0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1180 -: Септември 09, 2007, 22:21:22 pm »
Момичета и аз отпадам  :(. Днес 3 дни преди мензиса имам кафеникаво течение. Е аз си знаех че няма да стане, имам поликистоза и това ни е първия месец от бебе-правенето. Надявам се след прегледа при Владимиров, началото на октомври, да имам план за действие и скоро бебето да стане :D.
Успех на всички чакащи

*
« Отговор #1181 -: Септември 09, 2007, 23:29:34 pm »
Ох, чакам някой с хубави новини. НАЙ-ПОСЛЕ!
« Отговор #1182 -: Септември 10, 2007, 08:27:38 am »
От два-три дена получавам леки придърпвания в областта на левия яйчник. :ask: Не е болка, просто леко придърпване...Някой има ли идея на какво може да се дължи?

Аз такива придърпвания,боцкания,и всевъзможни пробождания си имам всеки път през цялата лутеална фаза.Нормално е.
Мими,изчакай още ден два,и ако БТ се задържи и цикъл няма,направи още един тест.ИРИС,и ти също,ако цикъл липсва.Нищо че БТ е паднала,има много бременни графики с ниска БТ,а пък току виж се повишила пак :wink:
Аз чакам,при мен нищо ново,всичко си е както всеки път.
Успех на всички!
« Отговор #1183 -: Септември 10, 2007, 09:58:25 am »
Добро утро милички!
Трябваше да ми дойде на 05.09 но още нееее, естествено голяма радост, но уви направих на 07.09 един Шуър чек но резултата е отрицателен. :bfn: Все още нямам МЦ, нямам и никакви симптоми. Но нов месец нов късмет. Успех на всички!
*
« Отговор #1184 -: Септември 10, 2007, 10:40:21 am »
Титали, стискам ти палци! Ирис, ние май с теб сме в едно и също положение  :?
Още не ми е дошло като хората, само прицапва, но изгубих надежда за този месец. БТ ми падна днес на 36.9, а и вече не си усещам гърдите напрегнати и имам ПМС. Дано някой ни зарадва вече! Стискам палци  :)
« Отговор #1185 -: Септември 10, 2007, 10:42:49 am »
Мими обезкуражена съм че е станало, възможно ли е на втори - трети ден при бременност теста да не я отчете? :balk_113:
« Отговор #1186 -: Септември 10, 2007, 10:44:00 am »
Титали,защо не направиш кръвен тест .Тои е наи-сигурен.МКМалена ,мц ли ти дойде или само е зацапване?
« Отговор #1187 -: Септември 10, 2007, 10:47:02 am »
в по горния ми пост да се чете втори - трети ден от закъснението на МЦ! :wink:
« Отговор #1188 -: Септември 10, 2007, 14:01:08 pm »
Здравейте момичета!Аз току що се регистрирах и искам да ви попитам нещо.Имам закъснение на цикъла с 9 дни и си направих два теста Sure check.И двата бяха положителни :D, но нямам други симптоми.Днес отидох при личния си лекар за направление за АГ и тя миказа преди 45-ия ден от последната менструация да не ходя на АГ, понеже и кръвния тест не бил 100% сигурен.А аз толкова много искам да знам,дали наистина съм бременна или е фалшива тревога!Какво бихте ме посъветвали?Благодаря ви предварително!
« Отговор #1189 -: Септември 10, 2007, 14:53:39 pm »
iulito,
и аз съм със закъснение, не зная колко, вече се обърках, но .... с отрицателен тест. Остана ми само да чакам, но е ужасно да чакаш.... :(
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #1190 -: Септември 10, 2007, 15:58:01 pm »
При мен днес няма никакво течение а мензис пак вообще. Теста вчера беше отрицателен  :(. Какво ли е било това кафеаво течение два дни  :?

*
« Отговор #1191 -: Септември 10, 2007, 16:23:21 pm »
Здравейте момичета!Аз току що се регистрирах и искам да ви попитам нещо.Имам закъснение на цикъла с 9 дни и си направих два теста Sure check.И двата бяха положителни :D, но нямам други симптоми.Днес отидох при личния си лекар за направление за АГ и тя миказа преди 45-ия ден от последната менструация да не ходя на АГ, понеже и кръвния тест не бил 100% сигурен.А аз толкова много искам да знам,дали наистина съм бременна или е фалшива тревога!Какво бихте ме посъветвали?Благодаря ви предварително!
Първо чести ти две чертички :D . Най-рано може да се види бременност след 10 дни закъснение и то на вагинален ултразвук. Ако имаш толкова дни може вече да отидеш на преглед. Мисля няма смисъл от кръвен тест щом уринния ти е положителен.

