0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1260 -: Септември 13, 2007, 13:59:23 pm »
И аз се записвам към чакащите да не им дойде на 25 09
« Отговор #1261 -: Септември 13, 2007, 14:05:15 pm »
И вторият тест показа :bfn: :balk_145:,явно че проблема е друг...

Нямаше смисъл да правиш втория тест днес.От сутринта досега ЧХГ няма как да нарастне главоломно.По/добре изчакай още няколко дни,и тогава пак направи,ако няма М.Това че теста е отрицателен,все още нищо не означава.При всички жени ЧХГ нараства по различен начин.При някои теста отчита дни преди закъснението,понякога седмица след това.Както виждам,днес ти е 30/ти ден от цикъла.Ако по принцип цикъла ти е 28/дневен,значи имаш само 2 дни закъснение.Колко ти е нормалната продължителност обикновено?Ти не мериш БТ,и не си правила тестове за О,така че нямаме представа кога ти е била О.Но да предположим само,че е била на 18/ти ден,това значи че дори все още няма закъснение.Подходи по/хладнокръвно,и си изчакай спокойно още няколко дни да видим какво ще стане.Без да възлагаш прекалено големи надежди,и без да се притесняваш защо ти закъснява,защото при положение че не знаеш кога е била О,няма как да знаеш дали ти закъснява или не.
Успех!
*
« Отговор #1262 -: Септември 13, 2007, 14:16:19 pm »
 tinkito  права си,не трябва да се притеснявам,ма как 30-тия ден,Август ми дойде на 11,и трябваше сега да ми дойде на 8 или на 9-ти,а днес е 13-ти...незнам,обикновенно нямам такива закъснения,а и наистина ме притеснява факта,че няма да съм тук 15 дена,и ако нещо се случи...няма да знам какво да направя,но ще си взема тестове за из път :P
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
« Отговор #1263 -: Септември 13, 2007, 14:48:14 pm »
Аааааа,тя графиката ти е до 9/ти,затова 30/ти ден ти казах.А всъщност е 34/ти ден.
Успокой се,каквото има да става ще стане. :)А може просто да си била с по/късна овулация този месец,или да си имала ановулаторен цикъл,засега можем само да гадаем.Съветвам те да мериш температурата,или/и да правиш тестове за О.Така ще имаш по/голяма яснота по въпроса.Пиши!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1264 -: Септември 13, 2007, 15:03:30 pm »
Благодаря Titali,свикнала съм и ще ми мине.....довечера отивам да поразпусна малко с приятели и така.Благодаря за подкрепата и само положителни тестове да виждам, поне да ме развеселите....Стискам палци и успех

П.П Роузи отпднах........!
Целувки
*
« Отговор #1265 -: Септември 13, 2007, 21:27:18 pm »
Момичета аз съм от чакащите за 17-ти - да видим какво ще стане, но май нямам много симптоми и този месец, та не зная. Стискам палци на всички чакащи.
« Отговор #1266 -: Септември 13, 2007, 21:40:48 pm »
Моми4ета и аз се записвам в списъка за 4акащи на  :bfp:-26.09.Стискам палци на вси4ки вас дано този месец имаме късмет!!!!!!!!!   :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Успех на вси4ки! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #1267 -: Септември 13, 2007, 22:33:07 pm »
tani77 , :crossfingers:
VIKTORIA ,стискам ти палци.Аз се записвам за чакащите на 28 ,но божа работа .
Миме ,желая ти този месец щърко да не те подминава,желая ти от сърце :bfp: :crossfingers:
« Отговор #1268 -: Септември 14, 2007, 00:30:06 am »
tani77,viktoria,rouzi-anna  :goodluck: този месец и на останалите които се записваме в списъка на чакащите.И аз ще чакам -18.09  yahoo_17 .Касмет на всички и дано този месец  които чакат да е preggo ако не, другият няма да се отчайваме. :crossfingers::goodluck: :goodluck:  :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #1269 -: Септември 14, 2007, 00:46:21 am »
Благодаря ви момичета и дано всички се похвалим с така чаканата вест  :bfp:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1270 -: Септември 14, 2007, 09:16:05 am »
Момичета, добро утро! Стискам палци на всички чакащи! Аз се записвам за чакащите на 20.09 - стискайте палци!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #1271 -: Септември 14, 2007, 09:24:44 am »
Здравейте,аз все още чакам...незнам какво е това чудо,нямам никакви признаци нито на М,нито на бременност :ask:
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #1272 -: Септември 14, 2007, 10:12:39 am »
 Кали мила стискам ти палци, дано ти успееш.... При мен нещата изглеждаха прекрасни, трябваше да ми дойде на 8-ни и неочаквано за мен ми закъсня с 6 дни, но днес на седмия пробива и ще ми дойде, а само какви надежди таях......Толкова се навивах, че има нещо, че дори се пазех да не вдигам тежко, обличах се добре, да не настина, избягвах да пална дори една цигара, аз не пуша, но от нерви ми се палеше поне една:((( Ние сме с много лоща спермограма и изхождайки от това в момента се чуствам толкова глупаво, как можах да си помисля само, че е станало нещо. Преставях си момента, как ще кажа на всчики и този път пазех в тайна закъснението си, не казах на никой, мълчах и чаках и се надявах и колко силно вярвах само, и колко глупаво се чуствам в момента........Много ми е тъжно, токлкова самотно ми е, но е излишно да го описвам, тъй като всяка една знае......Три години опити и сега си казах, край има нещо.Но не, на какво ли се дължи това закъснение, на какво, ум не ми го побира.......Но същевременно нямах никакви симптоми, нищо. Тайничко четях всичко в тази подтема и се надявах, че ще се разпиша с добри новини, но уви....
