0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
Re: Вече мога да кажа - бременна съм
« Отговор #20 -: Декември 14, 2006, 08:21:47 am »
ЧЕСТИТИО и от мен-желай ти лека бременност и накрая живо и здраво бебче.дано само такива постинги да четем вече :sleepingbabyboy: :sleepingbabygirl:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #21 -: Декември 14, 2006, 08:30:40 am »
 preggoЧестито миличка!
Много скачане около 27ми!
Леки оставащи месеци! :cloud9:
И после  :babyflips:като :sunshine:!
 :grouphug2:
« Последна редакция: Декември 14, 2006, 08:35:45 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #22 -: Декември 14, 2006, 08:33:47 am »
Ииииииииииии браво бе  :lol: ЧЕСТИТО
Леко бременеене и да родиш сладко малко ангелче.
Ох на Коледа верно се случват чудеса. Дай боже за всички такива перкрасни чудеса.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #23 -: Декември 14, 2006, 08:47:47 am »
Честито! Лека и безпроблемна бременност!

*
« Отговор #24 -: Декември 14, 2006, 09:05:43 am »
честито лека и безпроблемна :cloud9: preggo
« Отговор #25 -: Декември 14, 2006, 09:11:48 am »
Честито.Много лека бременност и накрая много сладко бебче! :babyflips: :balk_5:
« Отговор #26 -: Декември 14, 2006, 09:23:49 am »
Честито!   :balk_47:

Пожелавам ти 9 спокойни и щастливи месеца и здраво бебче!

:blowingdust:

*
« Отговор #27 -: Декември 14, 2006, 09:26:25 am »
Денито, честито, всичко най-хубаво, лека бременност без никакви проблеми  :D
Като ти остане време би ли споделила къде се оказа проблема и как го преодоляхте?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #28 -: Декември 14, 2006, 09:48:40 am »
Честито  :D. Желая ти една прекрасна лека бременност и накрая едно сладурско здраво бебонче, което много да ви радва с татито.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #29 -: Декември 14, 2006, 09:49:20 am »
Браво за прекрасната новина е едно голямо ЧЕСТИТО!:-)))
Лека и приятна бременност ти желая и много хубави емоции с нарастналото семейство!:-)) :crib:

ППП: И аз бих искала да попитам за твоя проблем и за начина, по който го преодоля?
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #30 -: Декември 14, 2006, 10:18:13 am »
Честито! Лека, спокойна и безпроблемна бременност! :D
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #31 -: Декември 14, 2006, 10:42:51 am »
Благодаря на всички. Благодаря ви. Толкова съм развълнувана, че напоследък съм станала адски разсеяна....

Най-голямото ми желание освен това на 27-ми да видя ембриончето, е да ви разкажа за мен и успехът да забременея. През цялото време докато четях и се учех от всички вас ми беше криво само за едно нещо - че аз нищо не мога да ви дам, с нищо не мога да ви помогна. Ето защо сега съм толкова щастлива  :lol: ....

Ще се постарая да напиша нещата много ясно:
1. изследвания на половите хормони - резултат всички полови хормони в граница, освен ФСХ. Първият резултат беше ФСХ 23,54 /при реф ст-сти до 12,5/, след това около 17,2 /веднъж на горна референтна граница/
2. Антитела - всичко в граници
3.  изследване на щитовидните хормони + ТАТ и МАТ. Резултат: Увеличено ТАТ - 351,5 /при реф. до 115/
4. изследване за яйчниковия резерв /Inhibin B/ при доц. Конова - резултата беше: Запазен яйчников резерв.
5. Проследихме овулацията - резултат: имам овулация /е веднъж задържах фоликул и се наложи един месец да пия противозачатъчни - но от форума прочетох, че това се случва/.
- Реших, че проблема ми е в задържането. Има оплождане, но оплодената яйцеклетка не може да се имплантира следователно реших да направя:
6. Имунологични и генетични при доц. Конова в Плевен. Споделих с нея моите опасения и тя ми назначи изследвания.
Резултат - всички назначени ми от нея изследвания бяха добри с изключение на NK клетки - 16,7% /реф. ст-ст до 12%/
7. Посещение при доктор Тодорова за изследване на щитовидната жлеза: резултат Hashimoto primary

В резултат на всички тези изследвания и установени проблеми ето какви лекарства ми бяха изписани:
От д-р Тодорова -
3*1 т. Преднизолон
1*1/2 т. Л-тироксин /сутрин/
1*1 т. Селен /вечер/
Преднизолона в тази доза го пих само 7 дена, защото получих много силни странични реакции. След това го спрях. Мисля, че той подтисна сериозно ТАТ и затова се получи.
Доц. Конова -
1*1 Аспирин Протект
и при положителен тест - вливане на Иммуновенин 30 амп.
Аспирин Протект го започнах чак след като имах 5 дневно закъснение, защото тогава успях да се свържа с доц. Конова, но се надявам да помогне.
Вливането на иммуновенин го направих на 10-тия ден закъснение /понеделник 11,12/ и реакцията беше, че на същия и на следващия ден имах силно главоболие.

- Държа да напиша, че докато стигна дотук имах следните поставени диагнози:
* още в началото, когато доктора видя увеличеното ФСХ веднага ми каза, че в такива като моя случаи единственият начин за постигане на бременност е Инвитро. Едва след като проявих самоинициатива и си направих изследване на яйчниковия резерв оттегли мнението си?!
* в първия месец /и единствен установен/, в който задържах фоликул ми беше дадена диагноза - ЛУФ синдром.

Искам да знаете, че в месеца, в който забременях резултатът от изслеването на ФСХ ми беше 17,20 /при реф ст.сти до 10,2/. Т.е. ако имате запазен яйчников резерв и доказана овулация независимо от увеличената стойност на ФСХ - МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕТЕ. Направете си имунологични, генетични и изследвания на щитовидната жлеза, защото има голяма вероятност проблема да се крие там.

За всичко съм питала и съм се консултирала първо с вас, а след това съм обсъждала мнението и мислите си с лекарите, които посещавах.

Сега треперя дали ще успея да го задържа и се надявам Иммуновенина и Аспирина да помогне, защото реално в момента за този проблем друго не вземам.

Прегръщам ви всички и искренно и силно се надявам и вярвам, че ние всички ще успем да постигнем най-хубавото и желано - да имаме дете.

*
« Отговор #32 -: Декември 14, 2006, 10:51:02 am »
Честито denito!  :D Пожелавам ти лека и щастлива бременност и накрая прекрасно здраво бебче.
« Отговор #33 -: Декември 14, 2006, 10:56:23 am »
Честито, мила!
Лека и безпроблемна бременност!
Наисти на по Коледа стават чудеса :lol:
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #34 -: Декември 14, 2006, 11:02:46 am »
Честито! Радвай се на малкото щастие в теб и не се поддавай на глупави суеверия и страхове! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам preggo  и най-сладкото ylinfant
« Отговор #35 -: Декември 14, 2006, 11:13:05 am »
Честито! Лека бременност и здраво сладко бебче!  :D
« Отговор #36 -: Декември 14, 2006, 11:16:48 am »
ЧЕСТИТО, denito
Лека и безпроблемни месеца.
Резултата да е едно сладко.
Много положителни емоции.

:rainbow: :sunshine: :bighug: :sunshine: :rainbow:
*
« Отговор #37 -: Декември 14, 2006, 11:36:07 am »
Честито:)
Нека от тук нататък щастието ви спохожда непрестанно.
*
« Отговор #38 -: Декември 14, 2006, 11:45:19 am »
честито. Лека бременност, здраво и хубаво бебче и много щастие ти пожелавам. :)))
« Отговор #39 -: Декември 14, 2006, 11:50:48 am »
Първо, поздравления за прекрасната новина.
Желая ти лека и безшроблемна бременност.
Второ, поздравления за хубавата история и това,че я пусна веднага.
Дръж ни в течение за лечението по време на бременността и развитието на Бебчо. А историята можеш да си я копираш в "Статистика на успеха" сега или ако си по-суеверна, след около 8 месеца. Много е полезна.
Желая ти едно прекрасно бебче.