0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Зимна идея от Наха :)!
« -: Декември 19, 2006, 14:16:36 pm »
Малко ми е сконфузено(:balk_122:) ама така де зароди ми се една идея в главата, т.е. мислила съм го и друг път, но сега събрах смелост да предложа. Та става дума ако може нали да пуснете и една темичка за бременните момичета  preggo аз не, че съм бременна нали, но вече с няколко момичета започваме разговор за това, че има форум за бременността, но тема за дискусии м/у бременните, както на пример  са седмичните теми за вече родилите дами(да са ни живи и здрави :balk_21:), няма и те не могат да обсъждат тук бременните ситуациики около себе си, новите усещания и т.н. :balk_600:. Може малко объркано да предлагам, но се надявам в общи линии да е ясно какво искам да предложа. Ако се одобри подобна тема ще се радвам да чета за вълненията на току що забременелите или за тези, които са в по-напреднал стадии мадами. Ще черпим опит в емоционално отношение. Прегръщам всички и с пожелание този форум да се разширява ехееее до небесата голям да стане. :bighug: :jump12:
П.С. Ако вече има такава тема моля да бъда извинена за недовиждането. 
Re: Зимна идея от Наха :)!
« Отговор #1 -: Декември 19, 2006, 14:26:29 pm »
 :youwoman:
*
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 14:43:21 pm »
В седмичната тема на този форум пишат не само родилите момичета, а и бременните. Идеята за такава тема беше именно да се споделя опит през бременността и след това, така че всеки може да пише в нея :)
А на не бременните още, пожелавам съвсем скоро да започнат и те да пишат в темата :D
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #3 -: Декември 19, 2006, 14:46:35 pm »
Страхотна тема Наде! :balk_47:
Наскоро имах леки пробождания в корема и се оказа, че няма къде да проверя(или кой да питам) дали това е нормално или да тичам към лекаря! Пък от друга страна не ми е удобно да звъня на Док при всяко пробождане или присвиване! И сами можете да се досетите как всеки дискомфорт (бил той и незначителен) ме хвърля в ужас да не би да загубя тъй дълго чаканото ми дете :? Много по-спокойна  се чувствам сега, когато има към кой да се обърна:D
« Отговор #4 -: Декември 19, 2006, 14:58:09 pm »
Кро,и мен ме наболява корема от време на време,но док казва,че е напълно нормално,е стига да са търпими болкиите.Ние вече си чухме сърчицето и си имаме първи снимки за албума. :bighug:
*
« Отговор #5 -: Декември 19, 2006, 15:07:00 pm »
Аз докато бях бременна си пишех в седмичните теми. Мили мои беременелки, не се притеснявайте да пишете и споделяте притесненията си, всички сме минали по този труден в очакване път. С радост ще ви дадем съвет от преживяно :lol: дай боже всички от този сайт да пишат в седмичните теми  на Дългоочаквана бременност, раждане и майчинство след стерилитет :goodluck:
Адаш не че е лоша идеята, но ми се струва че бременелките когато пишат в седмичните теми тук, вече родилите ще могат да дават съвети, пък и не е лошо да четат бъдещите мами за проблемите и изникващите въпроси след раждането. Оказа се че след раждането има нови и нови купища въпроси . . . :D
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #6 -: Декември 19, 2006, 15:11:31 pm »
Перденце,четем ви с голямо удоволствие :D.Седмичната тема е наистина винаги много интересна и съдържа страшно много полезна информация.Аз до сега не съм смеела да пиша там,защото имам чувството,че ще ви разводня темата.Ох не знам,стана объркано.
*

naha

• 1474
« Отговор #7 -: Декември 19, 2006, 15:15:20 pm »
Наде идеята не ми е била да ви засегна с нещо или да кажа, че сте негостоприемни във вашата тема просто ми е споменато,  че ако има такава тема по на спокоиствие и без да се разводняват вашите (как да го кажа) загриженостти за бебчетата и всичко около тях теми, бременните все още в началото на това ново усещане момичета ще обсъждат техните си трепети. То е пределно ясно, че съветите ще идват от вас как инъче.  :balk_21:
*

naha

• 1474
« Отговор #8 -: Декември 19, 2006, 15:17:30 pm »
Хихихихи повторили сме се без да искаме Иве. :balk_21: :bighug:
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #9 -: Декември 19, 2006, 15:29:14 pm »
Разбира се, че четем седмичните теми, но няма нищо лошо в идеята за тема, която да е само за въпроси!
Разбира се, че е по-добре да има повече хора, но от друга страна някой въпрос може да остане незабелязан във суматохата.

