Кали мила стискам ти палци, дано ти успееш.... При мен нещата изглеждаха прекрасни, трябваше да ми дойде на 8-ни и неочаквано за мен ми закъсня с 6 дни, но днес на седмия пробива и ще ми дойде, а само какви надежди таях......Толкова се навивах, че има нещо, че дори се пазех да не вдигам тежко, обличах се добре, да не настина, избягвах да пална дори една цигара, аз не пуша, но от нерви ми се палеше поне една:((( Ние сме с много лоща спермограма и изхождайки от това в момента се чуствам толкова глупаво, как можах да си помисля само, че е станало нещо. Преставях си момента, как ще кажа на всчики и този път пазех в тайна закъснението си, не казах на никой, мълчах и чаках и се надявах и колко силно вярвах само, и колко глупаво се чуствам в момента........Много ми е тъжно, токлкова самотно ми е, но е излишно да го описвам, тъй като всяка една знае......Три години опити и сега си казах, край има нещо.Но не, на какво ли се дължи това закъснение, на какво, ум не ми го побира.......Но същевременно нямах никакви симптоми, нищо. Тайничко четях всичко в тази подтема и се надявах, че ще се разпиша с добри новини, но уви....
Успех на чакащите, аз ще се опитам да се справя.....