След чудодейния крем искам и аз да споделя едно чудо, което ми демонстрира майка ми и действа безотказно.В началото аз доста се дърпах и разправях, че това са бабешки щуротии, но вече изпробвах нееднократно и действа.
Става въпрос за запушено носле на бебе.Безотказно се отпушва с малко мас, но да е без сол.Майка ми ми разправяше, че нашите носове така ги отпушвала.Аз не вярвах, ама като сложи на бебка и нейния се отпуши и сега си спи като къпана, а иначе то не беше сумтене, ръмжене и рев.
Ако някой има проблем с нослето може да опита.Аз гарантирам , че действа доста бързо.Вярно звучи гадно, ама ............
А аз искам да Ви питам нещо за ваксините.На нас ни я отложиха тази за хепатит Б, че аз се разболях яко и вдигнах 39 и нещо, сега пък бебето нещо прокашля и се чудя дали да не изчакаме още?
И друго: Пентаксима замества няколко ваксини по стандартната програма за ваксинация ли?/питам , понеже с тия ваксини съм в пълна мъгла, а както бебето напоследък нещо доста будува не мога да прочета подробно, за да схвана/