Здравейте, за първи път пиша по някоя тема, особено за очакване на резултат. Досега не бях правила опити и не очаквах резултати. Но през последният месец всеки път се превръщаше в опит.
По графиката ми най-фертилните дни са именно тези 4 дни, през които така да се каже имаше опити. Говоря главно за периода 18-23 октомври. Последният път бе тази събота, 20.10
Вчера си направих тест, от аптеката, sure check. Само веднъж до сега съм си правила тест, тъй като не съм имала поводи. Резултатът бе
Знам, че това, че в най-фертилните според овулационният календар дни съм правила опити, не означава, че съм се увенчала с успех. Притеснявам се по-скоро, че този резултат може и да е отрицателен поради фактът, че е твърде скоро - 2 дни след последният път. Знам като цяло, че първите 3 месеца са най-рискови, а аз се занимавам с обзавеждане, често вдигам тежки предмети, рядко си почивам и т.н. Въпросът ми е дали да разчитам на този резултат, тук виждам, че повечето участници са добре запознати и се чудех кога какъв тест се прави. Едва ли ще имам време за тест при лекар, но поне такъв от аптеката направих. Благодаря ви предварително, стискам палци на всички за
и .... искам да се извиня, малко ми е притеснно, както вече споменах, за 1 път пиша и съм .... ами нали знаете, неловко ми е. Благодаря ви.