Здравейте от нас от българска земя вече. Моето пътуване се превърна в кошмар. От снощи малкия е много зле, не можем да свалим температурата и нощес в 3 през нощта ходихме до детската болница. Отново същото внимание, този път гарнирано с ужасно смърдяща детска лекарка
, която ни се учуди, че не искаме рецепта за свещички парацетамол, които между другото струват 1 мизерно евро. Легнахме в 4 часа, за два часа и тръгнахме на път. Малкия днес не е спрял да плаче и по време на полетите полудя. Спа ни в ръцете, без да ни пуска и пищя пронизително почти през цялото време. Тази вечер дойде да ни види една приятелка педиатърка, за което сърдечно й благодаря!
Прегледа го, помогна ми да дам лекарствата, освен това ми донесе изопринозин. Успяхме с общи усилия да свалим температурата на 36. Съответно не се мина така лесно, малкия се събуди целия потен, ледено студен и пищящ, като рева сърцераздирателно почти час. Кашляйки и хълцайки и без да разпознава никого, освен мен. Отказа си шишето, след като успяхме да го разсеем - изяде всичко и му дадохме хомеопатични лекарства и сега спи тихо и кротко. Утре ще ходим при нея да пусне една рутинна ПКК, поне да съм спокойна че няма нищо и там.
За кърмата - изписаха ми лекарства и от вчера вечерта пия, за да я спра. Чувствам се ужасно зле от тях, дано се оправя скоро, че иначе не знам как ще издържа 10 дни.
Ами това е от нас.
Верди, благодаря ти, че се интересуваш!
За каната - аз я ползвам много, но преварявам водата по няколко пъти. Моята е без покрити реотани, тъй като акушерката която ме посещаваше, каза че няма проблем от варовика и едва ли не е добре за зъбите на малчо. Аз до сега не съм имала проблеми и си я ползвам много усилено. Да не кажа, че едвам дишам без нея