0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Ами аз такова.....
« Отговор #40 -: Декември 20, 2006, 20:50:44 pm »
ЧЕСТИТО!!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност!
« Отговор #41 -: Декември 20, 2006, 21:33:00 pm »
Честито, мило Ефирче! Много радостни мигове те чакат! Наслаждавай се :)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #42 -: Декември 20, 2006, 21:36:51 pm »
Честито, миличка  :D Желая ти от сърце лека бременност!

lb2f
*
« Отговор #43 -: Декември 20, 2006, 21:38:46 pm »
Браво Ефирче! Честито!
Лека бременност и много радости!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #44 -: Декември 20, 2006, 22:13:35 pm »
Страхотна новина! Честито! Пожелавам ти много лека бременност, изпълнена с приятни емоции и хиляди усмивки  :D !
 preggo yahoo_17
*
« Отговор #45 -: Декември 20, 2006, 22:32:18 pm »
Каква радостна предколедна новина!
благодаря, че я споделяш с нас.Така ни обнадеждаваш и нас чакащите.
лека бременност и здраво и щастливо бебе :babyflips:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #46 -: Декември 20, 2006, 22:36:18 pm »
Освен това тя говори от наше име и в "Тази сутрин" :lol:
Ефирче, честито мила и лека и безпроблемна бременност! Това е най-хубавия подарък от твоята борба!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #47 -: Декември 20, 2006, 22:37:19 pm »
Ефирче, желая ти лека и безпроблемна бременност и накрая:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #48 -: Декември 20, 2006, 22:57:36 pm »
Честито, лека бременност! :D  Много се радвам :D
Намаляваме, май, ей, само така!!!
Вижте колко много Коледни прекрасни и3ненади, колко много момичета 3абременяват, колко много дечица се родиха.
Нека та3и Коледа е най-хубавата 3а нас. Пожелавам на всички Весели Коледни пра3ници :D и бебета, бебета, бебета и пак бебета :D :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #49 -: Декември 20, 2006, 23:04:59 pm »
ели, миличка, не можеш да си представиш колко много се радвам за теб!тия дни с женя си говорихме за тебе!ти си втората от групичката ни в кюстендил, която ще има бебче.надявам се аз да съм третата, ама нали знаеш-каквото сабя покаже.
а на теб желая лека и безпроблемна бременност и най-хубавото и здраво бебче на света!
обичкам те много!!!!!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #50 -: Декември 20, 2006, 23:16:47 pm »
Честито!  :D
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #51 -: Декември 21, 2006, 00:25:17 am »
страхотна новина. честито :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #52 -: Декември 21, 2006, 09:36:24 am »
Честито :D Желая ти лека и безпробелмна бременност :D

« Отговор #53 -: Декември 21, 2006, 09:53:07 am »
Желая ти лека и безпроблемна бременност! Наслаждавай се на всеки миг от нея! Поне за мен това е най-прекрасният период от живота ми за сега! Късмет и на момичетата в очакване!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #54 -: Декември 21, 2006, 10:32:43 am »
Честито! Пожелавам ти всичко да бъде наред и след няколко месеца да се радваш на най-ххубавото нещо в живота.
« Отговор #55 -: Декември 21, 2006, 11:28:23 am »
Мили ,момичета!
Благодаря ви за топлите думи и чудесните пожелания , за положителната енергия  и топлота в написаното от вас!
 Прегръщам и целувам всички ви! :bighug: :balk_104:

