0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1320 -: Септември 18, 2007, 08:41:03 am »
Тинки, поздравления и от мен, мила! Пожелавам ти леко бременеене и след девет месеца едно прекрасно бебче!  mf_bounce8

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #1321 -: Септември 18, 2007, 16:21:36 pm »
Честито Тинки! :balk_16:
*
« Отговор #1322 -: Септември 18, 2007, 19:49:56 pm »
Здравейте отново, момичета!
Честито на Тинки - всички тук да я последват по най-бързия начин!
Извинявайте, че не се държах добре и след цялата подкрепа, която ми оказахте, зачезнах, но не бях в настроение да пиша. След толкова големи надежди и 37-дневен нечуван цикъл в моята история - ми дойде, както разбрахте и отново рухнах. Сега подготвяме последното инсе и после ин-витрото. На всичкото отговоре се разболях, на любимото си счупи крачето и въобще..... всичко е против нас. Вече съм отчаяна - тъкмо начертахме някакъв план за бебето и ни се стовариха и тези проблеми.... Явно не ни е писано....
 Съжалявам за лошото настроение, което ви споделям, но вече не издържам! Не товаря близките си с моите проблеми - държа ги настрани, но на мен вече ми идва много в повече....
*
« Отговор #1323 -: Септември 18, 2007, 19:58:02 pm »
Горе главата,Ирис!Когато нещата се развалят дотам,че вече няма накъде...се оправят!Не се отчайвай!И аз споделям тук ,а не с близките си,защото знам,че има кой да ме разбере. :bighug:
« Отговор #1324 -: Септември 18, 2007, 20:06:38 pm »
Ирис ,не се отчайвай мила  :bighug:ние сме с теб.Нали сме затова като едно семейство за да се подкрепяме.При всеки човек има трудни периоди в които имаш чувството че целия свят е против теб,но всяко зло за добро.И на твоята улица ще изгрее слънце.Горе главата . :hug2:
*
« Отговор #1325 -: Септември 18, 2007, 20:12:01 pm »
Тинки, мила много се радвам за теб. 4естито и лека и безпроблемна.  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #1326 -: Септември 18, 2007, 20:13:24 pm »
Ирис,вярвам,че всичко ще се оправи, след бурята се задава слънце.Имай вяра, че след злото идва добро.
*
« Отговор #1327 -: Септември 18, 2007, 23:37:44 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Всеки път си казвам, че няма накъде по-зле и вече е време да се случи и нещо хубаво. И всеки път разбирам, че има още накъде да става по-зле. Но все още се надявам на слънцето....
 БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ - златни сте!
*
« Отговор #1328 -: Септември 19, 2007, 09:01:30 am »
Iris горе главата, не се предавай и вярвай, че точно сега е момента, в който ще настъпи обрат във вашия живот и  след трудностите ви предстоят най-щастливите семейни мигове. Ще видиш сигурна съм, че всичко ще се нареди и ще имате най-прекрасното бебе на света!
« Отговор #1329 -: Септември 19, 2007, 09:28:29 am »
IRIS, не оставяй проблемите да те сломят, мила. Най-важното е да направте инсето. После ще стискаме палци и ще се вълнуваме заедно с теб до теста. Дано ни зардваш с  :bfp: А после ще му мислиш  :wink:
« Последна редакция: Септември 19, 2007, 12:35:50 pm от Stivarip »
*
« Отговор #1330 -: Септември 19, 2007, 10:22:37 am »
Ирис  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1331 -: Септември 19, 2007, 11:20:22 am »
IRIS, горе гравата и нека тези нещастия да не те отчайват! Въпреки, че съм нова във форума, на мен също ми е по-лесно да споделям тук, където всички се борят за най-голямото щастие, отколкото в къщи или с приятели...  :cuddle:

*
« Отговор #1332 -: Септември 19, 2007, 18:50:47 pm »
Здравейте и за днес - щях да се включа по-рано, ама си имах проблеми нещо с Нет-а. Благодаря ви за съчувствието. Ама май наистина ми идва в повече - днес като ревнах, ама направо ми идваше да крещя - сама себе си изненадах. И това - от нерви! Утре вечер съм на лекар да видим дали е подействала стимулацията на левия яйчник. Ако е така, ще правим инсе, ако не - не ми се мисли.
*
« Отговор #1333 -: Септември 19, 2007, 18:53:11 pm »
Успех Ирис
« Отговор #1334 -: Септември 19, 2007, 22:05:40 pm »
Тинки много се радвам,4естито мили4ка и дано вси4ко е наред,спокойна бременност и само хубави неща!  :bighug: :balk_16: :balk_16: :balk_16:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1335 -: Септември 19, 2007, 22:28:29 pm »
Утре вечер съм на лекар да видим дали е подействала стимулацията на левия яйчник. Ако е така, ще правим инсе, ако не - не ми се мисли.

IRIS,  :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1336 -: Септември 20, 2007, 07:35:56 am »
IRIS, :D
Успех от мен - стискам палци и чакам с нетърпение резултата  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1337 -: Септември 20, 2007, 09:05:22 am »
Успех Ирис :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1338 -: Септември 20, 2007, 09:39:49 am »
Мацки, добро утро! Ще е малко дълго, но това е нещото, което ми оправя настроението! Дължа го на най-добрата ми проятелка! Дано и на вас даде добър старт за деня!
Животът не трябва да бъде пътуване към гроба с намерението да пристигнеш безопасно в привлекателна и добре запазена обвивка, а лашкане насам-натам с шоколад  едната ръка и бутилка вино в другата, с изтощено и разпадащо се от употреба тяло и песен на уста! “Ухаааа, `баси кефа!”
За вас, момичета!!!!
•   Във всеки един стар човек се крие един млад и се чуди какво по дяволите става!
•   Вътре в мен живее една слаба жена, която крещи, за да излезе навън. Обикновено запушвам устата на кучката с бисквити.
•   Най-трудните години в живота са тези между десет и седемдесет.
•   Старостта е място за страхливци!
•   Тридесет и пет е възрастта, в която главата ти застава на мястото, а тялото ти започва да се разпада.
•   Ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение!
•   Никой не може да те унижи без твое позволение.
•   Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!    

« Отговор #1339 -: Септември 20, 2007, 12:46:46 pm »
 :balk_47: