0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
обгаряне на раничка-боли ли???
« -: Декември 15, 2006, 07:40:47 am »
ужас!отивам аз да ми вземат цервикален секрет за микробиологично изследване в русе.докато вирна краката и тончева ми казва-ама, миличка, каква е тая голямата раничка на шийката?каза, че е по-голяма от 20 ст. и следващия етап е злокачествен тумор, затова трябва да се обгори бързо.казах, че маркова ми я тушира със солкоджин преди 2 години, а тя каза, че това е скъпа и само козметична корекция и е само за леки, повърхностни ранички, не като моята.
та, кажете ми моля ви, болезнено ли е това обгаряне?защото при туширането адски много ми пареше и беше гадничко, сега по-гадно ли ще е?голяма съм бъзла, какво да направя за да не ме боли???
*
Re: обгаряне на раничка-боли ли???
« Отговор #1 -: Декември 15, 2006, 13:21:17 pm »
Що се отнася до диагноза поставена от русенски гинеколог, то задължително поискай и второ мнение.
« Отговор #2 -: Декември 15, 2006, 14:23:30 pm »
И на мен ми гориха раничка преди 6 год., но не си спомням да ме е боляло много. По скоро беше като по-силни предменструални болки, нищо страшно.
« Отговор #3 -: Декември 15, 2006, 14:58:24 pm »
Абсолютно  същото мнение като Цветелина имам-като болки при М е, бързо  е, не се страхувай, къде къде по-страшни неща има. :P
« Последна редакция: Декември 15, 2006, 20:52:38 pm от mini_mouse »
*
« Отговор #4 -: Декември 15, 2006, 17:19:12 pm »
Понеже наскоро имах гинекологичен проблем, та разговорите ми с жени все все се въртят около тая тема  :x
Днес с една колежка говорихме, тя каза, че са и горили раничка преди години и изобщо не я е боляло, само миришело гадно на опушено месо.
СПОКО!  :)
*
« Отговор #5 -: Декември 18, 2006, 01:22:49 am »
мими поискай и второ мнение. прави са момичетата, аз също и нямам доверие към наще гинеколози.можеби защото доста съм си патила.успех и пиши какво е станало.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Декември 18, 2006, 07:29:56 am »
Мими,първо направи още една консултация при друг лекар.
Иначе самото обгаряне лично мен не ме болеше много.Съвсем лека болка -по-скоро неприятно усещане.Успех!
« Отговор #7 -: Декември 18, 2006, 11:36:46 am »
Мими, присъединявам се към общото мнение. Още един консулт.
А, за болката -нямам лични впечатления, само съм чувала, че не боли.
*
« Отговор #8 -: Декември 18, 2006, 11:47:35 am »
Понеже наскоро имах гинекологичен проблем, та разговорите ми с жени все все се въртят около тая тема  :x
Днес с една колежка говорихме, тя каза, че са и горили раничка преди години и изобщо не я е боляло, само миришело гадно на опушено месо.
СПОКО!  :)

Точно така беше и при мен преди 7-8 години. Не болеше, но докторът ми пръсна упойка. Наистина мирише така. Не се притеснявай, след това също не ме боля.
Няма наистина нищо страшно, повярвай ми, аз също съм голяма бъзла.
« Отговор #9 -: Декември 18, 2006, 12:35:13 pm »
Преживяла съм обгаряне на раничка - наистина няма болка, защото там има малко нервни окончания, освен това различните жени имат различен праг на чувствителност.
Това, което аз усещах бяха контракции на матката, не много болезнени - например като при менструация 1-я ден или малко по-силно, но се понася.
Стискам ти палци и дано се оправиш с обгаряне само!
« Отговор #10 -: Март 25, 2007, 22:46:52 pm »
След като родих и при първият ми следродилен гинеколожки преглед и на мен ми бяха открили раничка на шийката на матката. Изгориха ми я и въобще нищо не съм усетила. Все едно леко боцкане и миришеше на пърлено, но болка..абсурд. Никой да не се притеснява от това...няма страшно.