При мен днес няма никакво течение а мензис пак вообще. Теста вчера беше отрицателен  :(. Какво ли е било това кафеаво течение два дни  :?

Прави ли пак тест за бременност? Ако не се оравят нещата не е зле да се консултираш с лекар.

При мен няма развитие все още, поне температурата не е паднала и имам някаква малка надежда.
« Отговор #1192 -: Септември 10, 2007, 16:52:54 pm »
Здравейте, мили момичета! Аз също съм в очакване да не ми дойде ( МЦ ми е много нередовен- 30-36 дена ). Знам, че е още рано за тест, но не издържах и днес си направих, уви беше :bfn:, за мое съжаление. БТ е все още висока, дано се задържи още 9 месеца такава! :crossfingers: Стискам палци на всички! :bighug:
« Отговор #1193 -: Септември 10, 2007, 16:58:47 pm »
Chinni мила, дай Боже да си права и всичко да е наред.Личната ми лекарка ми спомена за това изследване, но никак не ми го препоръча , поради риска от инфекция.Да , имам вече 10 дни от закъснението, но до 45-ия ден от менструацията ще трябва да изчакам още 10 дни :(А направо не знам как ще изтърпя дотогава.Искам да знам ,че всичко е наред!Тя ми наговори такива едни неща-че можело дае фалшива тревога и да е от хормонален дисбаланс(а аз никога не съм имала), да имам бременност, но плода да не е жив :( и било безсмислено д аходя преди 45-ия ден аз тотално се отчаях  :(
« Отговор #1194 -: Септември 10, 2007, 17:02:26 pm »
Личната ми лекарка ми спомена за това изследване, но никак не ми го препоръча , поради риска от инфекция.

Каква инфекция??? 8O
*
« Отговор #1195 -: Септември 10, 2007, 17:10:27 pm »
Chinni мила, дай Боже да си права и всичко да е наред.Личната ми лекарка ми спомена за това изследване, но никак не ми го препоръча , поради риска от инфекция.Да , имам вече 10 дни от закъснението, но до 45-ия ден от менструацията ще трябва да изчакам още 10 дни :(А направо не знам как ще изтърпя дотогава.Искам да знам ,че всичко е наред!Тя ми наговори такива едни неща-че можело дае фалшива тревога и да е от хормонален дисбаланс(а аз никога не съм имала), да имам бременност, но плода да не е жив :( и било безсмислено д аходя преди 45-ия ден аз тотално се отчаях  :(

Твоята лекарка е "малко параноична", защо ти ги е наговорила тези неща? Само да покаже, че знае повече от тебе май :? Положителен тест за бременност не се получава при хормонален дисбаланс... що за глупости???
Успокой се, отиди на лекар да ти видят сакчето и да ти кажат кога да отидеш за да се чуе сърчицето.

Пази боже от личен лекар....
« Отговор #1196 -: Септември 10, 2007, 17:18:18 pm »
Iulito,а твоя цикъл редовен ли е,мериш ли БТ ,кога ти беше първия ден от последния цикъл,искам да кажа сигурна ли си че има такова закъснение.Ако си имала по/късна О,още е рано да се види нещо.Може би това е била мисълта на лекарката.
« Отговор #1197 -: Септември 10, 2007, 17:44:39 pm »
Iulito,а твоя цикъл редовен ли е,мериш ли БТ ,кога ти беше първия ден от последния цикъл,искам да кажа сигурна ли си че има такова закъснение.Ако си имала по/късна О,още е рано да се види нещо.Може би това е била мисълта на лекарката.

Tinkito, цикълът ми е редовен от 26-28 ден максимум.А и си изчислих овулацията в календара на Sure check и се оказа,че ние точно тогава няколко пъти правихме секс.

Chinni, може би си права.Хич да не я слушам и да не чакам 45-ия ден и да отида още сега на лекар.Дано новините да са хубави!
*
« Отговор #1198 -: Септември 10, 2007, 19:09:19 pm »
Точно така, Юле, отидай на лекар, хич не я слушай тази лекарка. Сподели си радостта и си я изживей! Еху аз само да имах две чертички.....
 Момичета, днес наистина лелката дойде - с такива болки, че едва стоя на крака.
Мими26, стискам палци да е това, което всички искаме... На останалите също.
« Отговор #1199 -: Септември 10, 2007, 19:34:01 pm »
Tinkito,
благодаря за отговора.Досега не бях усещала такива неща...или не съм им обръщала внимание,знам ли..

Благодаря още веднъж
Gilian

/61499.gif[/img][/url]