0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Зимна идея от Наха :)!
« Отговор #20 -: Декември 19, 2006, 19:59:00 pm »
Пробождания ниско долу - най-вероятно разтегляне на връзки! Спазматични, разки и краткотрайни, нали?
Да, точно такива бяха. БЛАГОДАРЯ ти за успокоението.  :kiss:

Живот и здраве ще имате още много такива болки! Колко ще се разтягат връзки, ехе! Може да ви долят и костите на таза, но не е задължително!
Матей - 1.04.2006 г
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #21 -: Декември 19, 2006, 21:27:35 pm »
 :bighug:

Пробождания ниско долу - най-вероятно разтегляне на връзки! Спазматични, разки и краткотрайни, нали?
Да, точно такива бяха. БЛАГОДАРЯ ти за успокоението.  :kiss:

Живот и здраве ще имате още много такива болки! Колко ще се разтягат връзки, ехе! Може да ви долят и костите на таза, но не е задължително!

дано всички болки на мен и другите момичета да са поради такива хубави причини.  :D и ти благодаря че носиш успокоение в притеснените ни душички.  :balk_21:

« Отговор #22 -: Декември 20, 2006, 08:10:24 am »
 :bighug:
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #23 -: Декември 20, 2006, 09:15:40 am »
4 месеца имам блоки ниско долу в дясната част на корема, нищо ново,, проблеми с червата- ентерит , а не каквото си мислех
:D Абе, Фанта, идеята е бременните да питат, не ние. :D
Обикновено, при бременност, усещанията са по-различни от нормалното и са цял коктейл, като за всяко си има обяснения. :D
*
« Отговор #24 -: Декември 20, 2006, 09:20:22 am »
Разбрах ,но изтрих първото си мнение за тази тема защото явно моето мнение не е за тази тема...  :P :)
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #25 -: Декември 20, 2006, 09:22:24 am »
Половин ден не съм влизала и олелелееееее
Надинооооо! :balk_21:Успокой се слънце....
Това място е страхотно,за мен свещеннооооо :babydust:
 :sunshine:Дай боже всички да минем от другия бряг :rainbow:,
и да споделяме трепетите от бъдещите си бременности!
Нахита ,знаеш колко си важна за мен,най-важна!
Лудетино,мирнииииииииии,обичкам те :heartbeat:!

:grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #26 -: Декември 20, 2006, 09:58:25 am »
Разбрах ,но изтрих първото си мнение за тази тема защото явно моето мнение не е за тази тема...  :P :)
Миличка, не е нужно да си триеш мненията. Просто, чети малко по-внимателно и мисли, преди да напишеш нещо. Човек не бива да се отказва от мненията си така лесно. ПО-добре спори с мен и ме убеди, че си права. :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #27 -: Декември 20, 2006, 10:24:03 am »
момичета, нека изрично да подчертая, че имаме ЦЯЛ ФОРУМ, посветен на бременността, раждането и майчинството след стерилитет!
целта му е там да се пускат всякакви теми, въпроси, притеснения и вълнения, свързани с тези три прекрасни събития.
не виждам какво повече е нужно като отделяне на място за бременните?
отделно се направи и седмична тема, в която да се въртят по-дребни ежедневни въпроси, клюки, споделяния.
писането в тези форуми и теми е изключително полезно, защото информацията там ОСТАВА - тоест, следващите могат чрез търсачката да намерят какво, примерно, навремето Вени е посъветвала или успокоила naha.

седмичната тема първо беше замислена за бременни, но понеже неизбежно бременните раждат, а нашите потребителки все повече забременяват и раждат (дай Боже всички до една!), неизбежно тя стана смесена бременско-мамска. в момента е повече мамска, но това е временно.

не бива да се притеснява някой да пише там и да си задава въпросите. отговор всеки получава. подкрепа - също.