Ще споделя тук скромният си опит от процедурата , защото част от момичетата се вълнуват от това . Надявам се да бъда полезна!
 Класически дълъг протокол на стимулация. На пункцията извадиха 15 яйцеклетки , само от левия яйчник. Десният го мързя през цялото време, е , бяха напъпили 3-4 фоликула , но така и не узряха достатъчно. След пункцията ме боля, много ме боля. Но аз по-принцип имам нисък праг на болка и това не беше изненада.
  От тези 15 яйцеклетки се оплодиха 11 , развиха се 9 , и в първа класа се настаниха 7. Три от тях си ги прибрах на 2-я ден след оплождането, а четири замразихме.
  След трансфера болките се усилиха , на 4 ден бяха непоносими , не можех нито да се храня , нито да спя от болки. Коремът ми беше надут , а ходенето по малка нужда беше мъчение.
  Изведнъж на 5-я ден всичко изчезна, сякаш никога не се е случвало . Непрекъснато държах връзка с д-р Владимиров , по-късно той ми каза ,че това го е притеснило / изчезналите симптоми/.
  На 7-я ден вечерта прокървих!
  Усетих как света се срутва бавно пред очите ми ! Мислех си ,че бях подготвена и за този резултат ,но съм се лъгала..... Болеше !
  До сутринта на другия ден , кървенето се усили. Не се сдържах и в кабинета на Док се разридах. Той не беше оптимист.
  Назначи ми терапия. За тест беше още много рано и се хванахме за 1-я % надежда, оня  1 процент , дето умира последен.
   На 10 ден направих ЧХГ-тест, резултат  9.01. Много малка светлинка в тунела. Кървенето продължаваше.
   На 15 ден , нов кръвен тест, за всички нас в тази борба беше решаващ. Бях си вкъщи , трябваше да не ставам от леглото дълги , дълги дни. Нямам нет в къщи. Звъннах в лабораторията. Отсреща провлачен женски глас ме попита за имената.
  "ЧХГ сте изследвали ,така ли?"
     Да- отговарям.
  Мълчание... секунда,  втора...
    Ами, честито , госпожо, 83  е резултата ! Знаете ли нормата?....
  Нищо не чувах!
   В този момент , си подарих онзи миг щастие ,за който бях мечтала сякаш от векове. Един безумно щастлив миг в , който никакви страхове нямаха място, и никаква реалност нямаше значение...
   И така , кървенето спря след седем дневно продължение. На 23 ден ЧХГ-то вече беше 484 , и д-р Владимиров с цялата си сдържаност, радостно сочеше с пръст в монитора " Ето го!"
  На 7 -а седмида и 3 дни , д-р Даскалов от клиника " Торакс"-Пловдив  , регистрира сърдечна дейност.
  Надявам се ,тази история да бъде полезна за някой от вас . Разбрах ,че няма нищо лесно и нищо не се печели без усилия. Научих се да бъда по-търпелива и по-смирена. И въпреки всичко ,знам че всяка от нас се нуждае от мъъъъъъъъъничко късмет ,за да стигне до заветната си цел!
  Ето тази мъничка дозичка късмет ви пожелавам , мили момичета, а усилията, знам че всяка една от нас ги прави, дори ,когато надхвърлят възможностите ни и боли!....

Весела Коледа на всички! mc101

« Последна редакция: Декември 21, 2006, 11:32:58 am от Efirche »
*
« Отговор #56 -: Декември 21, 2006, 12:05:45 pm »
Честото, Efirche! :D Весела Коледа и на теб!
*
« Отговор #57 -: Декември 21, 2006, 12:12:42 pm »
Честито Ефирче, пожелавам ти лека бременност и много щастие! :D
Благодаря, че сподели историята с нас. Очите ми се насълзиха от вълнение докато я четях.
Със сигурност знаеш колко много кураж ни даваш да продължаваме борбата :bighug:!
« Отговор #58 -: Декември 21, 2006, 12:26:42 pm »
БРАВО ЗА УСПЕХА! :wave:
Лека бременност ти желая и много хубави емоции през новата година с вече нарастналото семейство! :crib:
« Отговор #59 -: Декември 21, 2006, 12:29:38 pm »
Честито Ефирче  :D :D :D
Лека бременност ти желая!
Ти ни връщаш надеждата, че чудеса стават  :D