Док каза че трябвало да се види 10 след О. И мен ме учуди,но все пак е доктор.Оплождането има голяма вероятност да е станало между 20-24 все пак си водя календар и знам кога сме бебеправили въпреки това той смята ,че вече трябва поне плоден сак да се вижда.На чен ЛФ ми е между 14-16 дни и му го казах,но той твърди,че се вижда сянка в дясната тръба не е 100% сигурен от какво защото след първото раждане имам операция от апендисит но е почти убеден.Ще чакам кръвния дано той дада някаква насока.Вчера така ме натиска в дясно да провери дали имам болка че цяла нощ после не мигнах...
Ама, как ще се види 10 дни след О.
То тогава само с кръвен тест се хваща бременността.
Освен това погледни графиката на margarete. А, при първата ми бременност О. настъпи на четвъртия ден след последния сексуален контакт. Ако са в блоагоприятна среда, сперматозоидите могат да преживеят до 5 дни. Така, че О. наистина може да е по-късно. БТ мерила ли си?
Все си мисля, че извънматочната се вижда добре. Като ходих на лекар при втората бременност /на 21 ден след О./, доктора видя само някаква несигурна точица в матката, но със сигурност изключи извънматочна.
Задължително се консултирай с друг лекар.