хубав ден на всички коремчета!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #28 -: Декември 20, 2006, 10:42:54 am »
Цитат
седмичната тема първо беше замислена за бременни, но понеже неизбежно бременните раждат
:good_post:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #29 -: Декември 20, 2006, 11:50:26 am »
Здравейте. Аз пък искам да попитам следното. Къде да пишат всекидневните и седмичните си въпроси тези, които още не са бременни, но правят опити? В коя седмична тема!? Както виждам в седмичната тема 99% от въпросите и темите са за вече родените бебета, кой как спал, болничък и т.н. по-малко е за бременните в очакване, а къде сме ние останалите? Просто питам....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #30 -: Декември 20, 2006, 11:58:05 am »
Ох, стига де, никой на никого нищо няма да трие!
Небременните пишат обикновенно в Опити за забременяване или в дурги форуми, в които са момичета с подобни на техните проблеми!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #31 -: Декември 20, 2006, 11:59:05 am »
Здравейте. Аз пък искам да попитам следното. Къде да пишат всекидневните и седмичните си въпроси тези, които още не са бременни, но правят опити? В коя седмична тема!? Както виждам в седмичната тема 99% от въпросите и темите са за вече родените бебета, кой как спал, болничък и т.н. по-малко е за бременните в очакване, а къде сме ние останалите? Просто питам....

Където пожелаеш мила  :balk_21:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #32 -: Декември 20, 2006, 12:02:24 pm »
Заглавието на тая тема, (която забележете дори не е за мен) е- Зимна идея при тва с усмивка, а не- Хайде на караниците, споровете и всеобщатата критика. Не че не искам да пиша в темата, но има един факт Не съм бременна и просто нямам все още такива трепети. Това е от мен. Весели празници на всички.
« Отговор #33 -: Декември 20, 2006, 12:06:23 pm »
Така е, караници никуму не са нужни!
Пожелавам ти скоро да имаш повод да пишеш и при нас, а винаги си добре дошла и така - не сме забравили, че и ние бяхме правещиопити!
Матей - 1.04.2006 г
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #34 -: Декември 20, 2006, 12:09:38 pm »
не сме забравили, че и ние бяхме правещиопити!

Целувки за Вени и Пердето от мен  :bighug: :balk_104: :balk_103:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #35 -: Декември 20, 2006, 12:11:57 pm »
И Джам не съм търсила "специално място" за бременните, то е ясно, че целия под форум е за забременелите вече. Става дума за точно това, което пита Касси и други момичета и много други въпроси. Но може би най-удачния отг на нейното запитване ще е -Касии мила има търсачка!!! Ти сама написа, че може да се пускат предложения- моето беше точно такова . Явно не съм подходящия човек да пусна "запиване даже" за подобна тема. даже не разбирам защо трябваше да се превърне в спор всичкото това. Идеята беше да е в полза на бременните в ранните седмици. Ама вие това вече го знаете. Така, че си спестявам излишните словоизлияния.
П.С. Най-отдолу на първия ми постинг пише нещо, на което май никои  не обърна внимание.
« Отговор #36 -: Декември 20, 2006, 12:21:51 pm »
Надето искаше само да помогне,а сега се чувства виновна и то заради нас. :( Аз вече съм много объркана,и направо не знам какво да напиша.Мамчета вие ни приемате във вашата темичка,за което благодаря.Далече сме от мисълта да правим скандали,това е последното нещо,което бихме искали.Поздрави и прегръдки на всички. :bighug:
*
« Отговор #37 -: Декември 20, 2006, 12:22:46 pm »
Момичета ама какви каранци за какво става въпрос или поне аз не съм го разбрала така като Нахита. Защо такива нерви, празници идват недейта така. Аз само изказах своята гледна точка ...  :D

Айде който където иска да пише и се усмихнете  :lol: :lol: :lol:
Весели празници на всички и се обичайте  :D
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #38 -: Декември 20, 2006, 12:25:12 pm »
И аз не видях караници, спорове, критика и т.н. 8O. Нормално е бременните да пишат в седмичните теми тук.
Наха, не се сърди, усмихни се  :lol:
« Отговор #39 -: Декември 20, 2006, 12:28:18 pm »
Има ли смисъл от това противопоставяне?
Всички сме зрели и разумни хора.
Независимо, дали е пуснат някой въпрос в седмична тема или е формулиран като отделна тема, винаги получава отговор. :)
Хайде, момичета, усмихнете се.
Нахинка, не се сърди. :bighug:
Дай боже, да имаме скоро въпроси както за ранните седмици, така и за захранването. :)