Здравейте, настоящи и бъдещи мамчета! От доста време чета по форумите, но днес за първи път се престрашавам да пиша. Надявам се някоя от вас да може да ми помогне. Вече няколко месеца правим опити за бебе и този месец, когато в понеделник (на датата) започна някакво течение (кафеникаво), си помислих, че ми идва. Обаче това беше за кратко и вечерта спря съвсем. Във вторник нямах нищо и вчера си правих тестове за бременност. И трите бяха положителни, като втората линийка беше доста по-бледа. Температурата ми също е малко над 37 градуса. Днес веднага отидох на гинеколог, но на ехографа той не можа да види сакчето. Първо ми каза, че сигурно е така, защото закъснението ми е само 3 дни, трябвало да мине повече време. Направих си кръвен тест и излезе с резултат на HCG хормона 49.2, което значи, че е положителен. Докторът обаче ми каза, че вече съм направила аборт и за това не вижда нищо, а хормонът ми намалява след аборта. Все пак ми каза след две седмици да отида пак да си направя кръвен тест.
Може ли да съм бременна и просто хормонът още да не се е покачил достатъчно? Дано Чичо Доктор греши
Моля ви, момичета, кажете ми какво мислите по въпроса и ми помогнете, защото ще се побъркам до 30 октомври