптомите- въобще нямах никакво подозрение, че няма да ми дойде. Болеше си ме като за световно корема, както винаги, апетита си ми беше както винаги, с тази разлика, че преди като хапнех и ми минаваха болките. Кафето- осъзнах едва след като разбрах, че съм бременна- ами не ми се пиеше. Пиех по 5-6 кафета на ден, две двойни от които в къщи. А в този момент едва изпивах половин чашка- точно се ядосвах, че си бях взела Илли, уж скъпо кафе, а много гадно на вкус и с това оправдавах "непиенето". В деня на теста даже пих един Аулин- просто бях убедена, че същия този ден ще ми дойде. Болките ми продължиха още около 20-тина дена след датата на теста, а до 4-я месец ми придърпваше. Кафе отново пропих към 5-я месец, но по едно слабичко вкъщи сутрин. Ядях много кисели краставички, в началото не съм повръщала, само имах постоянни признаци на гадене. Към края на 3-ти месец почнах с повръщането, така до края на 4-я. От тогава се радвам на една наистина лека бременност, а според следящата ме гинеколожка- с едно перфектно развиващо се бебе. Хайде и вие скоро като мен.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Айде бременещите с термин преди моя да си сложат лентичките в темата за чаканите през 2007 година бебета, та да дойде и моя ред!

За ранните симтоми:
1. Най ранния симптом беше, че не ми харесваше любимата ми бира.
2. Тест за бременост - Престо с едва бледа черта, да не кажа с въображение,  кръвен в същия ден 60 единици бета чхг. Тъй че много на уринни тестове не вярвайте.
3. Гърди - ту болят, ту не.
4. Не ми се гади, не ми става лошо от миризми.
5. Ям кат Ламята Спаска и Хиената Берта на куп - сладко, солено, кисело, люто ... няма значка, важното е да тъпча.
6. Към 7 седмица се учести ходенето по малка нужда.
7. Мързи ме, а най-интересното е, че ми се промени режима на спане. Вечер мога да заспя в 7часа, но събуждането е към 4 сутринта /много хубаво време за разглеждане на темите във форума/.