Успех на чакащите, аз ще се опитам да се справя.....
*
« Отговор #1273 -: Септември 14, 2007, 10:15:53 am »
Благодаря ти Reni,и горе главата :P,на мен също трябваше да ми дойде на 8-ми....и нямам обяснение за закъснението :?,дано да е за добро...
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #1274 -: Септември 14, 2007, 10:52:27 am »
И аз се записвам към чакащите да не им дойде на 25 09
Момичета аз съм от чакащите за 17-ти - да видим какво ще стане, но май нямам много симптоми и този месец, та не зная. Стискам палци на всички чакащи.
Моми4ета и аз се записвам в списъка за 4акащи на  :bfp:-26.09.Стискам палци на вси4ки вас дано този месец имаме късмет!!!!!!!!!   :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Успех на вси4ки! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
tani77 , :crossfingers:
VIKTORIA ,стискам ти палци.Аз се записвам за чакащите на 28 ,но божа работа .
Миме ,желая ти този месец щърко да не те подминава,желая ти от сърце :bfp: :crossfingers:
tani77,viktoria,rouzi-anna  :goodluck: този месец и на останалите които се записваме в списъка на чакащите.И аз ще чакам -18.09  yahoo_17 .Касмет на всички и дано този месец  които чакат да е preggo ако не, другият няма да се отчайваме. :crossfingers::goodluck: :goodluck:  :bighug:
Момичета, добро утро! Стискам палци на всички чакащи! Аз се записвам за чакащите на 20.09 - стискайте палци!
Стискам палци на всички ви, момичета!  :crossfingers: :crossfingers:
И нека тоя път да завалят само положителни тестове :bfp:
При мен нещата изглеждаха прекрасни, трябваше да ми дойде на 8-ни и неочаквано за мен ми закъсня с 6 дни, но днес на седмия пробива и ще ми дойде, а само какви надежди таях......
Рени, :bighug: :bighug: :hug2:
« Отговор #1275 -: Септември 14, 2007, 11:13:02 am »
Рени, а прави ли тест? Може пък това кървене да не е нов цикъл  :?
Аз да си призная  :oops: Вчера имах слуз примесена с кървави нишки и помислих, че ми идва. Обаче до сега няма нищо. Сутринта не издържах и направих тест  :bfn: Зная, че е рано още, ама на... И предните цикли имах зацапване, но започваше по-рано. Пуста надежда, какво да правиш  :(
« Последна редакция: Септември 14, 2007, 11:30:23 am от Stivarip »
« Отговор #1276 -: Септември 14, 2007, 11:25:15 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1277 -: Септември 14, 2007, 11:31:41 am »
Stivarip, изчакай още някой и друг ден и прави още един тест, стискам палци да покаже  :bfp:
Reni, горе главата, сигурна съм, че и на нашата улица скоро ще изгрее слънце  yahoo_17 :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #1278 -: Септември 14, 2007, 14:50:30 pm »
Не съм правила тест, няма смисъл, БТ сутринта ми беше 36.8, а пък и съм убедена, идва ми....Да все с надеждите, че ще изгрее слънце, но аз ви уверявам, че не вярвам на това, мисля, че никога няма да видя двете черти.....Не искам да ви отегчавам с мойте мисли.....Извинявайте....
*
« Отговор #1279 -: Септември 14, 2007, 14:57:46 pm »
Ще ги видим :bfp:
Не знам кога ще е но ще стане
Поне трябва да има нещо в което да вярваме и да се надяваме :)
Горе главата