0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да се радвам или ........?
« -: Април 26, 2005, 11:06:47 am »
Привет момичета
Не знам къде да пусна въпроса си така че ако прецените  че не е за тук може да го преместите
Бях писала  за моя проблем тук  накратко  на 24. 03 си направих цветна снимка и се оказа че едната ми тръба е запушена и доктора ми препоръча  лапороскопия  и  на 04. 04  я направихме.
И сега  са оказва че съм бременна в пета седмица. Но да се радвам или какво? Питах доктора дали лапарото е увредило по някакъв начин нещата но той казва че уж не  че то е било само диагностично но аз  съм объркана и уплашена  
И въпроса  може ли това да е увредило  по някакъв начин зародиша и какви може да са последствията от това ?

И откъде мога да получа някаква по подробна информация по въпроса
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Април 26, 2005, 11:15:55 am »
Ами на 04.04. колко дни след зачеването си била?
И как лапароскпията не се ли прави само в началото на цикъла, за да се избегнат такива недоразумения?
« Отговор #2 -: Април 26, 2005, 11:24:00 am »
Ми и аз незнам  доктора каза  тогава  че трябва и тогава я направих  уж ме преглежда и не само той и всички там, а сега изненада
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Април 26, 2005, 11:28:01 am »
Аз не разбрах кога ти беше последната М и на 04.04. на колко дни от зачеването беше? Това има значение, както и с каква упойка беше?
Щом се е задържало, значи по всяка вероятност е добре. Как разбра, че си бременна?
« Отговор #4 -: Април 26, 2005, 11:32:59 am »
Последната М беше от 14.03 до 22 03 . Бях с пълна упойка,  а иначе разбрах като  отидох на лекар защото не ми идваше и си мислех че има някакви усложнения  а то какво се оказа
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Април 26, 2005, 11:39:40 am »
А на 04.04. на колко дни от зачеването мислиш, че е било?
При лапарото лекаря не е ли видял?
« Отговор #6 -: Април 26, 2005, 11:44:20 am »
Е как може бе,на 20 ден прави ли се лапаро - егати! Даже е странно че есе е задържало
Мисля, че няма проблем на тоя етоп, но се наблюдвай стриктно
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #7 -: Април 26, 2005, 11:49:04 am »
Между 7-8 ден ако смятам правилно. Преди лапарото ме гладеха толкова хора  т. с лекари и никой нищо не е видял  не знам  вече какво да си мисля
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Април 26, 2005, 12:07:51 pm »
Щом се е задържало, по всяка вероятност е добре. И лекарят, който те оперира какво каза, като му каза? Ти със заплащане ли беше?
Аз ако съм на твое място ще го изям! Къде го прави това лапаро?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Април 26, 2005, 12:21:19 pm »
то затова инвазивни гинекологични процедури се правят в първата половина на цикъла!!!!!!!!!!!!!!
бахти безобразието!  :x

а това, че нищо не са видяли от бременността при лапарото - е кво очаквате да видят на толкова ранен срок???
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #10 -: Април 26, 2005, 12:45:11 pm »
Лекаря какво да каже   каза  да  гълтам Утрогестан,  Papaverini,  Но шпа и трябва да лежа. Аз го питах защо е станало така и най важното дали не се е увредил зародиша, но той ми казва че  всичко е наред и сега важното да е се закрепяло бебето и да почивам.
Това лапаро го правих в Русе   и каквото и да му кажа сега вече е късно само това че аз се тревожа повече отколкото се радвам .
Но какво мога да направя в момента освен да лежа и да се надявам че ще са наред нещата
« Отговор #11 -: Април 26, 2005, 13:48:51 pm »
Стискаме ти палци - дръж ни в течение!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #12 -: Април 26, 2005, 14:22:31 pm »
Благодаря  :)
« Отговор #13 -: Април 26, 2005, 16:06:53 pm »
Стискам ти палци всичко да е ок! Но едно ми е интересно, абе не се ли пазехте този месец като знаеше, че ще има лапаро или после го решихте да го правите?!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #14 -: Април 26, 2005, 20:43:46 pm »
Монаси, дано всичко бъде наред! Стискам ти много силно палци! Пази се!
« Отговор #15 -: Април 27, 2005, 00:00:27 am »
и аз ти пожелавам успех и да нямаш проблеми :)
« Отговор #16 -: Април 27, 2005, 00:00:58 am »
и аз ти пожелавам успех и да нямаш проблеми :)
« Отговор #17 -: Април 27, 2005, 10:16:05 am »
Егати работата, Монаси!

Дано всичко е наред, почивай си щом така са ти казали! Консултирай се и с някой друг лекар, специалист по бременности (а не хирург или репродуктивен примерно). Не знам пълната упойка какво влияние има? Иначе другите работи не ми се вярва да пречат .. това вещество (боята, дето му викат :wink: ) дето го вкарват през матката към тръбите - питай какво е и се консултирай пречи ли.

Стискам палци!!!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #18 -: Април 27, 2005, 12:18:17 pm »
Благодаря на всички момичета за подкрепата . :wave:
Като ми стане малко по добре мисля да се консултирам и с друг лекар, но засега само лежа защото  все ми е лошо.
« Отговор #19 -: Май 15, 2005, 00:46:13 am »
Дано всичко е наред!Абе пази боже от некадърни доктори!!!Стискам палци!!! 8O  8O  8O