0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
                    Здравейте, мили приятелки!

Ето че се престраших да пусна нова тема. След като Наха предложи нещо подобно в "Зимна тема", аз ще формулирам /с нейното съгласие и подкрепа/ нова седмична тема "В очакване на ....."
     Предлагам тя да бъде за всички, но по-конкретно да е в помощ на тези от нас, които пристъпват към процедури, които са в очакване на положителния тест, които имат въпроси по време на процудерата и след това.
   Също така дай боже за тези, които очакваме първото си дете и имаме хиляди въпроси по време на бременността си.
    Надявам се тази седмична тема да бъде полезна и ползотворна. Защото знаете колко много са въпросите, които изникват в главите ни, след като мине деня на оплождане, или на трасфера и т.н.
    Нека споделяме за първите си признаци, за проблеми със стомаха, с гърдите, с настроението, с кръвните тестове и нивото на ЧХГ-то, за лекарствата, които пием, за изследванията, които правим, с всичко, което ни се струва важно за нас.
   Всичките тези неща ги има в други раздели, затова предлагам да ги обединим тук, за да си бъдем максимално полезни! Нека тук споделяме болката, радостта и всичко онова, което ни кара да чувстваме, да обичаме и да мразиме!
   Очаквам в темата да се включат вече забременелите и вече родилите момичета, със своя безценен за нас опит.
   Надявам се, че идеята ще ви хареса и дай боже от нея да се раждат самостоятелни темички, такива като на denito, efirche например.
  И понеже аз поставих темата, ще споделя за мен, че съм в очакване на положителния си тест на Коледа след първото ИКСИ!!!!
   Обичам ви и ви благодаря, че ви има!  
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 14:18:26 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Ами Касси стискам силно палци теста да е положителен. :D Пожелавам успех на новата тема и нека се напълни с много бременелки.Поздрави. :D
*
Каси
И понеже аз поставих темата, ще споделя за мен, че съм в очакване на положителния си тест на Коледа след първото ИКСИ!!!!
Отново ти желая  :goodluck: и ти  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. С нетърпение очаквам  :bfp1:  :bighug: :balk_21:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Кассииииии  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: Прекрасно...точно...не като мене  :balk_71:. Ще стискаме палци до посиняване. От сърце се моля тази Коледа да бъде изпълнена с чудеса.  :blowingdust:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Мила kassi много силно ти желая тази Коледа да бъде и за теб вълшебна и да ти донесе  :bfp: и вярвам, че ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА.  :bighug:  
:kiss:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Благодаря за пожеланията, дай боже. Но тази тема не я пускам заради себе си!!!!! Моля ви!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
о да, забравих още нещо - Каси благодаря за темичката, чудесна идея.  :D

Я кажете бременелки гади ли ви си,на мен не :D И се чувствам срахотно,само дето ми опротивя любимия ми сладолед :(. :bighug:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Ива, на мен не ми се гади. Отвреме на време ме подръпва корема и от 2 дена започнаха да ме болят гърдите. Другото, което за мен е странно - не ми се пие кафе изобщо, а ако реша да си направя такова то пийвам 2 глътки и го хвърлям, а по принцип съм голяма фенка на кафето.  :D  :D

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ива, на мен не ми се гади. Отвреме на време ме подръпва корема и от 2 дена започнаха да ме болят гърдите.

Радвам се, че споделяте. Ще ми кажете ли тези подръпвания, стрелкания, бодежи, контракции, които имам аз - имахте ли ги и вие преди теста? Иначи за гърдите е ясно, че са голеееми  :D. Благодаря ви.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
 :lol: Ей тва за кафето направо и на мен ми се струва невероятно 8) понеже съм айде не голяма кафеджиика, но без сутришното кафе не мога, как така аджеба един ден като забренея ще ми опротивее  :balk_69:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Незнам Наде за мен все още е голяма изненада  8O, защото аз още от дете /когато само гледах мечтаеща чашата с кафе на майка ми/ съм му фенка.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта

Радвам се, че споделяте. Ще ми кажете ли тези подръпвания, стрелкания, бодежи, контракции, които имам аз - имахте ли ги и вие преди теста? Иначи за гърдите е ясно, че са голеееми  :D. Благодаря ви.

Каси, аз преди теста имах чувството, че всеки момент ще ми дойде. А в понеделник имах бодежи и както на мен ми се струваше нещо като контракции и сериозно се бях притеснила, но вчера в една от темите едно момиче ми обясни, че било напълно нормално, защото се разпъвали връзки.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима

вчера в една от темите едно момиче ми обясни, че било напълно нормално, защото се разпъвали връзки.
Дени, това едно момиче е Венус Милена. Страхотна е!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
така е Каси, извинявам се на Венус Милена, но тези дни доста пиша и чета във форума и забравям имената :D.

Мен корема ме болеше като преди цикъл,но все пак реших да си направя тест и о чудо :D.Ми то и до сега си ме боли така но много много по рядко.Иначе кафето го отказах,ми като не ми върви без цигарка защо да се мъча :D.Ама че хубава тема се заформя :D.
*

balmi

Предлагам тя да бъде за всички, но по-конкретно да е в помощ на тези от нас, които пристъпват към процедури, които са в очакване на положителния тест, които имат въпроси по време на процудерата и след това.

Хайде и аз да се включа по темета. Момичета как се чувствахте по време на инвитро стимулацията? Ставаше ли ви лошо от хормоните? Има ли опастност от хиперстимулация и кога?
*
Здравейте момичета, темата е страхотна! :D

Момичета, много вкусове ще ви се променят - някои временно като например кафето, други за постоянно! Аз например заобичах сърми с кисело зеле, а преди предпочитах чушки повече! Кафе не пиех до към 4-5 месец, после пак пропих, но безкофеиново! Не хапвах месо - направо ми се гадеше от вида и миризмата, пък камо ли да го ям! Но после като преминаха храносмилателните смущения пак го проядох! Така че радвайте се щом не ви се гади - доста е неприятно!
И моля бременните - сложете по една лентичка, че да виждаме колко сте бременни! preggo

Каси, точно се чудех какво стана с твоя тест - не е ли време! Хайде, чакаме добри новини!
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 15:36:03 pm от venus_melena »
Матей - 1.04.2006 г
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима

Хайде и аз да се включа по темета. Момичета как се чувствахте по време на инвитро стимулацията? Ставаше ли ви лошо от хормоните? Има ли опастност от хиперстимулация и кога?

Здравей, балми. Аз се чувствах добре. Единственото, което видимо се промени е корема и бедрата-наедряха. Но това е нормално, после ще се върнеш към предишния си вид, пфу, дано да не се връщаш де!  :D Аз още не съм.
Иначе относно хиперстимулацията не мога да ти помогна. Знам, че има риск, но слава богу, нямам личен опит. Ти къде ще правиш процедурата и кога? Виж, няма нищо страшно! Късмет!
Вени, ами теста може и сега предполагам, но аз не искам. Ще чакам да минат празниците може би, защото се страхувам от резултата.  :D Вчера ми боцнаха прегнил 1500, дали ще се изчисти за 3 дни? Благодаря ти за съветите, Вени.
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 15:38:55 pm от kassi »