Мерси Иве за бързия отговор :D
Наде, пожелавам на теб и на всички не бременелки скорошно присъединяване!:balk_21:
*
« Отговор #10 -: Декември 19, 2006, 15:57:59 pm »
Абе не съм казала че сме се обидили от негостоприемство, няма такова нещо. Просто аз нямам много време да влизам по другите теми и следя най вече седмичната, та затова  :)

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #11 -: Декември 19, 2006, 16:46:58 pm »
Нахита, ние нямаме нищо против такава тема. Въпроса е, че не всички момичета успяват да четат повече от седмичната тема и не успяват навреме да дадат съвет. Лошо няма да пишат в нашата тема. Там най-бързо ще получат помощ.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #12 -: Декември 19, 2006, 16:59:49 pm »
И аз съм на мнение да е една темата - хайде влизайте и питайте! :welcome:
Ако някоя остане незабелязана, пак да пита, докато не и се отговори! Без да се стеснява, че ще е нахална или нещо такова!
Матей - 1.04.2006 г
*

naha

• 1474
« Отговор #13 -: Декември 19, 2006, 17:43:17 pm »
Аз няма да пиша вече в темата. Беше ми дадена идея, на която откликнах вече как е ще се приеме не зависи от мен. Всеки да си пише където си иска живеем в демокрация  :balk_602:. Исках да съм от полза. Мерси за вниманието. Успех на всички и бременни, и родили вече. За нас остава надеждата да се дотътрим до тука. Прегръдки за всички.  :bighug:
П.С. А моето скромно, лично мнение е, че някои все пак се убидиха, което ме натъжава.
*
« Отговор #14 -: Декември 19, 2006, 17:49:51 pm »
Аз няма да пиша вече в темата
И защо да попитам аз ?

П.С. А моето скромно, лично мнение е, че някои все пак се убидиха, което ме натъжава.
И защо реши че някой се е обидил ?

Мила ми Наде не го приемай толкова навътре, просто си изказваме мненията. Много ясно че един пердлага а другите ще решат дали да го приемат. Споко и не си го слагай  :bighug: :balk_21:

« Отговор #15 -: Декември 19, 2006, 18:05:30 pm »
Наде, никой не се е обидил - просто ви искаме при нас! И вярно ще се обидим, ако не дойдете! :lol:
Матей - 1.04.2006 г
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #16 -: Декември 19, 2006, 18:18:41 pm »
Та става дума ако може нали да пуснете и една темичка за бременните момичета  preggo аз не, че съм бременна нали, но вече с няколко момичета започваме разговор за това, че има форум за бременността, но тема за дискусии м/у бременните, както на пример  са седмичните теми за вече родилите дами(да са ни живи и здрави :balk_21:), няма и те не могат да обсъждат тук бременните ситуациики около себе си, новите усещания и т.н. :balk_600:.
Наде, за това съм на твоето мнение. Струва ми се, че ще бъде по ясно за всички момичета, които преминават по този път. А нищо не пречи на мамчетата, които вече се радват на своето сладко бебче също така да се включат и да ни помагат.  :D
А на теб ти пожелавам в най-скоро време да се присъединиш към темичката.

Наскоро имах леки пробождания в корема
kro, точно вчера аз също имах пробождания и направо изпаднах в паника. Все още нямам обяснение какво беше това, но наистина ме накара през целия ден да бъда много напрегната и притеснена. Днес се радвам, защото нито веднъж не съм имала пробождания и в общи линии се чувствам добре.
Пожелавам ти лека бременност и много сладко бебче накрая.  :)

« Отговор #17 -: Декември 19, 2006, 18:30:49 pm »
Пробождания ниско долу - най-вероятно разтегляне на връзки! Спазматични, разки и краткотрайни, нали?
Матей - 1.04.2006 г
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #18 -: Декември 19, 2006, 18:33:32 pm »
Пробождания ниско долу - най-вероятно разтегляне на връзки! Спазматични, разки и краткотрайни, нали?
Да, точно такива бяха. БЛАГОДАРЯ ти за успокоението.  :kiss:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #19 -: Декември 19, 2006, 18:51:32 pm »
Вижте, тук не е място за обиждане и декларации от сорта на - няма да пиша повече. Решавате, пускате си тема и пишете. Вие сами ще си изберете дали да се присъедините към темата на мамите или ще си пишете в своя собствена. До сега на никой не е отказана помощ, подкрепа или информация.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю