Аз пак ще кажа - в страната има само двама читави детски кардиолози, които са обичени да преглеждат сърцето на ехограф - д-р Павлова и д-р Велковски.
Нашият преглед трая почти час - първо му направиха електрокардиограма на бебчо, после ни гледаха на ехограф около 20 минути и ни написаха подробна експертиза.
Ultra, не знам криза на растежа ли е, какво ли е, но на моменти ме побърква. Определено е на периоди - понякога си спи по цял ден, но понякога е толкова кисел, че иска да заспи, но не може да се сети да си затвори очите.А иначе на гърда и в леглото на мама определено си заспива без проблем по всяко време на деня или нощта.
А музикалната играчка е такава радост, че той само се възбужда от нея. Толкова й се радва и въобще не я свързва с успокоение и заспиване.
NinaE, този номер може и да го пробвам, макар че моят много мрази да са му завити ръчичките.
Гане, явно всяко бебе си има характер и това е. И моят много си обича количката и предпочита да спи в нея. И това с възглавниците го пробвах, и с дрехата - не става. Даже като го приспя, щом го пренеса в леглото се ококорва и ми се смее. В крайна сметка по-добре да спи, независимо къде, отколкото да го тормозя цял ден да заспива в леглото и да се изнервяме взаимно. И аз имам нерви, макар че без ръце останах да бутам количката напред-назад в хола.
Виа, аз за болницата си бях взела нощните превръзки на Либрес - много са добри. Но каквито и презвръзки да вземеш, ще ти трябват много.
Ето, сега например човека си спи в леглото, защото го приспах на гърда в моето легло и си поспа там, докато потъне в по-дълбок сън. Явно не съм от щастливките, които просто си оставят детето и то си заспива само.
Лейди, добре дошла! Толкова се радвам за теб! Пожелавам ти много безпроблемна бременност. По принцип е хубаво да ти се вземе цитонамазка до 12 г.с., както и да се направят съответните кръвни изследвания. Не се притеснявай, ако гинеколога ти е кадърен. Пък и ако има нещо в МБ или цитото, ще трябва да го лекуваш след като приключи органогенезата, за да не се качи нагоре към бебето.
Лека вечер, настоящи и бъдещи мамчета! Да се наспите и да си починете!